sonunda olan oldu!

bugüne kadar hep dikkatsiz ve acemi bayan şoförlerin kullandığı arabalara çarpılmamak ve çarpmamak için trafikte akla karayı seçiyordum.bu gün korktuğum başıma geldi nihayetinde.bugün iş yerinden aldığım bir siparişi müşteriye götürmek için atladım motora ve emek 4. cadde de sağ tarafta park etmiş vaziyette bir araç aniden yola çıkmak isteyince benim activanın sağ arka tarafına çarptı.allahtan motordan düşmedim.o an sinirle motoru yolun ortasına park ettim ve arabaya doğru koşmaya başladım.içindeki tahmin edeceğiniz üzere bir bayandı.%100 hatalı olduğunu kendide biliyordu.neyse uzatmak istemiyorum...daha sonra aramızda anlaşıp kadını gönderdim ama olan bizim activaya oldu yine.sağ tarafta göçük var şimdi.allahtan şirketin motoruydu.kendi motorum olsaydı o kadının sadece parasını almakla kalmazdım .siz siz olun bayan şöfor gördüğünüz zaman uzak durun arkadaşlar.ne gibi saçmalıklar yapacakları belli olmuyor.tabi bu her bayan sürücü için geçerli değil ama %95 i bu şekilde araba kullanıyor.

haklısın dostum büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın Allah bidaha kaza bela vermesin hayırlı sürüşler....

çok ses getirir bu topic :p
geçmiş olsun bilader.

saol dostum.allah bizi bayan şoförlerin gazabından korusun....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun..Kazadır..Bayanı erkeği olmaz.... :cat: Kimse isteyerek yapmaz.... Ne yapalım onlarda bu dünyanın insanları.... Onlarda kullanıcaklar... Ama biz erkekler dikkatli olucaz demekki.... :cat:

evet alp çok haklısın çok degilde daha daha çok dikkat etmemiz gerekiyor... kazasız belasız sürüşler...

bugüne kadar hep dikkatsiz ve acemi bayan şoförlerin kullandığı arabalara çarpılmamak ve çarpmamak için trafikte akla karayı seçiyordum.bu gün korktuğum başıma geldi nihayetinde.bugün iş yerinden aldığım bir siparişi müşteriye götürmek için atladım motora ve emek 4. cadde de sağ tarafta park etmiş vaziyette bir araç aniden yola çıkmak isteyince benim activanın sağ arka tarafına çarptı.allahtan motordan düşmedim.o an sinirle motoru yolun ortasına park ettim ve arabaya doğru koşmaya başladım.içindeki tahmin edeceğiniz üzere bir bayandı.%100 hatalı olduğunu kendide biliyordu.neyse uzatmak istemiyorum...daha sonra aramızda anlaşıp kadını gönderdim ama olan bizim activaya oldu yine.sağ tarafta göçük var şimdi.allahtan şirketin motoruydu.kendi motorum olsaydı o kadının sadece parasını almakla kalmazdım .siz siz olun bayan şöfor gördüğünüz zaman uzak durun arkadaşlar.ne gibi saçmalıklar yapacakları belli olmuyor.tabi bu her bayan sürücü için geçerli değil ama %95 i bu şekilde araba kullanıyor.

geçmiş olsun valla piyasada bu modellerden çok Allah korusun hepimizi

hepsi böyle olmasada yarısından çoğu umutsuz vakk uzak durnmak lazım genede :cat::cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haklısın dostum;
benimde başıma geliyor
1-çok cep tel ile konuşuyorlar
2-aynada makyaj
3-sağa sola bakmadan sinyal vermeden dönüş ve şerit değiştirme
4-bir kaza anındada carcarcar konuşma bağırarak olayı halledeceğini zannetme .

geçen 2 bayan bağırmaya başladı aynasını aldılar ellerine ::evil::plakayı alacağım dedi al dedim bende onunkini aldım bir şey yok suçlu zaten.

tüm bayanlar böyle değildir fakat arkadaşımızın dediği gibi %-90-95'i böyle malesef her hafta sonu en az 2 kişi ile karşılaşıyorum böyle.
fakat artık kaçıyorum bu tip araçlardan herkes kaçsın ancak böyle uzun yıllar hayatta kalırız yoksa 2 günlük trafiğe çıkan bir bayanın ezmesi an meselesi:pr:

geçmiş olsun dostum neyseki sana bişey olmamış .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Offff saçma bir tartışma konusu daha :pr:

Geçmiş olsun diyorum, detaylara girmiyorum :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bin9yüz85;neresi saçma söylede bizde öğrenelim
arkadaş hayatın gerçeklerini anlatıyor sen uzaydamı yaşıyorsun hergün başımıza gelen olaylar bunu dile getirmenin neresi saçma:silent::pr:
verdiğimiz tepkiler diyorsan bence bu gayet normal cünki otomobil içindeki gibi güvende değiliz hayatımızla oynuyorlar bu ciddi bir olay bu yüzden en ufak olayda dahi bu kadar tepki vermek gerekir çünki karşı taraf işin %10 bilemedin %5 ciddiyetinde.
biz ise o çarpma ile yada bir kaza ile başımıza ne geleceğini iyi biliyoruz ...

Son düzenleme:
Bayanlar araba kullanamıyorlar.Kesinlikle kullanamıyorlar.Bunu kesinlikle bayanları küçümsemek , onları kötülemek için söylemiyorum.Kesinlikle kötü niyetle değil , ancak olmuyor , kullanamıyorlar.

Bayan ya hani ondan öle düşünüyo olabilirmi tuğ:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşım hepsi öyle değil yazmış ama yazının yarısından çoğu bayanların hatalarından bahsediyor.

Ben yeşil ışıkta geri gelip ön çamurluğumu kıran erkek sürücü tanıyorum yaaaa :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tabi erkeklerde var fakat konu bayanlar şuan bizde onlardan öerneklemeler yapıyoruz konuyu saptırmayalım...
bende kırmızıda beklerken dayanamayıp arka plakalık ve çamurluğu kıran taksici bir bey tanıyorum ya:wiinkk:
otoyol gişesinde bilet alırken dayanamayıp arkadan ittiren ve motorun yan yatmasına neden olan ve deponun ezilmesini sağlayan bir adamda tanıyorum yaaa:wiinkk:

hikaye çok hem bayan hem erkek şuan arkadaşın bahsettiği konu bayan arkadaşım o yüzden konuyu dağıtmadan varsa bayanlarla ilgili şikayetin yaz yoksa memnunsan bayan sürücülerden çekinme yine yaz yaaaa...:pr:

Son düzenleme:
Olayı kadın erkek çekişmesine getirmeyelim arkadaşlar ama
doğrusunu söylemek gerekirse bayanların çoğu iyi araba kullanamıyorlar çok dikkatsizler diyebilirim.
Geçmiş olsun arkadaşım sende daha dikkatli olursun bundan sonra :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam yaaa, söylenecek çok şey var ama bir bayan olarak ben susuyorum :cherry:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tamam ya bir bayan olarak ben susuyorum :cherry:
aramızda olayları ateşleyen biri var demek gece gece.
o önden çarpan adam hakkında bir topic acsan fena olmaz ama oradada erkeklerin nasıl araç kullandığı tartışılır..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar