- Konu Yazar
bugüne kadar hep dikkatsiz ve acemi bayan şoförlerin kullandığı arabalara çarpılmamak ve çarpmamak için trafikte akla karayı seçiyordum.bu gün korktuğum başıma geldi nihayetinde.bugün iş yerinden aldığım bir siparişi müşteriye götürmek için atladım motora ve emek 4. cadde de sağ tarafta park etmiş vaziyette bir araç aniden yola çıkmak isteyince benim activanın sağ arka tarafına çarptı.allahtan motordan düşmedim.o an sinirle motoru yolun ortasına park ettim ve arabaya doğru koşmaya başladım.içindeki tahmin edeceğiniz üzere bir bayandı.%100 hatalı olduğunu kendide biliyordu.neyse uzatmak istemiyorum...daha sonra aramızda anlaşıp kadını gönderdim ama olan bizim activaya oldu yine.sağ tarafta göçük var şimdi.allahtan şirketin motoruydu.kendi motorum olsaydı o kadının sadece parasını almakla kalmazdım .siz siz olun bayan şöfor gördüğünüz zaman uzak durun arkadaşlar.ne gibi saçmalıklar yapacakları belli olmuyor.tabi bu her bayan sürücü için geçerli değil ama %95 i bu şekilde araba kullanıyor.