İşte bu. Sağol Wallece kardeşim. Bizim listeye bir de Mecit kardeşimi dahil edersen sevinirim. Hoş, kendisine sormadık ama. Bizi kırmaz kerata.
İşte bu. Sağol Wallece kardeşim. Bizim listeye bir de Mecit kardeşimi dahil edersen sevinirim. Hoş, kendisine sormadık ama. Bizi kırmaz kerata.
arkadaşlar ayvalık gezisinin katılım listesini yapıp ilk sayfadaki mesajın altına sürekli güncelleyeceğim.
Şaka bir yana, sen, iski, gürkay ve mecit i banko yazdım. Bunun dışında gelecekler varsa sen bana söyle. sınırsız kontenjanın var diyecem ama olmaz otel malum 70 kişilik
Wallace,
MT Manisa ve MT İzmir'in fertleri kanka değilmi? ne demek sınırlı kontenjan,konjektör,manifold filan yaniii....
bir yatakta 4 kişi yatar ( ters-düz olur gibi) yine sığarız o otelciğe bea:mrgreen:70x4=301 yapıyor değilmi:mrgreen:
Wallace,
MT Manisa ve MT İzmir'in fertleri kanka değilmi? ne demek sınırlı kontenjan,konjektör,manifold filan yaniii....
bir yatakta 4 kişi yatar ( ters-düz olur gibi) yine sığarız o otelciğe bea:mrgreen:70x4=301 yapıyor değilmi:mrgreen:
Özercim 301 i fazla kurcalama biliyorsun meclis birbirine giriyo uğursuz bir rakkam:queen:
abi haklısında şimdi bu akhisar manisa tayfası bi coşarsa plajda yatarız. adamlar aylardır çalışıyorlar, kaçacak yer arıyorlardı. bi de bunların KA rdeşleri var onlarda çıKAr gelirse of anam of. o yüzden ben sadece otelin yatak kapasitesini belirttim.
Otel müdürü okan beyle görüştüm ekstra 45 battaniye varmış bende de 3 uyku tulumu bir çadır ve 4 polar battaniye var. yeter inşallahhh:queen::queen::queen::queen::queen:
Bizde gelsekmi acaba , Bilmiyorum Walles bizi de listeye alırmı![]()
Biliyorum biz gelmezsek bu iş yatar.Dostlar yazın bizi de listeye. Wallace kardeşim gürkay, lodos ve racingiski şimdilik.
yaw iski nerden çıkarıyon lodos gürkay yazın bizi listeye diye :silent:
kendi adına konuş kardeşim biz hanımköylüyüz izin almamız lazım:mrgreen:
hem sordunmu wallace bizi listeye yazacakmı kabul edecekmi bakalım
dimi william wallace![]()
HAVRAN MOTOR DOSTLARI olarak bizhazırız tanışacagımız günü iple cekiyorum ayrıca sercan kardeşimi zide cok özledik secan geliyorsun demi görüşmek üzere
belki canakkale MT dende gelecekler sonra haber verecekler kaqbül ederseniz TABİ
ne demek başımız üstünde her zaman yeriniz var. kesin sayılar bir netleşsin izmirde ona göre haberleşelim hocam
belki canakkale MT dende gelecekler sonra haber verecekler kaqbül ederseniz TABİ
sıcak daha da sıcak olacak...havalarla birlikte grupta ısınmaya başladı :cat: güzel bir gezi olacak :wiinkk:
ne demek başımız üstünde her zaman yeriniz var. kesin sayılar bir netleşsin izmirde ona göre haberleşelim hocam
demekki bende gelemiyormuşum ugychildşaka bi yana gelmeyi çok isterdim..
sevgili wallace gayet güzel bir yaklaşım bence..tebrik ederim olması gereken budur.. :cat:
ule adam ilk gezisini yapıcak işte neden mani oluyon:mrgreen:bi gezi yapmamış arkadaşlar bu geziye gelemiyorlar...
demekki bende gelemiyormuşum ugychildşaka bi yana gelmeyi çok isterdim..
sevgili wallace gayet güzel bir yaklaşım bence..tebrik ederim olması gereken budur.. :cat:
teşekkür ederim kardeşim. kimsenin üzülmesini istemeyiz ama uzun yol ve kalmalı gezi olunca malum kurallar işliyor
evet sercan sebahattin hocalar gelebilir haber verecekler eh artık bizde geliriz herhalde