Ehehehh haket ya ne kadar iğrenç espiri varsa toplanmışş bi araya
Buda benden
-Ya olm şaçmalama ya!!
-Saç malanmaz taranır abi![]()
hayatımda okadar iğrenç bir tantuni yemeğe çalışmamıştım....yediğimiz laflarda cabası![]()
kushi'nin karşısında alanya fırını var arkadaşlar, fırını 10 metre geçince solda bir yer var. en güzel orası yapıyoorrsonra ordan çıkıp kushiye gidin. akbank'ın karşısında atom için başlayın koşmayaa:mrgreen:
![]()
dün zion efendy_iso ben ve iş arkadasım birlikteydik efendy_iso ve zion arasındaki iğrenç ötesi esprileri aktarıyorum
zion: kurbağalarda senfoni orkestrası gibi maşşalah
efendy_iso :evt ama arada sırada bozuyoo birileri çok cırtlak sesler duyuyorum ::arrow::
zion: bende bi 600rr alınca seni ikiye katlarım kankaa haa
efendy_iso :zaten kankaa eski katlayanlardan bi sen varsın bi de zeki müren ::arrow::
bi tane daha vardı ama unuttum en iğrenci oyduu
evt hatırlattılar hemen
cay içecez amcaya sesleniyoo efendy_iso
..... abi bize iki çaaayy 3 şeker at 6 tur karıştır abii ::arrow:: (bıktım usandım bu espriden yaaaa )
o da artık ablanın ayıbı frdndl
ablan bilomu aceba mersini benim kadar:mrgreen:
yok yaa mali tutturdular gökselde eşek eti çıkmış biz oraya gitmeyiz diye suphi diye biryere gittik...herlade açıldığından beri ilk defa masaya hesabı biz istedik...ve iğrenç bir tantuniydi anlatamam:farao:
ne var kısssssss ne güzel muhabbet etmişiz işte ama kurbagalar hakaten orkestraydı yaw arada köpek havlamaları ve ac kedi miyavlamaları olmasa tam süperdi okurken cok güldüm alahda seni güldürsün emii:mrgreen::mrgreen: