[Adana MT ] Hoşgeldin Bahar Gezisi ( sucuklu , kadayıflı )

geziye katılan arkadaşlara selam çok güzel oldu.yiyemediğim sucuklar için teşekkürler:queen:

yuhhh...nefes almıyon yemek yerken bide edebiyat yaparsın...Allahdan kork müdür...:p

vallahi 30 dakkedir tek tek inceledim gayet harikaydı..Tequnun tek tekeri Adanalının Hyosu valla tek tek inceledim...:p

Mersin İl Temsilcisi
tekeriniz düz bassın, gürsel abimde ne güzel vurmuş lokmaya öyle... gürsel abi, senin yerinde olsam satmazdım o makineyi... bunlardan mahrum kalırsan bence çok zorluk çekeceksin. ben 1 sene yaşadım, allah kimseyi gördüğünden geri koymasın...

mersinden sevgiler....

Alp (gnusher) ve kız arkadaşı,otobanda sucuklara yetişmek için saatte 350 km ile giderkene:queen:
afbrs1.jpg

kız arkadaşı benim spor ayakkabılarımı calmıs.
çok güzel bi gün olmuş fotolardan belli devamını beklerizz

kimseden çalmadı yav ben alırken yanındaydım.Sende onun kaskından al ödeşin.:cherry:

Benim mont da balon gibi şişmiş yahu.satıyorum montumu arkadaşlar.Benden cüsseli biri alsın.Hızımı kesiyor resmen.Mont olmasa muzaffer abilerin hemen arkasından giderdim otobanda:cherry:

Merhaba

Çok güzel bir gezi olmuş. Çok gelmek istiyordum bir arkadaşıma sözüm vardı gelemedim. Fotoğraflarla kendimi avutuyorum şu an. Bundan sonra ki haftalarda da gezi yapabileceğimi sanmıyorum. Evlilik hazırlıkları bayağı vaktimi alıyor. Herkese selamlar. Görüşmek üzere.

Hasan abi semin olduğun geziler bir başka güzel oluyor.Sezen Ablaya selamlar.Bir pazar da orginizasyon işini devralsın da, seni salsın, gezelim:p
Düğün arabası olmıcak dimi:silent:motoru süsleyecez dimi?:wiinkk:

sevgili kardeşim gürsel sana söz veriyorum ilk beraber olacagımız gezide özellikle eşimide getirecegim..ve..cok semmatşk kanı şirin.isodan..intikamını almana yardımcı olacam..bakalım birdaha seninle sucuk için ugraşamıyacaklar:pr::queen:muzffer..neyapim oğlumdan dolayı karıştırmayın diye ismimi yazıyorum...iso bugidişle bende herkes gibi seninle ugraşacam .sevilenle HERKES UGRAŞIR:rendeer:

İsoyla uğraşmamak elde değil.Adam çekiyor resmen kendine sözleri.Napsın çok sevilen adam:mrgreen:
Hele o sucukları da bensiz miğdeye indirdi ya.Bir sonraki gezide tekteker yapmadan iso ya yemek verilmesin.yaptığı her 1 metre tekere bir ısırımlık sucuk.Hem böyle böyle tektekere de alışırsın iso:)

haftaya pazar nereye gidiyoruz? bilen varmı? sucuklar kimden?:cherry: amma soru sordum yaaa.....:queen:

Gülek gibi düzgün asfaltlı bol virajlı bir yol olsa ne güzel olur.Ama yokuş aşşağı da olsun anca öyle hızlı girebiliyorum:queen:

Son düzenleme:
sevgili kardeşim gürsrl sana söz veriyorum ilk beraber olacagımız gezide özellikle eşimide getirecegim..ve..cok semmatşk kanı şirin.isodan..intikamını almana yardımcı olacam..bakalım birdaha seninle sucuk için ugraşamıyacaklar:pr::queen:muzffer..neyapim oğlumdan dolayı karıştırmayın diye ismimi yazıyorum...iso bugidişle bende herkes gibi seninle ugraşacam .sevilenle HERKES UGRAŞIR:rendeer:
Uğraş abi uğraş,seviyorum ben herkesin benle uğraşmasını bu arada sevgimiz karşılıklı:bounce::cherry:
İsoyla uğraşmamak elde değil.Adam çekiyor resmen kendine sözleri.Napsın çok sevilen adam:mrgreen:
Hele o sucukları da bensiz miğdeye indirdi ya.Bir sonraki gezide tekteker yapmadan iso ya yemek verilmesin.yaptığı her 1 metre tekere bir ısırımlık sucuk.Hem böyle böyle tektekere de alışırsın iso:)
al işte tekteker gidemediğimi düşünen bi orangutan daha,olm senin cıbır arkama bağlar öyle tekteker giderimm :p:queen:
vallahi 30 dakkedir tek tek inceledim gayet harikaydı..Tequnun tek tekeri Adanalının Hyosu valla tek tek inceledim...:p

Müdür senin artık gözlük takma zamanın gelmiş,hatta gözlüğü boşver teleskop takk,ulen 100 tane fotonun 80'ninde ben varım bana bişey yazmadın yaa ,git öl bi kenarda:queen:

tekeriniz düz bassın, gürsel abimde ne güzel vurmuş lokmaya öyle... gürsel abi, senin yerinde olsam satmazdım o makineyi... bunlardan mahrum kalırsan bence çok zorluk çekeceksin. ben 1 sene yaşadım, allah kimseyi gördüğünden geri koymasın...

mersinden sevgiler....
ne diyorsun feci alıştım motoruma,olmadığını düşündüğümde sol yanım ağrıyor.
::146:: iso hafta sonu piyasa yapmaya gdeceizmi olm?? ::144::
hayırdır piyasa :silent: :p
cengiz.. Afiş ederim seni burda bak :p

edemessin bence :queen:

nerde piyasa yapacazzz,pelit tesislerini geçincemiii:queen:
:queen::queen::queen:
mali 10 numara adamsın kankamsın senin oyunlar hazır bir ara bırakırım :cat:
cengizim bize neden demiyorsun güzel oyunlar var diye.:)
sevgili kardeşim gürsel sana söz veriyorum ilk beraber olacagımız gezide özellikle eşimide getirecegim..ve..cok semmatşk kanı şirin.isodan..intikamını almana yardımcı olacam..bakalım birdaha seninle sucuk için ugraşamıyacaklar:pr::queen:muzffer..neyapim oğlumdan dolayı karıştırmayın diye ismimi yazıyorum...iso bugidişle bende herkes gibi seninle ugraşacam .sevilenle HERKES UGRAŞIR:rendeer:
tamam muzaffer abim, ben bunlarla baş edemiyorum bunlar canavar:queen:
haftaya pazar nereye gidiyoruz? bilen varmı? sucuklar kimden?:cherry: amma soru sordum yaaa.....:queen:
muzafferim biraz soluklanalım:mrgreen:, hem hava durumu bugünler yağmurlu gösteriyor
yuhhh...nefes almıyon yemek yerken bide edebiyat yaparsın...Allahdan kork müdür...:p
nasıl nefes alim metem acımdan ölmüşüm:queen:
helal valla diyecek laf bulamıyorum tebrik ederim süper bi buluşma olmuş

sağolasın tarkanım:)

[YT]SoL0mVcm3Y8&eurl[/YT]

çerezci arkadaşımız kaşla göz arasında cekmişşşşş heyyyyt beeeaaah ne güzel de tütüyor:p

ne diyorsun feci alıştım motoruma,olmadığını düşündüğümde sol yanım ağrıyor.

hayırdır piyasa :silent: :p

:queen::queen::queen:

cengizim bize neden demiyorsun güzel oyunlar var diye.:)

tamam muzaffer abim, ben bunlarla baş edemiyorum bunlar canavar:queen:

muzafferim biraz soluklanalım:mrgreen:, hem hava durumu bugünler yağmurlu gösteriyor

nasıl nefes alim metem acımdan ölmüşüm:queen:

sağolasın tarkanım:)

abi ayıpsın ama senin bilgisayar oyunu oynayacagını tahmin etmedim hiç de göstermiyosun haaa degiş tokuş yapabiliriz sende de varsa güzel oyunlar:cat:

Son düzenleme:
çok kötüsün kankaa bee ne diyim ki sana

sana kim kozana git dedi kankaaa cinli minli ama ikimizi de götürürdü benim çin horozu oralara.... iso da benzinden yakınıyor 70 ytl mi ne yakmış:cyclopsan benim ki 20 yaktıı :mrgreen:birde begenmezler benim çinlimi garibanımı :p

sana kim kozana git dedi kankaaa cinli minli ama ikimizi de götürürdü benim çin horozu oralara.... iso da benzinden yakınıyor 70 ytl mi ne yakmış:cyclopsan benim ki 20 yaktıı :mrgreen:birde begenmezler benim çinlimi garibanımı :p

ahhh ahha kanka anam cağırmış olmasa gidermiyim mis gibi geziyi bırakıp allasen yaaa :salut:

:mrgreen::mrgreen: gelirim inş. lütfüü gecen haftaki kısları getirmezsen ama bende gelmem haa haberin olsun :queen:

hele bi sen gelllll die bi şarkı vardı ya fonda onu çalıo hisset ferda:cat:

maşallah ne güzel gezilere gidiyonuz,lütfü geliyo kızlar geliyoo,hastayım sizin şu yaşama azminize hayat aşkınıza gıcıklıktaki istikrarınıza:queen:

o hele bi gel di ama neyyssseee
sende o kısları getir lütfüüü :wiinkk:

al işte tekteker gidemediğimi düşünen bi orangutan daha,olm senin cıbır arkama bağlar öyle tekteker giderimm :p:queen:

:

Ehiihei.La İso Allah ta seni güldürsün.Ben arkamda artçıyla senden uzun tekteker yaparım bea cıbırla.Zaten arkada artçı olmadan tekere kalkmıyor:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar