sonunda olan oldu!

kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun derim fazla detaya girmeden giderim

ya neyiin tartışmasını yapıyoruz size bi kaç önerim var arabanın içinde kadın sürücü gördüğünüzde::mrgreen:

1.Kaçın yada şerit değiştirin..
2.yolun 1000 km uzuyacanı da bilseniz başka yola girin..
3.baktınız olmuyor durun gitmesini bekleyin..
4. sakın ben yanından geçer giderim diye düşünmeyin ezer geçer..
5.sakın tam yanına yaklaşmayın yerde gazete kağıdı görse üzerinden geçmeyim diye aynaya bakmadan kırar önünüze...
6.arkasından takip etmeyin zart diye frene basar hayatınız kayar bide siz suçlu olursunuz...

eğer çarpyısanız(bittiniz demektir)..

1.sakın polemiğe girmeyin zaten ne yaptğını bilmiyordur haklı çıkmak için dırdır eder durur...
2.sizin yaralanıp ölmeniz pek umruda olcağını sanmıyorum o maddi hasarı düşünür...
3.sans eseri hayattasınız ve bişey olmadı buna şükretmeyi bilin ve en önemlisi...

4.sakın polisle konuşurken tek başına bırakmayın her türlü lafla cazibeyle ve masumlukla etkilemeye çalışır bütün şuç sizi patlar...

eğer bunlarda olmazsa..en son canınıza tak ettiyse kafanıza sıkın gitsin..:queen:

(fazla polemik olmasın diye tabi bazıları hariç deyim bari):queen:

ya neyiin tartışmasını yapıyoruz size bi kaç önerim var arabanın içinde kadın sürücü gördüğünüzde::mrgreen:

5.sakın tam yanına yaklaşmayın yerde gazete kağıdı görse üzerinden geçmeyim diye aynaya bakmadan kırar önünüze...
6.arkasından takip etmeyin zart diye frene basar hayatınız kayar bide siz suçlu olursunuz...

1.sakın polemiğe girmeyin zaten ne yaptğını bilmiyordur haklı çıkmak için dırdır eder durur...
2.sizin yaralanıp ölmeniz pek umruda olcağını sanmıyorum o maddi hasarı düşünür...
3.sans eseri hayattasınız ve bişey olmadı buna şükretmeyi bilin ve en önemlisi...

4.sakın polisle konuşurken tek başına bırakmayın her türlü lafla cazibeyle ve masumlukla etkilemeye çalışır bütün şuç sizi patlar...

eğer bunlarda olmazsa..en son canınıza tak ettiyse kafanıza sıkın gitsin..:queen:

Ne de dogru tesbitler :cat: Evt gercekten bazilari arkadasin mizanse ettigi kadar kıfayetsiz, umursamaz, kendini mukemmel ve hatasiz sanan tipler olabiliyorlar...

Konu kadin-erkek surucu tartismasi olmamali mutlaka ancak bazi bilinen gerceklerinde altini cizmekte fayda var. GEnel olarak bakildiginda erkeklerin daha cok kazaya sebeb oldugu veya kaza yaptiklari gibi bir sonuc ortaya cikiyor her zaman.

Ancak bu konuda önemli bir ayrinti var "erkek suruculerin yuzdesel olarak kadin suruculerden trafikte cok daha fazla olmasi gercegi." Evt kazalarin cogu erkekler tarafindan yapiliyor ancak bunun en buyuk nedenlerinden biri erkek suruculerin "sayisal olarak kadinlardan daha fazla olmasi."

Trafikte arac kullanan kadin suruculerin sayisi erkeklere oranla cok cok az olmasina ragmen "istatistiklere baktiginizda kaza yapan suruculerin hicte azimsanmayacak bir bolumunu bayan suruculerin olusturdugunu goruyoruz". Soyle diyebiliriz, "bayan suruculerin sayica erkeklerden az olmalarina inat, kaza sayisinda erkeklerden hicte asagi kalir yanlari yok." Bu basit istatistik kadinlarin sanilanin aksine erkeklerden daha hatali ve sorunlu surus sekilleri benimsediklerinin en buyuk gostergesi.

Zira cogu aynayı sadece makyaj tazelemek icin kullanır, yan aynalar ise zaten iptaldir, arabanın onunu gorebilmek icin direksiyonu ortasından iki elle yapisip kazik gibi dimdik dururlar (ne komik bir goruntudur o Allahım), yol sadece onlar icindir ve sadece onlerine bakarlar zihniyetlerince nasil olsa arkadan vuran 8\8 sucludur. Kendilerine korna calındıgında veya isaret edildiginde "tacize ugradıklarını sanarlar" (bknz; bastirilmis kisilik sendromu), lambayı sarı gorunce yavaslayıp kırmızı yanmasını beklerler, bir uno'yu sanki garaja tır parkediyormus gibi elli saatte dort arabalık yere sokamazlar, elestiriye asla tahammulleri yoktur, bazılarınin katiksiz pişkinliğinden, inadından, kaprisinden ve katiksiz simarikligindan ötürü tek kelimeyle birer trafik celladırlar aslinda.

Kısaca, trafigi aslinda boyleleri katlediyorlar!!

Kisaca; erkek zekasi mekanik acidan daha geliskin oldugu icin erkekler "genellikle" daha iyi surucudurler. Kadin zekasi ise daha cok sozel ve sosyal yonde gelisim saglamaya meyillidir ve mekanik acidan bariz olarak zayiftirlar. Evt istisnalar oldugunu kabul etmek zorundayim ama onemli olan istatistiksel cogunluktur...

yazdıklarına canı gönülden katılıyorum arkadaşım.

komik şeyler ama cok doğru:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en iyisi herkes tekrar ehliyet sınavına girsin..

Motor senin motorun olsa ne yapacaktin ki? Hatasini da kabul etmis. Kimse isteyerek kaza yapmiyor. Senin bir bayan yakinin kaza yapsa, hatasini kabul etse bile biri ustune yuruse hosuna gider mi? Biri oyle birsey yapsa, ben de kazara oradan geciyor olsam. Kimse elimden alamaz o hayvani...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence kadın sürücülere adrenalin enjekte edelim belki trafik korkularu geçer..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

asm

Geçmiş olsun.

Benidme bugün acele bir işim vardı. (fizik tedavi merkezine yetişmem gerekiyordu)

Araba ile giderken bir bayan sürücü ben yol istediğimde yolu ortaladı. (sol şeritten gidiyor iken)

Her halde gayrı ihtiyari yapıyor,selektör yaptığımı görmedi dedim. Genç bir arkadaşın olacağını düşündüm ve beni tahrim etmek istiyor herhalde diye düşündüm bir yandan. (ama düşündüğüm başka birşeyin çıkması gecikmedi)

Bir ara arayı açtı kendisi.Tekrar yol isteyince gene yolu ortaladı.

Sonra dayanamadım ve kornayı dayadım tabi. Ablam hiç oralı olmadı maşallah !

Bizdekide peygamber sabrı değil ya!

Açtığı daracık boşluktan(sağından) geçerek önüne yerleştim.

Bu konuda bayramlık ağzımı açmak istemiyorum. Bende çok muzdaribim bu durudman. (bayan arkadaşlar varsa hiç alınmasın,gücenmesinler)

Gerçi erkeği,bayanı farketmez. Garip adam her yerde garip!(öküz her yerde öküz afedersiniz)

Motor senin motorun olsa ne yapacaktin ki? Hatasini da kabul etmis. Kimse isteyerek kaza yapmiyor. Senin bir bayan yakinin kaza yapsa, hatasini kabul etse bile biri ustune yuruse hosuna gider mi? Biri oyle birsey yapsa, ben de kazara oradan geciyor olsam. Kimse elimden alamaz o hayvani...
yazdığın kelimelere dikkat......ucu dokunuyo biraz....

Son düzenleme:
arkadaşım geçmiş olsun...
Kusura bakma bir kaza atlatmışsın o yüzden bundan fazla yorum yapamıyorum...
Ama bu tarz hareketlerde bulunan erkek şöförlerde var...
Hee birde burada erkek-kadın tartışmalarına girmekten vazgeçelim...
daha topicinin en başında bu şekilde başlamışsın... İlla 'bayan' olarak nitelendirmek zorunda değilsin, çünkü gördüğün gibi konu nerelerden nerelere gelebiliyor....
geçmiş olsun.

üstelik yüz bin kere de bu şekilde uyarılmıştır bu yazılar...

Son düzenleme:
Ya abı gecmıs olsun tmm basından olay gecmıs ama Bu kdar da laflamayın bayanları ... Onlarında ıcınde bır hefes var surmek ıstıyor ve bunu yapa yapa ogrencekler sız dogarken motor kullanmayı bılıomudunuz hayır. Onlarda yapa yapa ogrencekler tmm haklısın ona bıse demıom ve banada kızcaksınız ama bu kadar azarlamanıza hıc gerek yok . Bazı bayan soforlerde var Erkeklerden ıyı surenlerıde var bunuda unutmayın .. hıc olmassa cogu erkekten daha dıkkatlıler cunku korkuyorlar bıse olursa dıe tmm acemıler ama sure sure carpa carpa ogrencekler... he sız baktınız bayan uzaklasın yanından gıtsın kendı halınde bırakın.. Lafım su durkı cok azarlıosunuz ve laflıyosunuz bence hıc gerek yok sız gordunuzmu uzaklasın ve kendı hallerınde gıtsınler.. Sımdı hıc kızıp cagırmayın bana ...

arkadaşım geçmiş olsun...
Kusura bakma bir kaza atlatmışsın o yüzden bundan fazla yorum yapamıyorum...
Ama bu tarz hareketlerde bulunan erkek şöförlerde var...
Hee birde burada erkek-kadın tartışmalarına girmekten vazgeçelim...
daha topicinin en başında bu şekilde başlamışsın... İlla 'bayan' olarak nitelendirmek zorunda değilsin, çünkü gördüğün gibi konu nerelerden nerelere gelebiliyor....
geçmiş olsun.

üstelik yüz bin kere de bu şekilde uyarılmıştır bu yazılar...
sanada hak veriyorum.doğru düşünüyosun.:cat:
fakat ben yazdıklarımda gözlemlerimden bahsettim,bayan sürücüler yüzünden yaşadığım ve kaza yapmama ramak kalan olaylardan bahsettim.yani sırf gözleme dayalı yazdıklarım.amacım kimseye çamur atmak değil.sadece iki teker üzerinde yolculuk yapan arkadaşlarımı uyarmaktı.:bounce:

Geçmiş olsun,
Erkekler çocuk doğuramıyorsa, kadınlarda araba kullanmasınlar,
Erkekler çocuk emziremiyorsa, kadınlarda araba kullanmasınlar,
Erkekler ince çorap giyemiyorsa, kadınlarda araba kullanmasınlar,
Erkekler etek giymiyorsa, kadınlarda araba kullanmasınlar,
Beceremiyorsunuz ya kullanamıyorsunuz işte inaaaat ya bunlar,
Put gibi araba sürüyorlar, iki elleri ile direksiyonu sıkmaktan gebertiyorlar,
Mini etekle araba kullanmaya çalışır, sonra trafikte kıçını başını düzeltir,
Yok eteğini çekiştirir, yok bodysini çekiştirir, yok saçı gözüne iner,
Yav hutanlar size yürümek yakışıyor, yürüyün siz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar