bnıdee yazınn lodos abee unutmayınn benı gıderkenn
uglychild
ya LODOS, sen hala büyümedin mi? kac sene gecti aradan hala daha yengeden izin alamıyon... saçların dökülüyor hesap vermekten, farkındamısın bilmem...:mrgreen:
ülen sercanım canım ciğerim
biz gelecez dedik,,, daha yengenin haberi bile yok
saçların dökülmesi değilde üç tel saçın beyazlaması koyuyo adama be :silent:
nasipse geliyoruz işte,,, sürpriz olarak başka arkadaşlarımızda gelebilir manisa'dan,
belli olur birkaç gün içinde :cat:
uglychild
ya LODOS, sen hala büyümedin mi? kac sene gecti aradan hala daha yengeden izin alamıyon... saçların dökülüyor hesap vermekten, farkındamısın bilmem...:mrgreen:
ülen sercanım canım ciğerim
biz gelecez dedik,,, daha yengenin haberi bile yok
saçların dökülmesi değilde üç tel saçın beyazlaması koyuyo adama be :silent:
nasipse geliyoruz işte,,, sürpriz olarak başka arkadaşlarımızda gelebilir manisa'dan,
belli olur birkaç gün içinde :cat:
ev sahibi sizsinizevet sercan sebahattin hocalar gelebilir haber verecekler eh artık bizde geliriz herhalde
:rendeer::rendeer::rendeer:eyvallah sercanım öptüm seni al yanaklarından::friends:
Kemal i de yazın, favorii yi debnıdee yazınn lodos abee unutmayınn benı gıderkenn
Allaaaah şenliye bakıng biyo:queen::mrgreen:
lenn bu gemiş,geçmiş,gelcekte en galabalıg toblandı olcek yauu::haapppy:İzmiring kölüleri,manisanıg kölüleri bide Havranıg kölüleri::deliir::
insallah abi, gercekten de arayı cok actık, Ayvalık tan Ayvalık a gorusuuyoz gari... ben boyarım senin sacları
ev sahibi sizsiniz
:rendeer::rendeer::rendeer:
Kemal i de yazın, favorii yi de
Abi keyfin yerinde maşallahAllah neşeni eksik etmesin...
abi hangi motorla gelecen geziye?![]()
bnıdee yazınn lodos abee unutmayınn benı gıderkenn
bende sizlerle yakından tanışmak istiyorum hiç görmedimdeHAVRAN MOTOR DOSTLARI olarak bizhazırız tanışacagımız günü iple cekiyorum ayrıca sercan kardeşimi zide cok özledik secan geliyorsun demi görüşmek üzere
yaw murat bozuşcaz bak şu adımı doğru yazsana alalah:queen::queen:etmiştim bile kardeşim sormadan kendisine. Mecit gelir.
iskender hayattamısın sen kardeşim gelmen iyi oldu ayvalığa orda görüşürüz.İşte bu. Sağol Wallece kardeşim. Bizim listeye bir de Mecit kardeşimi dahil edersen sevinirim. Hoş, kendisine sormadık ama. Bizi kırmaz kerata.
madem cub la gidenler var,bende eğer gelirsem cub la gelirim:wiinkk:beklediğim bir olay var,o tarihe denk gelmezse çok istiyorum gelebilmeyi,bu eğlence kaçmazzzzz:cat:
uğradım bikere izin almışın neyse ayvalıkta görüşürüz artık:rendeer:oyy oyyy Ümmet Abimmm. Valla görüşemiyoruz bayadır. Arayı uzattın. Uğramıyorsun artıkın yanıma
Lem Sercan senin kulaklarını çekmek boynuma borç oldu ne diye durduk yerde milletin aklını karıştırıyosun. ben +1 desem sen yine bir kulp takardın, Allahtan evden fazla dışarı çıkmıyorum yani :wiinkk:
tamam yazıldın kemal. bi aksilik olursa bildir ama mutlaka
abim benim nasılsın şu bekarlar evlilerin halinden hiç anlamıyolarr:.dilerim allahtan sercana bi cadoloz eş:cyclopsan.kapıdan burnunu bile çıkaramasın
o zaman belki evlilerin halinden anlar:queen:.şaka bi yana herkeze selamlar ayvalıkta görüşmek üzere sevgili dostlar:cat: