[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bu. Sağol Wallece kardeşim. Bizim listeye bir de Mecit kardeşimi dahil edersen sevinirim. Hoş, kendisine sormadık ama. Bizi kırmaz kerata.

arkadaşlar ayvalık gezisinin katılım listesini yapıp ilk sayfadaki mesajın altına sürekli güncelleyeceğim.

Şaka bir yana, sen, iski, gürkay ve mecit i banko yazdım. Bunun dışında gelecekler varsa sen bana söyle. sınırsız kontenjanın var diyecem ama olmaz otel malum 70 kişilik

Wallace,
MT Manisa ve MT İzmir'in fertleri kanka değilmi? ne demek sınırlı kontenjan,konjektör,manifold filan yaniii....
bir yatakta 4 kişi yatar ( ters-düz olur gibi) yine sığarız o otelciğe bea:mrgreen:70x4=301 yapıyor değilmi :p:mrgreen:

Son düzenleme:
Wallace,
MT Manisa ve MT İzmir'in fertleri kanka değilmi? ne demek sınırlı kontenjan,konjektör,manifold filan yaniii....
bir yatakta 4 kişi yatar ( ters-düz olur gibi) yine sığarız o otelciğe bea:mrgreen:70x4=301 yapıyor değilmi :p:mrgreen:

abi haklısında şimdi bu akhisar manisa tayfası bi coşarsa plajda yatarız. adamlar aylardır çalışıyorlar, kaçacak yer arıyorlardı. bi de bunların KA rdeşleri var onlarda çıKAr gelirse of anam of. o yüzden ben sadece otelin yatak kapasitesini belirttim.
Otel müdürü okan beyle görüştüm ekstra 45 battaniye varmış bende de 3 uyku tulumu bir çadır ve 4 polar battaniye var. yeter inşallahhh:queen::queen::queen::queen::queen:

Wallace,

Özercim 301 i fazla kurcalama biliyorsun meclis birbirine giriyo uğursuz bir rakkam:queen:

Özercim 301 i fazla kurcalama biliyorsun meclis birbirine giriyo uğursuz bir rakkam:queen:

Merhaba Rahmi abi,
umarım sağlık ve keyifler yerindedir:)
sen bir ömürsün abi,nereden soktun bunu şimdi aklıma yau:mrgreen: hiç düşünmemiştim vallahi cuk gibi oturmuş onlar karıştırınca iyi biz karıştırınca kaka mı olcek...bırak bide ben karılştırayım oratalığı heyyyt ülennn ben geliyom:p

abi haklısında şimdi bu akhisar manisa tayfası bi coşarsa plajda yatarız. adamlar aylardır çalışıyorlar, kaçacak yer arıyorlardı. bi de bunların KA rdeşleri var onlarda çıKAr gelirse of anam of. o yüzden ben sadece otelin yatak kapasitesini belirttim.
Otel müdürü okan beyle görüştüm ekstra 45 battaniye varmış bende de 3 uyku tulumu bir çadır ve 4 polar battaniye var. yeter inşallahhh:queen::queen::queen::queen::queen:

bak, kurtardık namusu:mrgreen: kimse donakalmıyacak yani:queen: sen birtanesin:cat:

Son düzenleme:
Bizde gelsekmi acaba , Bilmiyorum Walles bizi de listeye alırmı:p

Bizi derken, kimleri yani... Semra yengemizle sen mi? yoksa başka biriyle mi geliyorsun?:cyclopsan :p

Biliyorum biz gelmezsek bu iş yatar.:p Dostlar yazın bizi de listeye. Wallace kardeşim gürkay, lodos ve racingiski şimdilik.

Basta da belirttim Manisa ve Havran da olması lazım... Ayvalık gezisi artık geleneksel oldu... Aynı ekibin olması lazım... Favorii de gelsin komando kıyafetleriyle...:rendeer:

yaw iski nerden çıkarıyon lodos gürkay yazın bizi listeye diye :silent:
kendi adına konuş kardeşim biz hanımköylüyüz izin almamız lazım:mrgreen:
hem sordunmu wallace bizi listeye yazacakmı kabul edecekmi bakalım

dimi william wallace :p

ya LODOS, sen hala büyümedin mi? kac sene gecti aradan hala daha yengeden izin alamıyon... saçların dökülüyor hesap vermekten, farkındamısın bilmem...:mrgreen:

HAVRAN MOTOR DOSTLARI olarak bizhazırız tanışacagımız günü iple cekiyorum ayrıca sercan kardeşimi zide cok özledik secan geliyorsun demi görüşmek üzere

Abi gelecegim tabii ki, 2. sayfada yazdıgım mesajı gormediniz galiba... Siz ev sahibisiniz... Tum Havran Motor dostlarına selamlar...
yakında gorusmek uzere....
:rendeer::wiinkk:

belki canakkale MT dende gelecekler sonra haber verecekler kaqbül ederseniz TABİ

havalarla birlikte grupta ısınmaya başladı :cat: güzel bir gezi olacak :wiinkk:

ne demek başımız üstünde her zaman yeriniz var. kesin sayılar bir netleşsin izmirde ona göre haberleşelim hocam

Wallace,
Yazın ekine sabit kalıbı koymayı unttun birader:mrgreen::p

Otel müdürü okan beyle görüştüm ekstra 45 battaniye varmış bende de 3 uyku tulumu bir çadır ve 4 polar battaniye var. yeter inşallahhh:queen::queen::queen:

belki canakkale MT dende gelecekler sonra haber verecekler kaqbül ederseniz TABİ

Sebahattin hocaları diyorsun degil mi Muharrem abi, tabi ki gelsinler... Yatılı gezi olacagindan siz ve sizin gibi duzgun insanlar olması lazım, seviye her zaman önemli...

havalarla birlikte grupta ısınmaya başladı :cat: güzel bir gezi olacak :wiinkk:
sıcak daha da sıcak olacak...

ne demek başımız üstünde her zaman yeriniz var. kesin sayılar bir netleşsin izmirde ona göre haberleşelim hocam

ARKADASLAR,

....İZMIR GRUBU İÇİN...
İzmir den bizimle en az 3 toplantı ve bi gezi yapmamış arkadaşlar bu geziye gelemiyorlar...

...Yatılı geziler icin ayrı bi uygulama yapılıyor... Bu konudaki hassasiyetimizi umarım anlayışla karsılarsınız...

Son düzenleme:
demekki bende gelemiyormuşum ugychild :) şaka bi yana gelmeyi çok isterdim..

sevgili wallace gayet güzel bir yaklaşım bence..tebrik ederim olması gereken budur.. :cat:

sevgili wallace gayet güzel bir yaklaşım bence..tebrik ederim olması gereken budur.. :cat:

teşekkür ederim kardeşim. kimsenin üzülmesini istemeyiz ama uzun yol ve kalmalı gezi olunca malum kurallar işliyor

Kardesim sen bu grubun eskilerindensin, ve seninle cok gezi yaptık, yatılı gezilerimizde oldu... sen her zaman istedigin geziye dahilsin, sen ve mustakbel eşin...
Ama her ne olursa olsun, yatılı gezilerde önlemi almamız şart, toplantılarda ve gunluk gezilerde yaptıgımız eglencelerin ve şakaların, tavırların, arkadaşlıkların yeri ayrı, Yatılı ve uzun yol kurallarımız ayrı...

Umarım işlerini halledip gelebilirsin... :rendeer::cat:

teşekkür ederim kardeşim. kimsenin üzülmesini istemeyiz ama uzun yol ve kalmalı gezi olunca malum kurallar işliyor

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

uglychild
ya LODOS, sen hala büyümedin mi? kac sene gecti aradan hala daha yengeden izin alamıyon... saçların dökülüyor hesap vermekten, farkındamısın bilmem...:mrgreen:

ülen sercanım canım ciğerim
biz gelecez dedik,,, daha yengenin haberi bile yok :)

saçların dökülmesi değilde üç tel saçın beyazlaması koyuyo adama be :silent:

nasipse geliyoruz işte,,, sürpriz olarak başka arkadaşlarımızda gelebilir manisa'dan,
belli olur birkaç gün içinde :cat:

Son düzenleme:
evet sercan sebahattin hocalar gelebilir haber verecekler eh artık bizde geliriz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar