yaw hi5 ne dir bana bi anlatınsana birileri sürekli davet ediyo hiç bakmadım bende steye ne olur ne olmaz virüs falandır die
bi acıklama lütfen ::sos:: ::sos::
Valla siteye bende hiç girmedim ama etraftan edindiğim bilgilere göre site Live Messenger'ı temel alarak çalışıyor...Yani senin msn listenden bir kişi oraya üye olduğunda o kişinin tüm listesindekilere davet mesajı geliyor...Ve sen daveti kabul edene kadarda gelmeye devam ediyor...Ben hiç okumadan siliyorum sana tavsiyem bakmadan sil geç :cat:Son zamanda zaten iyice sapıttılar...Perfspottan mesaj geliyor,hi5'ten geliyor ve daha kötüsü Ruslardan geliyor :queen: Ürün reklamı yapıyorlar ama nasıl bir reklamdır o :mrgreen::mrgreen:
Bu arada son zamanda bir durum daha çıkmış ortaya...Birisi msnine sizi ekliyor ve sizi bir siteye davet ediyor...Bu da rusların başının altından çıkma...Güvenmediğiniz linklere tıklamayın yada arkadaşınızdan dosya almadan önce arkadaşınıza sorunuz :wiinkk: Dial up programları gönderiyorlar ve internete çevirmeli bağlantıdan bağlananların başını yakıyorlar :cat: