Ne demek Okan... Gerçi gel deseydin de gelip yanında duracaktım en fazla itmeye yardım edebilecektim teknik aksam hakkındaki bilgi yetersizliğimden ama 
dusunmus olman yeter saol kardesimOkan abi o civarlarda oturuyorum ama bana haber ulaştığı sıralarda ben iş yerindeydim, iş yerimde taksim'de izin alıpta çıkamazdım..
Keşke o sıralarda orda olsaydım, direk gelirdim...
Çok geçmiş olsun abi :cat:
Biz bir AileyizAbi Abla Kardeş...
Gönüllerimiz bir...
Cem abime teşekkürler :rendeer:
ya abla inan o anda birine ulasıyımda fark etmez saolsun oda yardımcı oldu ona buna haber etti telefonu az kişinin var bende olanları aradım cem abinin gelisi gorcetin yerlere yattım gulmekten :mrgreen: eller kollar havda hay senin gibi motorcuya dige indi motordan bide ne oldu len dedi hahaha komıktı :mrgreen:İnanmıyorum.. Motorun çalışmayınca M inn i aradın öylemi :mrgreen:
Gelmiş geçmiş tek insan olacaksın bu yönde Okan
Bende bugün tedaviye GKN'ın canavarıyla gitmiştim.. Amma velakin tedaviden çıkınca çalışmadı meret.. Buji yine yağlanmış.. GKN'ı aradım gelirim ben bekle dedi.. Buji nerde diye sordum sen yapamazsın dedi.. mhrrmkpnr'ı aradım buji nerde dedim![]()
Bulamayınca bi baktım muharrem çıkmış gelmişSağolsun bujiyi sildi taktı motor çalıştı; çalışınca türk filmlerinde gördüğümüz hep olay bitince yetişen polisler gibi GKN da geldi
Sağolun varolun![]()
Ne demek Okan... Gerçi gel deseydin de gelip yanında duracaktım en fazla itmeye yardım edebilecektim teknik aksam hakkındaki bilgi yetersizliğimden ama![]()
gecmıs olsun okan kardesım bı daha yasamazsın umarım yolda kalmak kadar ırenc bısey yotur allahtan mt kardeslıgı var
İnanmıyorum.. Motorun çalışmayınca M inn i aradın öylemi :mrgreen:
Gelmiş geçmiş tek insan olacaksın bu yönde Okan
Bende bugün tedaviye GKN'ın canavarıyla gitmiştim.. Amma velakin tedaviden çıkınca çalışmadı meret.. Buji yine yağlanmış.. GKN'ı aradım gelirim ben bekle dedi.. Buji nerde diye sordum sen yapamazsın dedi.. mhrrmkpnr'ı aradım buji nerde dedim![]()
Bulamayınca bi baktım muharrem çıkmış gelmişSağolsun bujiyi sildi taktı motor çalıştı; çalışınca türk filmlerinde gördüğümüz hep olay bitince yetişen polisler gibi GKN da geldi
Sağolun varolun![]()
İnanmıyorum.. Motorun çalışmayınca M inn i aradın öylemi :mrgreen:
Gelmiş geçmiş tek insan olacaksın bu yönde Okan![]()
Hea, demek o sendin..
Muharremin seninle telefonda konuşurkenki şekli trafikte pek hoş görünüyordu!..!
Yukarıda anlattım bak!![]()
Hey Allahım ya geberecem gülmekten... :mrgreen:Buji yine yağlanmış.. GKN'ı aradım.. Buji nerede diye sordum, sen yapamazsın dedi.. mhrrmkpnr'ı aradım, buji nerede dedim...
Geçmişler olsun kardeşim. Dost dediğin zaten kara günde belli olur. Allah dostu olmayanların gününü karartmasın! Amin...
Hey Allahım ya geberecem gülmekten... :mrgreen:
Yani, diyelim ki bujinin yerini söylediler; Ne yapabilir bu arkadaşımız? :silent:
Motosikletinde bujinin nerede olduğunu bile bilmeyen, onu ne ile ve nasıl söker, ne ile ve nasıl temizler ve ne ile ve nasıl yerine takar?r:
selam bu sıte nasıl ıslıyor ben yenı katıldımda
Evet evet.. Okan'la aramızda pay ettik, ona jesse düştü bana muharrem :mrgreen: