ya neyiin tartışmasını yapıyoruz size bi kaç önerim var arabanın içinde kadın sürücü gördüğünüzde::mrgreen:
1.Kaçın yada şerit değiştirin..
2.yolun 1000 km uzuyacanı da bilseniz başka yola girin..
3.baktınız olmuyor durun gitmesini bekleyin..
4. sakın ben yanından geçer giderim diye düşünmeyin ezer geçer..
5.sakın tam yanına yaklaşmayın yerde gazete kağıdı görse üzerinden geçmeyim diye aynaya bakmadan kırar önünüze...
6.arkasından takip etmeyin zart diye frene basar hayatınız kayar bide siz suçlu olursunuz...
eğer çarpyısanız(bittiniz demektir)..
1.sakın polemiğe girmeyin zaten ne yaptğını bilmiyordur haklı çıkmak için dırdır eder durur...
2.sizin yaralanıp ölmeniz pek umruda olcağını sanmıyorum o maddi hasarı düşünür...
3.sans eseri hayattasınız ve bişey olmadı buna şükretmeyi bilin ve en önemlisi...
4.sakın polisle konuşurken tek başına bırakmayın her türlü lafla cazibeyle ve masumlukla etkilemeye çalışır bütün şuç sizi patlar...
eğer bunlarda olmazsa..en son canınıza tak ettiyse kafanıza sıkın gitsin..:queen:
(fazla polemik olmasın diye tabi bazıları hariç deyim bari):queen:
Konu kadin-erkek surucu tartismasi olmamali mutlaka ancak bazi bilinen gerceklerinde altini cizmekte fayda var. GEnel olarak bakildiginda erkeklerin daha cok kazaya sebeb oldugu veya kaza yaptiklari gibi bir sonuc ortaya cikiyor her zaman.
Ancak bu konuda önemli bir ayrinti var "erkek suruculerin yuzdesel olarak kadin suruculerden trafikte cok daha fazla olmasi gercegi." Evt kazalarin cogu erkekler tarafindan yapiliyor ancak bunun en buyuk nedenlerinden biri erkek suruculerin "sayisal olarak kadinlardan daha fazla olmasi."
Trafikte arac kullanan kadin suruculerin sayisi erkeklere oranla cok cok az olmasina ragmen "istatistiklere baktiginizda kaza yapan suruculerin hicte azimsanmayacak bir bolumunu bayan suruculerin olusturdugunu goruyoruz". Soyle diyebiliriz, "bayan suruculerin sayica erkeklerden az olmalarina inat, kaza sayisinda erkeklerden hicte asagi kalir yanlari yok." Bu basit istatistik kadinlarin sanilanin aksine erkeklerden daha hatali ve sorunlu surus sekilleri benimsediklerinin en buyuk gostergesi.
Zira cogu aynayı sadece makyaj tazelemek icin kullanır, yan aynalar ise zaten iptaldir, arabanın onunu gorebilmek icin direksiyonu ortasından iki elle yapisip kazik gibi dimdik dururlar (ne komik bir goruntudur o Allahım), yol sadece onlar icindir ve sadece onlerine bakarlar zihniyetlerince nasil olsa arkadan vuran 8\8 sucludur. Kendilerine korna calındıgında veya isaret edildiginde "tacize ugradıklarını sanarlar" (bknz; bastirilmis kisilik sendromu), lambayı sarı gorunce yavaslayıp kırmızı yanmasını beklerler, bir uno'yu sanki garaja tır parkediyormus gibi elli saatte dort arabalık yere sokamazlar, elestiriye asla tahammulleri yoktur, bazılarınin katiksiz pişkinliğinden, inadından, kaprisinden ve katiksiz simarikligindan ötürü tek kelimeyle birer trafik celladırlar aslinda.
Kısaca, trafigi aslinda boyleleri katlediyorlar!!
Kisaca; erkek zekasi mekanik acidan daha geliskin oldugu icin erkekler "genellikle" daha iyi surucudurler. Kadin zekasi ise daha cok sozel ve sosyal yonde gelisim saglamaya meyillidir ve mekanik acidan bariz olarak zayiftirlar. Evt istisnalar oldugunu kabul etmek zorundayim ama onemli olan istatistiksel cogunluktur...
ya neyiin tartışmasını yapıyoruz size bi kaç önerim var arabanın içinde kadın sürücü gördüğünüzde::mrgreen:
1.Kaçın yada şerit değiştirin..
2.yolun 1000 km uzuyacanı da bilseniz başka yola girin..
3.baktınız olmuyor durun gitmesini bekleyin..
4. sakın ben yanından geçer giderim diye düşünmeyin ezer geçer..
5.sakın tam yanına yaklaşmayın yerde gazete kağıdı görse üzerinden geçmeyim diye aynaya bakmadan kırar önünüze...
6.arkasından takip etmeyin zart diye frene basar hayatınız kayar bide siz suçlu olursunuz...
eğer çarpyısanız(bittiniz demektir)..
1.sakın polemiğe girmeyin zaten ne yaptğını bilmiyordur haklı çıkmak için dırdır eder durur...
2.sizin yaralanıp ölmeniz pek umruda olcağını sanmıyorum o maddi hasarı düşünür...
3.sans eseri hayattasınız ve bişey olmadı buna şükretmeyi bilin ve en önemlisi...
4.sakın polisle konuşurken tek başına bırakmayın her türlü lafla cazibeyle ve masumlukla etkilemeye çalışır bütün şuç sizi patlar...
eğer bunlarda olmazsa..en son canınıza tak ettiyse kafanıza sıkın gitsin..:queen:
(fazla polemik olmasın diye tabi bazıları hariç deyim bari):queen:
en iyisi herkes tekrar ehliyet sınavına girsin..
saol dostum.allah bizi bayan şoförlerin gazabından korusun....
yazdığın kelimelere dikkat......ucu dokunuyo biraz....Motor senin motorun olsa ne yapacaktin ki? Hatasini da kabul etmis. Kimse isteyerek kaza yapmiyor. Senin bir bayan yakinin kaza yapsa, hatasini kabul etse bile biri ustune yuruse hosuna gider mi? Biri oyle birsey yapsa, ben de kazara oradan geciyor olsam. Kimse elimden alamaz o hayvani...
sanada hak veriyorum.doğru düşünüyosun.:cat:arkadaşım geçmiş olsun...
Kusura bakma bir kaza atlatmışsın o yüzden bundan fazla yorum yapamıyorum...
Ama bu tarz hareketlerde bulunan erkek şöförlerde var...
Hee birde burada erkek-kadın tartışmalarına girmekten vazgeçelim...
daha topicinin en başında bu şekilde başlamışsın... İlla 'bayan' olarak nitelendirmek zorunda değilsin, çünkü gördüğün gibi konu nerelerden nerelere gelebiliyor....
geçmiş olsun.
üstelik yüz bin kere de bu şekilde uyarılmıştır bu yazılar...
Çoğu kişinin ehliyeti elinden gider o zaman valaa :queen:
herkes ehliyet sınavına tekrar girse yine ehliyet alırlar.yoksa devlet nasıl para kazanacak.her önüne gelene ehliyet veriyorlar sonrada birçok insanın başı yanıyor.en iyisi herkes tekrar ehliyet sınavına girsin..