dostlar.....
oda birşeymi yahu.istinyede trafikteyim , hani dedim acelem yok,trafikle beraber dura kalka gidiyoruz,arkamda bir jeep dağ gibi üzerime geliyor,tam çarpacak gibi oluyor,zart!.fren !...
bir iki üç , baktım olmayacak hemen cebe girdim arabayı aldım önüme , ne olur ne olmaz gözümün önünde olsun..direksiyonda bir bayan yana kaykılmış,telefonla konuşuyor..bu arada öndeki araç tehlikede (demeye kalmadı) paldır küldür üzerine çıktı...yanına gittim "ne yaptınız hanımefendi , ben gidişinizden korktum kenara çekildim,neden dikkat etmiyorsunuz" dedim."ne diyorsun be serseri" dedi...sonra oradan ayrılırken öndeki arabanın sahibi ile kavga ediyorlardı...
yine osmanbeyde gidiyorum, bir aracın beni sıkıştırdığını hissettim,trafikte kırmızı ışıkta dururken kimdir beni sıkıştıran diye baktığımda yine kocca bir jeep in üzerime üzerime geldiğini gördüm "neden geliyorsun?..yermi var ?..nereye gireceksin" diye vücut dilimle bayana sormaya çaılştım ,eliyle "hadde lenn" gibi bir hareket yaptı,çekildim tabii..yanıma girdi arkası yolun ortasında,kornalar cayır cayır , yanına gidip "oldumu şimdi hanımefendi""bakın hem beni hemde trafiği taciz ettiniz..lütfen !" (hay demez olaydım) önce bir küfür etti..sonrada "kafamı bozma ezerim seni" dedi..ben kopmuşum zaten, cebimden çıkardım arabanın anahtarını "bana bak" dedim,"arabanın üzerine tüm trafik kurallarının resimlerini çizer,hakkındaki düşüncelerimi yazar,gideceğin yere kadar da kabusun olurum".................sonrada söylediğime pişman oldum,bu da başka mesele..
Arkadaşlar,kötü araç kullananları önünüze alın ve uzaklaşın,sollayıp kurtulmaya çalışmayın.kötü araç kullananlar mutlaka ve mutlaka beş duyularını kullanmayan kişilerden oluşuyor,beni görüyor diye düşünmeyin çünkü bakmıyor bile !...bunun erkeği bayanı yok maalesef..birde bunun üzerine motorlulara karşı oluşan bir haset ve eziklik var....
geçmiş olsun , dikkat edin...