sonunda olan oldu!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öyle bir konuşuluyor ki; sen bizi koru falan, hepimiz saçma sapan taşıt kullanıyormuşuz gibi oluyor :cat:

Güzel yorumların için teşekkürler :rendeer:

Vallaha ben profesyonel motor kullananı gördüm,ama hiç araba kullananı görmedimm,ve şunu düşünüyorum motorda iyiler ama arabada iş yapmazlar:)

546426464364 tane sınawdan geçirdikten sonra ehliyet werilmesinden yanayım KADINLARA!!!!

Erkek sürücüler çok mu iyi sürücü oluyor.

Öncelikle geçmiş olsun. Fakat erkek sürücüler bayan sürücülerden daha iyi değil bence. Bu sabah bir otomobilin arkasında normal takip mesafesinde ilerlerken arkamdan bir korna sesi ile irkildim. Bir otomobil çarpma derecesinde arkama yanaşmış korna çalıyordu. Adeta sen yolda ne arıyorsun der gibiydi. Sağa yanaşıp yol verdim. Acelesi var diye düşündüm. Araç 50 m. ilerde sağa yanaşıp park etti. Şimdi sen bu davranışı mantık kurallarından ayrılmadan açıklayabilirmisin. Az ilerde park edecekse beni niye sıkıştırarak zorla yol aldı acaba. Sanıyorum bu durumu açıklayacak en iyi söz "buyur burdan yak".

Öncelikle geçmiş olsun. Fakat erkek sürücüler bayan sürücülerden daha iyi değil bence. Bu sabah bir otomobilin arkasında normal takip mesafesinde ilerlerken arkamdan bir korna sesi ile irkildim. Bir otomobil çarpma derecesinde arkama yanaşmış korna çalıyordu. Adeta sen yolda ne arıyorsun der gibiydi. Sağa yanaşıp yol verdim. Acelesi var diye düşündüm. Araç 50 m. ilerde sağa yanaşıp park etti. Şimdi sen bu davranışı mantık kurallarından ayrılmadan açıklayabilirmisin. Az ilerde park edecekse beni niye sıkıştırarak zorla yol aldı acaba. Sanıyorum bu durumu açıklayacak en iyi söz "buyur burdan yak".

Biz erkeklerin hepsi sütten çıkmış ak kaşık demiyoruz aramızda çok kötü kullananlar var tabiki ama yüzde oranına bakarsan sanki bayanlar baymayanlara göre biraz daha fazla:cherry:

Vallaha ben profesyonel motor kullananı gördüm,ama hiç araba kullananı görmedimm,ve şunu düşünüyorum motorda iyiler ama arabada iş yapmazlar:)

Bende yazacaktım bunu, iyiki yazdın, bayanların akılsız olduğunu söyleyen arkadaş sesleniyorum sana :farao: hiç bayan motosiklet kazası yapıp vefat eden duydun mu? artçı demiyorum tekrar söylüyorum, bayan motosikletçi kaza yapıp ve vefat edeni?

Nedense hepsi erkek, akılları olsaydı hız yapmazlardı, alkollü araç kullanmazlardı :farao:

Bende yazacaktım bunu, iyiki yazdın, bayanların akılsız olduğunu söyleyen arkadaş sesleniyorum sana :farao: hiç bayan motosiklet kazası yapıp vefat eden duydun mu? artçı demiyorum tekrar söylüyorum, bayan motosikletçi kaza yapıp ve vefat edeni?

Nedense hepsi erkek, akılları olsaydı hız yapmazlardı, alkollü araç kullanmazlardı :farao:

motosiklet konusunda bişe demioruz ama araba kullanma konusunda ciddi derecede yeteneksizler bayanlarımız..

(tabiki istisnalar kaideyi bozmaz)

Geçmiş olsun. Ayrımcılık yapmak gibi bir niyetim yok ama, eğri oturup doğru konuşmak gerekirse; trafikte bayan sürücülere 2 kat dikkat etmek gerektiğine ben de katılıyorum. Motosiklet kullanan bayan arkadaşlarımızın da bu şekilde düşündüğüne şüphem yok. :)

konuyu dagıtmadan kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diyip kaçıyım ben kavga cıkacak nerdeyse bayan erkek sürücü kavgası :p

Bazıları aval aval dolasırken beni tehlikeye dusurecegini anlarsam sadece tek yaptıgım sey onun kapısına yanasıp ara gazı vermek oluyor.
Kendisine geldiginde 5 dk kadar geciyor genelde ama o dk dan sonra daha dikkatli kullanmayı tercih ediyorlar. İnsanları dagınık dikkat ve sorumsuzlukla tehlikeye atmayı bir nebze olsun onlemiş oluyorum.
Belki arkamdan kufur edebilir ama saskın saskın giderken hiç ummadıgım anda onume kırdıgında kufredecegi bir ben kalmayabilirim.
O nedenle oyle bir dengesiz suruvu gorursem ve en azından beni tehlikeye dusurecek sekilde kararsız ve dalgın sekilde arac kullandıgı zaman bunu hep yaparım.
Aklını aldıgında bir sure sonra yerine daha dikkatle geliyor :)

bugüne kadar hep dikkatsiz ve acemi bayan şoförlerin kullandığı arabalara çarpılmamak ve çarpmamak için trafikte akla karayı seçiyordum.bu gün korktuğum başıma geldi nihayetinde.bugün iş yerinden aldığım bir siparişi müşteriye götürmek için atladım motora ve emek 4. cadde de sağ tarafta park etmiş vaziyette bir araç aniden yola çıkmak isteyince benim activanın sağ arka tarafına çarptı.allahtan motordan düşmedim.o an sinirle motoru yolun ortasına park ettim ve arabaya doğru koşmaya başladım.içindeki tahmin edeceğiniz üzere bir bayandı.%100 hatalı olduğunu kendide biliyordu.neyse uzatmak istemiyorum...daha sonra aramızda anlaşıp kadını gönderdim ama olan bizim activaya oldu yine.sağ tarafta göçük var şimdi.allahtan şirketin motoruydu.kendi motorum olsaydı o kadının sadece parasını almakla kalmazdım .siz siz olun bayan şöfor gördüğünüz zaman uzak durun arkadaşlar.ne gibi saçmalıklar yapacakları belli olmuyor.tabi bu her bayan sürücü için geçerli değil ama %95 i bu şekilde araba kullanıyor.

-motoru yolun ortasına değil kenarına çekmen gerek!!!
-hem ne diye arabaya doğru koşuyosun erkek sürücü olsa dövecekmiydin?
-kazadır bu bayan,erkek farketmez
-peki sen hatalı bi şekilde bi araca çarpsan (ki kazadır herzaman motorlular haklı olacak değilya ) arac sürücüsü sana doğru hızla koşsa sen kendini nasıl hissederdin?
-gerek motosiklet gerek 4 teker yada herangi bi aracı kullanmak akıl işidir öfkesine hakim olamayan aklınada hakim olamaz...eğer hertürlü kazada öle sinirleneceksen bence motor kullanmayı bırakmalısın yada serinkanlı olmayı öğrenmelisin?

bu arada hayatı boyunca hiç kaza yapmayan bi sürücüye soruyolar nasıl oluyoda hiç kazaya karışmadınız diye?
verdiği yanıt araç kullanırken diğer sürücülerin hepsinin deli ve serhoş olduğunu,ve heran şeritlerini ihlal edeceklerini varsayarak hareket ediyorum...

şimdi siz bu adama paranoyak diyebilirsiniz ama ben tebrik ediyorum..
araç kullanırken biraz paranoya yapmak gerek heleki motor kullanıyorsak
neyse geçmiş olsun daha dikkatli olmalısın...

öncelikle geçmiş olsun:rendeer:
adı üstünde kaza....
kimse,bay bayan farketmez, ha şu gelen çarpayım demez:wiinkk:
ama yorumların bana göre arı kovanına çomak sokmak gibi birşey olmuş:mrgreen:

geçmiş olsun yine de ALLAH korumuş ya motora ortadan dalsaydı ! yaptığın iyilik varmış

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun. Bi arkadaşın dediği gibi, eğer yanından geçtiğiniz aracın sürücüsü bayansa 2 kat dikkat etmekte fayda var. Malesef ben de bayan sürücülerin dikkatsiz kullandıklarını, aynalarına hiç bakmadıklarını, kısacası kötü kullandıklarını düşünüyorum. Tabiki içlerinde çok iyileri de var ama azınlıklar. Napalım, onlar dikkatsizse biz 2 kat dikkatli olalım. Onlara araba kullanmayın diyemeyiz sonuçta, hayatın gerçekleri bunlar. :) Yapacak bişey yok...

dostlar.....
oda birşeymi yahu.istinyede trafikteyim , hani dedim acelem yok,trafikle beraber dura kalka gidiyoruz,arkamda bir jeep dağ gibi üzerime geliyor,tam çarpacak gibi oluyor,zart!.fren !...
bir iki üç , baktım olmayacak hemen cebe girdim arabayı aldım önüme , ne olur ne olmaz gözümün önünde olsun..direksiyonda bir bayan yana kaykılmış,telefonla konuşuyor..bu arada öndeki araç tehlikede (demeye kalmadı) paldır küldür üzerine çıktı...yanına gittim "ne yaptınız hanımefendi , ben gidişinizden korktum kenara çekildim,neden dikkat etmiyorsunuz" dedim."ne diyorsun be serseri" dedi...sonra oradan ayrılırken öndeki arabanın sahibi ile kavga ediyorlardı...

yine osmanbeyde gidiyorum, bir aracın beni sıkıştırdığını hissettim,trafikte kırmızı ışıkta dururken kimdir beni sıkıştıran diye baktığımda yine kocca bir jeep in üzerime üzerime geldiğini gördüm "neden geliyorsun?..yermi var ?..nereye gireceksin" diye vücut dilimle bayana sormaya çaılştım ,eliyle "hadde lenn" gibi bir hareket yaptı,çekildim tabii..yanıma girdi arkası yolun ortasında,kornalar cayır cayır , yanına gidip "oldumu şimdi hanımefendi""bakın hem beni hemde trafiği taciz ettiniz..lütfen !" (hay demez olaydım) önce bir küfür etti..sonrada "kafamı bozma ezerim seni" dedi..ben kopmuşum zaten, cebimden çıkardım arabanın anahtarını "bana bak" dedim,"arabanın üzerine tüm trafik kurallarının resimlerini çizer,hakkındaki düşüncelerimi yazar,gideceğin yere kadar da kabusun olurum".................sonrada söylediğime pişman oldum,bu da başka mesele..
Arkadaşlar,kötü araç kullananları önünüze alın ve uzaklaşın,sollayıp kurtulmaya çalışmayın.kötü araç kullananlar mutlaka ve mutlaka beş duyularını kullanmayan kişilerden oluşuyor,beni görüyor diye düşünmeyin çünkü bakmıyor bile !...bunun erkeği bayanı yok maalesef..birde bunun üzerine motorlulara karşı oluşan bir haset ve eziklik var....
geçmiş olsun , dikkat edin...

ooooo bu topic coşmuş yine.:)
geçmiş olsun dilekleriniz için saolun arkadaşlar.
trafikte kaza yapanın cinsiyeti çok önemli değil sonuçta...erkeklerde oldukça fazla kaza yapıyorlar yada yaptırıyorlar ama benim gibi günde 100-150 km arası motor kullanan bir kuryenin gözünden yansıtmaya çalıştım herşeyi.kadınları trafikte gözlemlersek %95 i aynaya bakmaktan ve sinyal vermekten acizler+araba içinde cep telefonu ile konuşmak yada makyaj yapmalarıda cabası.kadınların trafikte yaptığı hataları burada yazmaya çalışsam siz okumaktan sıkılırsınız eminim buna.
o yüzden özetlemek gerekirse bayan sürücü gördüğümüzde erkek sürücülere karşı gösterdiğimiz dikkatten iki katı daha fazla dikkat etmek lazım.
kimse yanlış anlamasın,kadınları küçümsediğimden yazmıyorum bunları ama işin aslı bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
büyük gecmıs olsun arkadasım...

Konu kadin-erkek surucu tartismasi olmamali mutlaka ancak bazi bilinen gerceklerinde altini cizmekte fayda var. GEnel olarak bakildiginda erkeklerin daha cok kazaya sebeb oldugu veya kaza yaptiklari gibi bir sonuc ortaya cikiyor her zaman.

Ancak bu konuda önemli bir ayrinti var "erkek suruculerin yuzdesel olarak kadin suruculerden trafikte cok daha fazla olmasi gercegi." Evt kazalarin cogu erkekler tarafindan yapiliyor ancak bunun en buyuk nedenlerinden biri erkek suruculerin "sayisal olarak kadinlardan daha fazla olmasi."

Trafikte arac kullanan kadin suruculerin sayisi erkeklere oranla cok cok az olmasina ragmen "istatistiklere baktiginizda kaza yapan suruculerin hicte azimsanmayacak bir bolumunu bayan suruculerin olusturdugunu goruyoruz". Soyle diyebiliriz, "bayan suruculerin sayica erkeklerden az olmalarina inat, kaza sayisinda erkeklerden hicte asagi kalir yanlari yok." Bu basit istatistik kadinlarin sanilanin aksine erkeklerden daha hatali ve sorunlu surus sekilleri benimsediklerinin en buyuk gostergesi.

Zira cogu aynayı sadece makyaj tazelemek icin kullanır, yan aynalar ise zaten iptaldir, arabanın onunu gorebilmek icin direksiyonu ortasından iki elle yapisip kazik gibi dimdik dururlar (ne komik bir goruntudur o Allahım), yol sadece onlar icindir ve sadece onlerine bakarlar zihniyetlerince nasil olsa arkadan vuran 8\8 sucludur. Kendilerine korna calındıgında veya isaret edildiginde "tacize ugradıklarını sanarlar" (bknz; bastirilmis kisilik sendromu), lambayı sarı gorunce yavaslayıp kırmızı yanmasını beklerler, bir uno'yu sanki garaja tır parkediyormus gibi elli saatte dort arabalık yere sokamazlar, elestiriye asla tahammulleri yoktur, bazılarınin katiksiz pişkinliğinden, inadından, kaprisinden ve katiksiz simarikligindan ötürü tek kelimeyle birer trafik celladırlar aslinda.

Kısaca, trafigi aslinda boyleleri katlediyorlar!!

Kisaca; erkek zekasi mekanik acidan daha geliskin oldugu icin erkekler "genellikle" daha iyi surucudurler. Kadin zekasi ise daha cok sozel ve sosyal yonde gelisim saglamaya meyillidir ve mekanik acidan bariz olarak zayiftirlar. Evt istisnalar oldugunu kabul etmek zorundayim ama onemli olan istatistiksel cogunluktur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar