Ne Olsun Ne Olsun Nasılsınız Arkdşlarrrrr Heyoo Fılen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewet bende katılıorum bayanlar cok güzel arabada kullanıolar :cherry: youtubede bakıorum erkeklerin yapamıcağı şeleri yapıolar mesela koca kapıdan içeri giremio ancak orda kapıya çarparak arabayı ters çevirio:cat::queen:

:queen::queen: onu bende gördüm hemcinsim olmasından utandım ayrıca

haberimiz olsun albümden
kendilerine katkı da bulunmak isterim albüm alarak :cat:

teşekkürler:) albümden haberdar ederim zaten herkesi
yalnız bunlar şimdi paralarını denkleştirmeye çalışıyolar oda kuzenin söylediğine göre 1 seneyi bulurmuş:)

Sago ne zaman yeni albüm çıkardı yahu:pr::pr:
Dersti okuldu derken sagoyu unuttuk:p

arkadaşlar ilk sayfada birisi yazmış böle gereksiz başlıklara ilgi alaka felan ayıp ediosunuz demiş. motorumuzu boyatıcaz fikir alalım dedim iki kere ben yazdım toplam 12 cevap var. mal gibi düşünüyorum hala napsam die. hakikaten ilgi alakanıza teşekkür edicem ben. yok yok ayıp olmuyo devam edin arkadaşlar BU BİR SİTEM MESAJIDIR!!!

ben ceza nın cd lerini alırım sago yu da tv den netten dinliyom sadce ama o da sağlam yasıyo hakkını vermek lasım :cat:
ceza dinlemem dinleyeni de sevmem :p
haberimiz olsun albümden
kendilerine katkı da bulunmak isterim albüm alarak :cat:

çıktı mı gerçekten? album almak değilde limewireye yazim hemen :p

arkadaşlar ilk sayfada birisi yazmış böle gereksiz başlıklara ilgi alaka felan ayıp ediosunuz demiş. motorumuzu boyatıcaz fikir alalım dedim iki kere ben yazdım toplam 12 cevap var. mal gibi düşünüyorum hala napsam die. hakikaten ilgi alakanıza teşekkür edicem ben. yok yok ayıp olmuyo devam edin arkadaşlar BU BİR SİTEM MESAJIDIR!!!

dostum haklısın. Senin topicin soru içeriyordu ve bilgilendirmek gerekiyordu.O topicte geyik yapılmaz ayıptır.Ama baksana bu topice.. tamamen geyik unsuru içeriyor nereye baksam boynuz görüyorum :p

Son düzenleme:
arkadaşım kalın yazı yazmayı bırakırmısın her yerde kalın yazıyorsun! site kuralları gereği bold yazmak yasak.. dikkat edersen sevinirim aksi taktirde site yönetimindan uyarı alırsın:cat:

yok dikkat çekici olsun yaa, belki okumadan geçerler falan :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar