Ne Olsun Ne Olsun Nasılsınız Arkdşlarrrrr Heyoo Fılen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:pale::salut::mrgreen:BAYANLAR DHA GUZEL MOTOR KULLANIYOR:p:p:p:):p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anında şutlarlar seni..... Demedi deme... :queen:

yeni bi hit konusunda tekrardan buluştukk,2. mesaj yazma şansını bana verdiğin için teşekkür ederimm Allah'ım,hoşgeldinizzz kimlerdensinizz:silent::queen:

hava güzel kuşlar güzel ne güzel ötüyolarrr feykk feyk feykkkkk,cannızı yiyim sizinn:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoojjj geldin hayatım:mrgreen::mrgreen:

heyooooo sana diyoooomm betüüjjjj:p

hoşgeldin siteye girişin şaka gibi..:cat:

bu topic 6. sayfayı görmesin bende nickimi degiştiririm:p

Son düzenleme:
nedir bu erkeklerin, kadın olma merakı anlamadım qitti...!!! bakalım bu kim çıkacak...

hoşqeldin betül...hülya ile kanbağın warmıdır ?

Betüj hoşgeldin :p Resimde süpermiş hani :p şu an online olmayan arkadaşlarım adına da yazıyorum tanışalım kaynaşalım :p ben uzakta olsam istanbulda beni en iyi şekilde temsil edecek arkadaşlarım mevcut :p

bu topic 6. sayfayı görmesin bende nickimi degiştiririm:mrgreen:

6. sayfayı göremeden kilitlenme ihtimalini göz önüne almalıydın bencee :mrgreen:

Betüj hoşgeldin :p Resimde süpermiş hani :p şu an online olmayan arkadaşlarım adına da yazıyorum tanışalım kaynaşalım :p ben uzakta olsam istanbulda beni en iyi şekilde temsil edecek arkadaşlarım mevcut :p

:queen::queen::queen: seni kimseler temsil edemez sen başkasın malii bizzat tanışmalısın kaynaşmalısın kanımca :p:p:cherry::cherry::cherry::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1....hojgeldin...

gerçekten bu tarz başlıklar ve buna prim veren arkadaşlar hiç bizim forumumuza yakışmıyor.. böyle şeylerle uğraşırken harcadığınız enerjiyi etrafınızda aç susuz sevgisiz olan kimsesizlere harcasanız vallahi nelr başarırsınız.. :salut::salut::salut: halinize gülebiyorum bile... :farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao:

6. sayfayı göremeden kilitlenme ihtimalini göz önüne almalıydın bencee :mrgreen:

:queen::queen::queen: seni kimseler temsil edemez sen başkasın malii bizzat tanışmalısın kaynaşmalısın kanımca :p:p:cherry::cherry::cherry::queen:

iltifatın yada hakaretin için saol ferda :p ama beni aratmayacak güzel insanlar mevcut istanbul mt de :p gözüm kapalı güvenirim temsilciliklerine :p

Elint ahmet çakar mevzusuna dönmesin seninkide :p sözünü senet bilirim senin bak :p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Komik ya :cherry: Nelerle uğraşıyo insanlar. :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar