işte MT kardesligi Allah hepinizden razı olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostlar Allah hepinizi korusun Allah herkesden razı olsun bugun bostancıdan antremana bahcelievlere kadar sorunsuz gittim antremandan cıkıstada sorunsuz bir şekilde TMOK un bahcesine geldim 3 dk kontagı kapadım işimi hallettim geldim kontagı taktım anaaa :pale: kontak calıstırmıyo hiç bir gosterge acılmıyo elektirik arzası zannettim atakoyde motorcu olmadıgı için kurye arkadaslarda rica ettim gerci pek takan olmadı ama hemen aklıma sizin gibi degerli motorcular geldi ve bende telefonu olanları tek tek aradım saolun hepiniz ilgi ve alaka gosterdiniz ki bu cok onemli gercekten artık motorculuk dige bişi kalmamıs zannederken helal olsun bu siteyi kurana ve bu sitedeki diger tum motor severlere taylan rola abi umıt abi emin abi herman abi aparat jesse ve yanındaki hyosunglu arkadas saolsunlar cok ilgilendiler topic bile acılmıs yaaa daha ne denirki sitemizin kıymetini ve burdaki butun uyelerin kıymetini bilmek lazım hatta hiç tanımadıgım adını bile bilmedigim abilerim telefonla yardım cagrıma cevap verdiler sonra jesse abi ve arkadası geldide kurtardı problem akunun azizligi herkese cok teşekkur ederim Allah hepinizden razı olsun gercekten gene MT kardesligi varmıs tekrar tekrar teşekkurler alın size 7-24 yol yardımı :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kuryeler niye sallamıyo abicim
yolda kalmışsın el kol yapsan bakan yok
ben zamanında keeway sl mi küçüksu dan altunizade ye ittim. tek başıma değil tabi yukardaki elemanla :)
yolda gören ne oldu diyo vitesi kırdım diyorum :) he iyi iyi diyo basıp gidiyo :mad:
niy böyle bu insanlar yyaa

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben zamanında keeway sl mi küçüksu dan altunizade ye ittim. tek başıma değil tabi yukardaki elemanla :)
yolda gören ne oldu diyo vitesi kırdım diyorum :) he iyi iyi diyo basıp gidiyo :mad:

o sallamayan arkadaşlarında başına gelir bi gün gerçi sana taş atana sen ekmek at boşver :rendeer::rendeer: bu arada geçmiş olsun :rendeer::rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
geçti geçti
ama sırılsıklam olduk donumuza kadar :)
tam 3 saat sürdü :pr::salut:

nası ıttınız yaa camlıcada falan ne yaptınız cok merak edıyorum o dık bayırda

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne demek kardeşim herzaman hiç önemli değilll...:rendeer: yardımcı olabıldıgım ıcın sewındım yada olabıldıysem

HRC

kaç kişiyi aramışın öyle :) allah kaza bela vermesinde.

geçmiş osun bende forum yeni olmama ragmem altımda bi motor olsaydı coktan atlar gelirdim :)
burdaki dostluk böle bişi bunu anladım :)

ehliyetim olsa ben bile gelirdim o saatlerde işim yoktu çünkü neyse stres yapmiyorum artik sinav cumartsi günü dreksiyonda 10 mayis allah büyük:)

tekrar geçmiş olsun okancım böyle zamanlarda birbirimize destek çıkmayacağız da ne zaman çıkacağız, jesse'ye tekrar teşekkürler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı

aral belki kuryenin acil bi yere bişey yetiştirmesi gerekiyodur ön yargılı olma..:rendeer:

geçmiş olsun keeway mondialden beter dağılıyo..:queen:

okan sanada geçmiş olsun kardesim kazasız sürüşler dileğiyle..

bugün muharremle (mhrmkpnr) konuşan senmiydin?.. adamı yolda gördüm, kaskı yarım çıkarmış, tek elde telefon sağdan sağdan gidiyor... Yanaştım, sataşiim diye.. Harala gürele birşeyler anlatıyor.. Ayak marşı falan fıstık..! Dur dedimde, çektik sağa 1-2 sohbet yaptık.. yoksa o şekilde maltepeye kadar giderdi fatihten! :)

bu arada geçmiş olsun!

dostlar hepinize tekrar tekrar teşekkur ederim gercekten herkes elinden ne geldiyse yaptı saolun umarım baska kimsenin basına gelmez

İnsanlar da yardım severlik diye bişey kalmamış ben de bi keresin de yolda kaldım akü bittiydi abi bi el atı itin de çalıştırayım dedim kimse sallamadı beni çok uğraştım,çok yoruldum hava da kararmıştı çalıştırayım die o kadar yol gittim kireç sanayinin oralara kadar muğlalılar bilir :D merkezden oraya kadar neyse işte tam umutlarım tükendi derken vidanjörcü bi abimiz denk geldi sağolsun bi itti motoru zamanlamayı ii ayarladım bastım marşa bıraktım debriyajı motor bi şahlandı :) sağolasın vidanjörcü abey dedim :D artık benim kahramanım o vidanjörcü abi :D

Okan abi o civarlarda oturuyorum ama bana haber ulaştığı sıralarda ben iş yerindeydim, iş yerimde taksim'de izin alıpta çıkamazdım..
Keşke o sıralarda orda olsaydım, direk gelirdim...

Çok geçmiş olsun abi :cat:

Biz bir Aileyiz :) Abi Abla Kardeş...
Gönüllerimiz bir...

Cem abime teşekkürler :rendeer:

Geçmiş olsun:wiinkk:
:bestmt: dostluğu bir başka derim her zaman:rendeer:

İnanmıyorum.. Motorun çalışmayınca M inn i aradın öylemi :mrgreen:

Gelmiş geçmiş tek insan olacaksın bu yönde Okan :p

Bende bugün tedaviye GKN'ın canavarıyla gitmiştim.. Amma velakin tedaviden çıkınca çalışmadı meret.. Buji yine yağlanmış.. GKN'ı aradım gelirim ben bekle dedi.. Buji nerde diye sordum sen yapamazsın dedi.. mhrrmkpnr'ı aradım buji nerde dedim :)
Bulamayınca bi baktım muharrem çıkmış gelmiş :) Sağolsun bujiyi sildi taktı motor çalıştı; çalışınca türk filmlerinde gördüğümüz hep olay bitince yetişen polisler gibi GKN da geldi :p
Sağolun varolun:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar