sarımsaklıya otelemi gidiyoz şimdi biz sercanda geliyomu adı geçmiyoda hiç
gidelim özer gidelimde ilk sezon açılışı için kusursuz bir organizasyonla gidelim :cyclopsan
sen cagırırsan gelirim abitelevizyon aklımda...
Skull ı da tut kolundan getir... gerci bana gelirim demisti.. bi de starsailor dan izin alırsa ya da beraber gelirse daha da guzel olur...
Havranlılar zaten kesin orda.. ev sahibi sayılırlar...
bu arada gecen sene ki Ayvalık gezisinden biri,
http://youtube.com/watch?v=QG4d3g7Avwc
Ayvalık a daha once iki kere hem de cok kordineli bi sekilde gittik ve geldik:cat:...,Kasım da ilk gezinin tadını aldıktan sonra iki ay sonra ocakta bi daha istek dogrultusunda yaptık.. sanırım 50 nin uzerindeydik... ve hava yagdı yagacaktı, son gun toplantı da iptal edelim dedigim halde herkes karsı cıktı ve gidelim dediler...
hemen hemen herkes ailesiyle geldi, Havran Motor dostları, Ayvalıkta ki motorcular, Manisa ve İzmir derken daha da guzel oldu...
Umarım o hafta yagıslı olmaz... Sarımsaklı sahili, Seytan sofrası ve Cundayı guzel anılarla doldururuz...
Malesef ben arabayı elden çıkarıp motor alamadığım için (şimdilik) gelemiyorum ki gelmeyi çok isterdim... Sizlere şimdiden iyi eğlenceler, kazasız belasız yolculuklar diliyorum.. Benim yerime de eğlenin![]()
sende arabayla gel ne farkederki![]()
gelkız valla özlettin kendini....sende ordaydın geçensenekısmettt... o tarihte izmirde olursam gelmek isterim bende
yaw iski nerden çıkarıyon lodos gürkay yazın bizi listeye diye :silent:
kendi adına konuş kardeşim biz hanımköylüyüz izin almamız lazım:mrgreen:
hem sordunmu wallace bizi listeye yazacakmı kabul edecekmi bakalım
dimi william wallace![]()
Hıımmm haklısın valla. Listeye yazcan mı Wallaceeeee? Yoksa biz kendi kendimize mi gelin güvey oluyosss?hem sordunmu wallace bizi listeye yazacakmı kabul edecekmi bakalım
Hıımmm haklısın valla. Listeye yazcan mı Wallaceeeee? Yoksa biz kendi kendimize mi gelin güvey oluyosss?
Özer Abi nasılsın? Uzun zaman oldu valla özledik sizleri.
walla arkadaşlar her koyun kendi bacağından asılır:mrgreen:şahsen benim izin kağıdım çoktan imzalıyani ben yırttım buda geliyom anlamında.iş şimdi william wallace'da bizi listeye yazcamı yoksa yazmıcamı:queen:top sende kardeşim:cat:
gidelim özer gidelimde ilk sezon açılışı için kusursuz bir organizasyonla gidelim :cyclopsan