- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostlar Allah hepinizi korusun Allah herkesden razı olsun bugun bostancıdan antremana bahcelievlere kadar sorunsuz gittim antremandan cıkıstada sorunsuz bir şekilde TMOK un bahcesine geldim 3 dk kontagı kapadım işimi hallettim geldim kontagı taktım anaaa
ale: kontak calıstırmıyo hiç bir gosterge acılmıyo elektirik arzası zannettim atakoyde motorcu olmadıgı için kurye arkadaslarda rica ettim gerci pek takan olmadı ama hemen aklıma sizin gibi degerli motorcular geldi ve bende telefonu olanları tek tek aradım saolun hepiniz ilgi ve alaka gosterdiniz ki bu cok onemli gercekten artık motorculuk dige bişi kalmamıs zannederken helal olsun bu siteyi kurana ve bu sitedeki diger tum motor severlere taylan rola abi umıt abi emin abi herman abi aparat jesse ve yanındaki hyosunglu arkadas saolsunlar cok ilgilendiler topic bile acılmıs yaaa daha ne denirki sitemizin kıymetini ve burdaki butun uyelerin kıymetini bilmek lazım hatta hiç tanımadıgım adını bile bilmedigim abilerim telefonla yardım cagrıma cevap verdiler sonra jesse abi ve arkadası geldide kurtardı problem akunun azizligi herkese cok teşekkur ederim Allah hepinizden razı olsun gercekten gene MT kardesligi varmıs tekrar tekrar teşekkurler alın size 7-24 yol yardımı :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :mrgreen: