[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ders Notları:
Mangal kömürü şeçiminin incelikleri.
Tartışma konusu: Ateş için Çıra mı? Gazete kağıdı mı?
Mangal teli temizleme sanatı.
Malzeme ve Ateş oranı ayarlama.

:cherry::cherry:

Dahası da var Erhan
yelleme , yelpaze sallama dumanaltı olma gibi , Alper bu işin profu olmuş benim evde bizzat şahit oldum ve fotoğrafladım. Hatta bir defasında deniz kenarında , ÇIRA yok, Gazete kağıdı yok , kuru ot ve dikenlerle bir mangal yakışı vardı ki anlatamam.:cat:

Uzun bir süreden sonra selam millet nabersiniz:) Bende gelebilirmiyim? :p

mert abicim ne demek gelebilirmiyim :silent: tabiki geleceksin
MECİT abin ile hemen irtibata geç hareket saati ile ilgili organizasyonu MANİSA'da o yapıyor
kesin gelip gelmeyeceğini buraya yaz, ona göre murat rezervasyon yaptırıyor otele , zor durumda bırakmayalım dostumuzu :wiinkk:

mert abicim ne demek gelebilirmiyim :silent: tabiki geleceksin
MECİT abin ile hemen irtibata geç hareket saati ile ilgili organizasyonu MANİSA'da o yapıyor
kesin gelip gelmeyeceğini buraya yaz, ona göre murat rezervasyon yaptırıyor otele , zor durumda bırakmayalım dostumuzu :wiinkk:

ewet mertt ayarla işlerinii 26-27 nisan gelıyorsunn

Bak şimdi çok merak ettim ama. Şimdi bu süprüzü öğrenmek için Ayvalık a gelmek de lazımdır. E o zaman geleyim bende be yaw :queen::queen:..

Ama dur şimdi tam Türk işi olsun, şöle yazayım . "Bi Aksilik çıkmaz ise elbet !!" :rendeer::rendeer::rendeer:..

ne şimdi karıştırıyon ortalıgı... zenne getirecektim geceye, bak sen oyle deyince tutamadım kendimi, soyledim işte:queen:

mangalcılarda bellirlendi tamamdır. ee balıkları kim tutacak???

çeşme gezisinde tur yatındaki zenneyimi getireceksin lem sercan :cherry:
delikanlıyı bozmasın :queen:

Gürkay, rüyanda mı gördün zenneyi, ne zennesi?

Balık tutma işi de Gürkay ve Lodos'un olsun :p

benim hemşerilerim deniz balığından anlamaz
göl balığı diyin hemen alabalık, sazan tutup getirsinler :wiinkk:
Bir Manisa / Kula' lı olarak Hemşerilerime sevgiler saygılar.. :rendeer:

belki canakkale MT dende gelecekler sonra haber verecekler kaqbül ederseniz TABİ

Merhaba İzmir MT
Ben Sebahattin YANAR Çanakkale den sevgiler saygılar.
Havran MT den Muharrem kardeşim geçen gezinizden bahsetmişti. Bende Çanakkale deki arkadaşlarla katılabileceğimizi söylemiştim. (En azından sizlere yük olmadan kendi imkanlarımızla günü birlik, sizlerle tanışmak, hoşça vakit geçirmek gurup havasını teneffüz etmek sohbet etmek isteriz.)

ne demek başımız üstünde her zaman yeriniz var. kesin sayılar bir netleşsin izmirde ona göre haberleşelim hocam

Bizi aranıza kabul edeceğiniz için teşekkürler. Bu gün gurubuma duyuru mesaj geçtim. Pazar günü günü birlik katılan olacak mı bakalım.

Sebahattin hocaları diyorsun degil mi Muharrem abi, tabi ki gelsinler... Yatılı gezi olacagindan siz ve sizin gibi duzgun insanlar olması lazım, seviye her zaman önemli...

sıcak daha da sıcak olacak...[/B]

Teşekkürler
Sizlerle tanışmak görüşmekten şeref duyarız.
Umarım Çanakkale MT gurubundan da sayıca kalabalık bir kafile oluruz. Çocukların çoğu öğrenci ve serbest meslek çalışanı inşallah güzel olur.
Bakalım

Son düzenleme:
sizinde katılımınızla çok daha güzel olacak emin olabilirsiniz hepinizi bekliyoruz :cat:

Ben 4 teker gelicem gibi.
Aranıza alıyormusunuz?
Zor kullanayım mı?:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba İzmir MT
Ben Sebahattin YANAR Çanakkale den sevgiler saygılar.
Havran MT den Muharrem kardeşim geçen gezinizden bahsetmişti. Bende Çanakkale deki arkadaşlarla katılabileceğimizi söylemiştim. (En azından sizlere yük olmadan kendi imkanlarımızla günü birlik, sizlerle tanışmak, hoşça vakit geçirmek gurup havasını teneffüz etmek sohbet etmek isteriz.)

Bizi aranıza kabul edeceğiniz için teşekkürler. Bu gün gurubuma duyuru mesaj geçtim. Pazar günü günü birlik katılan olacak mı bakalım.

Teşekkürler
Sizlerle tanışmak görüşmekten şeref duyarız.
Umarım Çanakkale MT gurubundan da sayıca kalabalık bir kafile oluruz. Çocukların çoğu öğrenci ve serbest meslek çalışanı inşallah güzel olur.
Bakalım
anaaaaaa sabahattin hocamda geliyormuş vallaha güzel olcak bugezi ya

sizinde katılımınızla çok daha güzel olacak emin olabilirsiniz hepinizi bekliyoruz :cat:

Teşekkürler.

HAVRAN ekibi sizde hazırlanın...:queen:Geçen cunda adası çıkarması olmadı Açılışı beğenmedim:queen: Eksikler vardı.
Daha muhteşem olmalı. Necdet Hocam, Ahmet Hocam, Asi delikanlı Muhittin, Muharrem, Hüseyin,İbarahim Hoca, Müşteba abi, Sadi Abi ve sayamadıklarım hazırlanın!

anaaaaaa sabahattin hocamda geliyormuş vallaha güzel olcak bugezi ya

3 gündür takip ediyorum topiği Ümmet. Teşekkür ederim. :rendeer:

Son düzenleme:
İzmir MT,Manisa MT,Çanakkale MT Havran Motor Dostları olarak biz de o tarihte Ayvalık'ta olcağız.Görüşüp tanışmak üzere.

guzel ve bol katılımlı bı gezı olacağa benzıyor 3 gundur dukkandayım kole gıbı calısıyorum bu gezıye gelebılmek ıcın...

Sercan, Muhittin sürprizleri sevmez, garantiye oynar(!!!!!)

Herkesten önce gider odamızı kaparız.

Son düzenleme:
sercan orada sizi bekliyor olabilir tüm organizasyon ondan sorulur gerekeni yapacaktır daha öncede yapmıştır daha iyilerini yapacağından kimsenin şüphesi olmasın :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar