Tüm benzer sorulara cevap... Kymco Agility 125
Arkadaşlar bir Kymco Agility 125 kullanıcısı olarak ben de bu motoru almadan önce çok araştırmalar yaptım.. Bws, activa, beat, keeway arn 125, suzuki an 125k ve diğerleri arasında gidip geldim.. Tereddütte olan arkadaşlar için ilk 3000 km deneyime sahip biri olarak bu motoru size tavsiye ederim. Neden?
1. Fiyatı diğer motorlara muadil veya daha uygun
2. Yedek parça konusunda sıkıntı olmuyor gerçi benim ihtiyacım olmadı ama bakım için gerekli yedek parçalar bulunması kolay..
3. Sağlamlık konusunda birçok motorun önünde ve en az honda kadar iyi diyebilirim. Hele ki plastik parçaları gayet sağlam ki bir keresinde virajı alırken pardon alamazken motoru yerden tek parça aldım aynası hariç herhangi bir yerinde hatası olmadı..
4.Konfor rahatlık konusunda yeterli. Amortisörleri biraz serttir ama herhangi bir anormallik söz konusu değil öyle ki; yol tutuşunda lastikleriniz iyiyse her türlü viraja girebilirsiniz benim lastiklerim iyi değildi...
5. Yakıt full depo 5,20lt ile motor rodajını tamamladıktan sonra en az 190 en çok 220 km rahat gidiyor.. Düz yolda sabit 80 km ile giderseniz optimum yakıt sarfiyatı oluyor:wiinkk:
6.Sele altı büyüklüğü ve genel büyüklük tatmin edici diyebilirim tabiki uzun boylu arkadaşlara biraz küçük kalabilir ama özellikle sele altı bir kapalı kask eldiven dizlik gözlük maske file ıslak ve kuru mendili alabiliyor:wiinkk:..
7. Elektronik aksam sorunsuz ve ön far aydınlatması gayet iyi çünkü far motora göre büyük tasarlanmış ve gece sizi zor durumda bırakmıyor.
8. Performans....:queen: Yapmak istemediğim fakat yaptığım kalkışlarda bws, arn 125, beat activa mondialin denk gelen tüm modelleri 150-125 arası bana yetişemedi........:bounce: Ara hızlanmalar bir harika torku hissediyorsunuz

Özellikle 60-100 harika.. 2 kişi Çok dik yokuşları selaltı full alış veriş poşetleri ve koltuk arkasındaki demirde file ile bağlı 5-6 şişe içecek varken çok rahat alabiliyor ve aynı yokuşlarda kalkış yapabiliyor. Son sürat düzde 115-120km tek kişi, ik kişi ile 110km, yokuş aşağı tek 130 u gördüm daha da giderdi ama tırstım :queen:.. Uzun yolda ise 100-110 sabit giderseniz motoru uzun süre sıkıştırmadan özellikle sıcak havalarda buna dikkat ederseniz motor şişmez. Tabiki bakımları yapılmış olmalı. Ne de olsa 4 zamanlı..
Özetlemek gerekirse bu motoru tavsiye ederim tipi duruşu hoşunuza giderse aldığınızda pişman olmazsınız.. Diğer markaların da güzel ve kaliteli olanları var ama almadan önce yine bir görün hatta mümkünse kullanmaya çalışın Alacak arkadaşlara hayırlı olsun:rendeer::bounce::cat::wiinkk:

:cherry: