2008 Kymco Agility 125 R

asm

Hopefully here is a scooter we will see join the 125 cc brigade that is currently booming in Australia. With models like the Bolwell VS 125 and the Piaggio Fly the Bug(Kymco) Agility in its current form is already one of the leading choices in the 125 cc class.

Yet the changes on the 125 R would make the already popular Agility even more so.

With revised styling to match its 16 inch wheels the Kymco Agility 125 R also adds dual disc brakes and a "new" up to date dash board.

Price would be the key to its success here and Kymco have given the Agility 125 R a real European feel about it.

Anyone who has ridden an Agility knows they go like a rocket so power wouldn't be an issue and with the overall ride-ability improved through the improved ergonomics it really is one scooter that I hope makes it too our shores.

www.scootersales.com.au/News-1510-kymco-agility-125-r.aspx

88758682dk9.jpg

46718089pv0.jpg

99182722hl3.jpg

76228885fe5.jpg

79868058yd2.jpg

71905886sd2.jpg

68513396su6.jpg

56391417qt5.jpg

76095602rh2.jpg

lastıklerın ebatları sankı bırazcık daha buyumus ama gusel olmus vallaha...bende seleyle gıdıon arasında kalan kısımı buyuk sevıorum daha rahat oluo bununkı bıraz kucuk ben sıgmayabılırım buna:mrgreen:...
baya etkıleyıcı gorunuor motor

10 numara scoter bence :cat: keşke gelse Türkiye'ye,benim bile aklımı çelebilir,jantlar 16 inch,ön-arka disk fren,dizayn şekil,işçilikte mükemmel görünüyor,hayran oldum:cat:

asm

Bu Agility benim yakamı bırakmayacak anlaşılan :)

Yok arkadaş vazgeçemiyorum scooterdan,böyle modelleri görünce

Agility 125 R diye geçiyor bu motor. Türkiye'ye gelmeyebilir.

Super8'in sade hali olmuş resmen.

yaa beyler benim kafa iice karıştı bunun gösterge 140 a kadar gösterio ama süper 8 de 80 gösterio. nası iş bu yaa:S:S

yanlız bişi dicem fuara gidin bakın insanın dikkatini ilk super 8 çekio.

demin çok pis sallamaışım cevap vermiyorum arık:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hava soğutmalı pek bişey beklememek lazım ama çok güzel ve kaliteli duruyor

hava soğutmalı pek bişey beklememek lazım ama çok güzel ve kaliteli duruyor

Pek bişey beklememek lazım derken?

Motorla ilgili olarak... Şahsen eski agility daha 'şirin'. Ama bu da çok dinamik olmuş. Eskisiyle aynı, veya yakın fiyatla çıkarsa siler süpürür

Motosikleti
evet fiyatı uygun olursa güzel satış yakalarda bu sene fuarda olmayan motorun türkiyede nekadar olacağı tartışılır :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper......Tek kelime ile......:cat:

Acaba Tr'ye gelecekmi?Gelirse fiyatta 2.000-2.500ytl aralığı olursa çok satar...:)

Anyone who has ridden an Agility knows they go like a rocket so power wouldn't be an issue and with the overall ride-ability improved through the improved ergonomics

Bu cümlelerin Türkçesi;

Agility kullanmış herhangi biri, bu makinelerin adeta roket gibi gittiğini bilir. Yani
olayın GÜÇ kısmı çokta önemli bir ayrıntı olmayacaktır. Özelliklede böyle bir manevra kabiliyeti ve arttırılmış ergonomiyle birlikte... :cat:

---

Adamlar Agility'i çözmüş. :bounce:

Bu arada Super 8'de 80kadranın olma sebebi olayın mil cinsinden gösterilmesindendir.. :cat:

---

Makine gerçekten başarılı. Görmeden karar vermemek lazım ama Super 8 tip olarak daha hoş gözüktü gözüme... :queen:

asm

Super8 3500 ytl civarında satılacaktı galiba.

Muhtemelen -gelirse- bu da o ayarda olur.

Tüm benzer sorulara cevap... Kymco Agility 125

Arkadaşlar bir Kymco Agility 125 kullanıcısı olarak ben de bu motoru almadan önce çok araştırmalar yaptım.. Bws, activa, beat, keeway arn 125, suzuki an 125k ve diğerleri arasında gidip geldim.. Tereddütte olan arkadaşlar için ilk 3000 km deneyime sahip biri olarak bu motoru size tavsiye ederim. Neden?

1. Fiyatı diğer motorlara muadil veya daha uygun
2. Yedek parça konusunda sıkıntı olmuyor gerçi benim ihtiyacım olmadı ama bakım için gerekli yedek parçalar bulunması kolay..
3. Sağlamlık konusunda birçok motorun önünde ve en az honda kadar iyi diyebilirim. Hele ki plastik parçaları gayet sağlam ki bir keresinde virajı alırken pardon alamazken motoru yerden tek parça aldım aynası hariç herhangi bir yerinde hatası olmadı..
4.Konfor rahatlık konusunda yeterli. Amortisörleri biraz serttir ama herhangi bir anormallik söz konusu değil öyle ki; yol tutuşunda lastikleriniz iyiyse her türlü viraja girebilirsiniz benim lastiklerim iyi değildi...
5. Yakıt full depo 5,20lt ile motor rodajını tamamladıktan sonra en az 190 en çok 220 km rahat gidiyor.. Düz yolda sabit 80 km ile giderseniz optimum yakıt sarfiyatı oluyor:wiinkk:
6.Sele altı büyüklüğü ve genel büyüklük tatmin edici diyebilirim tabiki uzun boylu arkadaşlara biraz küçük kalabilir ama özellikle sele altı bir kapalı kask eldiven dizlik gözlük maske file ıslak ve kuru mendili alabiliyor:wiinkk:..
7. Elektronik aksam sorunsuz ve ön far aydınlatması gayet iyi çünkü far motora göre büyük tasarlanmış ve gece sizi zor durumda bırakmıyor.
8. Performans....:queen: Yapmak istemediğim fakat yaptığım kalkışlarda bws, arn 125, beat activa mondialin denk gelen tüm modelleri 150-125 arası bana yetişemedi........:bounce: Ara hızlanmalar bir harika torku hissediyorsunuz:) Özellikle 60-100 harika.. 2 kişi Çok dik yokuşları selaltı full alış veriş poşetleri ve koltuk arkasındaki demirde file ile bağlı 5-6 şişe içecek varken çok rahat alabiliyor ve aynı yokuşlarda kalkış yapabiliyor. Son sürat düzde 115-120km tek kişi, ik kişi ile 110km, yokuş aşağı tek 130 u gördüm daha da giderdi ama tırstım :queen:.. Uzun yolda ise 100-110 sabit giderseniz motoru uzun süre sıkıştırmadan özellikle sıcak havalarda buna dikkat ederseniz motor şişmez. Tabiki bakımları yapılmış olmalı. Ne de olsa 4 zamanlı..

Özetlemek gerekirse bu motoru tavsiye ederim tipi duruşu hoşunuza giderse aldığınızda pişman olmazsınız.. Diğer markaların da güzel ve kaliteli olanları var ama almadan önce yine bir görün hatta mümkünse kullanmaya çalışın Alacak arkadaşlara hayırlı olsun:rendeer::bounce::cat::wiinkk::):cherry:

Motosikleti
9 hp makina düzde 110 -120 yapıyosa gerçekten iyi bende daelim history125 vardı 11.6hp düzde 110km yapıyodu:silent:ama gerçek 110km. scooter olarak daha önce kymco agility ile ilgili bi yazım olmuştu gerçekten mantıklı bi seçenek özellikle gidip çin muadili 150cc yürüyen ölü motor almaktansa bence en iyi seçenektir beat ve activa çok sağlam fakat çok hantal kalıyorlar

asm

Ersin hocam bilgilendirme için teşekkürler :)

Asımcım yeni agility çok güzel ama silkar getirmezse tayvanca bilen birini bulup ararız kymconun merkezini şikayet ederiz :)

sadece tekerlekleri için bile alınabilir. bence scooterların en büyük dezavantjı küçük tekerlek çapları. ne viraja geliyor ne çukura.. bu motor bence piyasayı toplar. kymco türkiye distribütörü de eminim bu potansiyeli görür ve motor Türkiye'de satılır

asm

Asımcım yeni agility çok güzel ama silkar getirmezse tayvanca bilen birini bulup ararız kymconun merkezini şikayet ederiz :)

Bizim şikayetler buradaki kulaklara gitmiyor. Taiwan duyana kadar sağır sultan duyabilir :p
bence sımdıkı agılıty daha guzell
Şimdiki biraz daha şirin

Not: gerçi "şimdiki" diyoruz ama bu ayrı bir model. İkisi aynı anda satılacak galiba

sadece tekerlekleri için bile alınabilir. bence scooterların en büyük dezavantjı küçük tekerlek çapları. ne viraja geliyor ne çukura.. bu motor bence piyasayı toplar. kymco türkiye distribütörü de eminim bu potansiyeli görür ve motor Türkiye'de satılır

Kymco'nun reklamını gene kullanıcısı yapıyor

Dist. merkezli bir reklamla Kymco'nun bir yere gelmesi zor hakkaten. (gerçi gene de reklam veriyorlar gazeteye ve tv'ye)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar