SHAD mı KAPPA mı..

En Kaliteli Çanta Hangisi...

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
oooooo metehan abi o çantayı nerden buldun yaa süper miş abi be tam benim mavi innovama göre ama shad ımdan da memnumum :p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
aşk olsun abi :pale:
dsc01458zl0.jpg

20p58cj.jpg

Bir arkadaşımız böyle bir alüminyum kutu kullanıyordu eski motorunda.
bauhausta bunlardan var.
fiyatı uyar, motora da yakışırsa, bundan takarım, cıgaramı yakarım, keyfime bakarım. :wiinkk:

son icat en güzeli en temizi özellikle crosscular için cok mantıklı olmus sadece ıse yaradıklarına bagla gotur super

aşk olsun abi :pale:

bide arka pozu koysana kanka...:queen::king:::koop::::blusssh:

Bir arkadaşımız böyle bir alüminyum kutu kullanıyordu eski motorunda.
bauhausta bunlardan var.
fiyatı uyar, motora da yakışırsa, bundan takarım, cıgaramı yakarım, keyfime bakarım. :wiinkk:[/QUOTE]

Kıltek abi madem onlara para verceğine bak onlara birebir benzeyen makyaj çantaları var..önemli olan işlevi biliyon...:cherry:::puro::::shifty2:::meleeek: ::144:: ::139::

ne dersin...pempe olan çok şık...:P

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/9691/tgtgtgtgtgkk7.png[/URL]

sen topiği boş bırakma mete_han ben kaçıom şöle çeşmealtı urla deniz havası yapim gelim ohh

Diğerini bilmiyorum..ben kappa derim çünkü 35 lt liğini kullanıyordum ve gerçekten kalitesini gösteriyor.

Kıltek abi madem onlara para verceğine bak onlara birebir benzeyen makyaj çantaları var..önemli olan işlevi biliyon...:cherry:::puro::::shifty2:::meleeek: ::144:: ::139::

ne dersin...pempe olan çok şık...:p

Mrs. Fürek çanta kreasyonu 2008 :p
Biz biliyoz da, ayıp olm herkese gösterme kolleksiyonunu. :bounce:
Smile144.gif

Mrs. Fürek çanta kreasyonu 2008 :p
Biz biliyoz da, ayıp olm herkese gösterme kolleksiyonunu. :bounce:
Smile144.gif

ya kanka inan daha çabalasaydın daha ıkınsaydın bunda daha iyisi çıkacaktı...

Hani olur ya Ortaokul yıllarında boma bi espri patlatırsın karşındakine KAL gelir ve aynı espiriyle ceap verir...öyle oldu bu...aynı mizahi ölçüde bile cevap olmamış...ne diyim...bişeyde kapamamışın...

neyse Allah sana cezayı vermiş...makinan 6.5 litre yakıyor...daha ne diyim...beddua etsem bu kadar tutmazdı...

hani çantayla 6.6 yakar diye şeyettim ben...seni düşündüğümden...:queen:

ya kanka inan daha çabalasaydın daha ıkınsaydın bunda daha iyisi çıkacaktı...

Hani olur ya Ortaokul yıllarında boma bi espri patlatırsın karşındakine KAL gelir ve aynı espiriyle ceap verir...öyle oldu bu...aynı mizahi ölçüde bile cevap olmamış...ne diyim...bişeyde kapamamışın...

ahahehuuheee...
ohjxah.jpg

koparttın mı şindi bizi? :silent:
böyle mi hissediyorsun? :)

Motosikleti
Dl650vstorm

hayatımda kullandığım tek çantalar bunlar galiba kappa ymış, görünce hoşuma gitti aldım markası çin malı dandik bişey de olsaydı gene alırdım marka takıntım yok kaliteli sağlam bişeye benziyo motorada yakıştı benim için yeterli.

Son düzenleme:

hayatımda kullandığım tek çantalar bunlar galiba kappa ymış, görünce hoşuma gitti aldım markası çin malı dandik bişey de olsaydı gene alırdım marka takıntım yok kaliteli sağlam bişeye benziyo motorada yakıştı benim için yeterli.

marka falan bilmem diyon kappayı kapmışın ama...:queen:

artık takıntın olcak...doğru markalı motorda doğru çantanın sahabısın...:cat:

eferin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar