Burda görülen 2. çift te karmacoma adlı Mustafa arkadaşımızın.... Yani 2 tane yaptık........ :cat::cat::cat::cat:
Yakında seri imalata da geçicez...... :queen::queen::queen:
ben çalışıyorum sizce bunun bedeli nedir mangalmı ?![]()
Sen bana ısmarlıyacan mangalı.... :wiinkk::bounce::bounce:
10 numara olmuş dicek bişi yok elinize kolunuza fikrinize zikrinize sağlık harika olmuş:cat:
Siz işleri biraz daha ilerletin ben size alırım 3-5 boy ferforje banada bir makina toplarsınız artık:flower:
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Fakat ferforje seçiminiz çok yanlışhatta komik
Boru profiller hem hafif hemde işleme yönünden daha kolaydır. Ayrıca çok da sağlamdır değil çantayı üstüne birde adam taşır. Ha bide kromlanabilir.
Ferforje demir dışındaki görüntülerle er-5 in sade çizgisini bozmuş.
Eğer eleştiriye açık değiise hemen silerim.
Saygılar..
ben yapım asamasını bılıyorum yardım adıye gıttım hıc bısey yapmadan gerı geldım gayet hos olmus yapılırken ben hıc bıseye benzetememıstım ama bıtınce ne olduu ortaya cıkmıs helal olsun sıze abılerım sevıyorum sızı:rendeer::rendeer:
Cengiz abim eline koluna sağlık:rendeer: eli öpülecek adamsın.. dün kolalar çaylar börekler benim dükkanda seni bekledi ama malum bu işin varmış gelemedin
Alp_tunay güle güle kullan. yakışmış bence. yakında yan çantalarda eklenirse şaşırmam
Bende zaten sakinleşsin diye taktım çantayı.......![]()
evet işte olay budur. Tebrikler bu tür girişimler çoğalırsa belki haddinden fazla yüksek fiyatlarda düşer. Sanırım bu çanta demiri piyasada 100 yuro civarındadır :cat:
ulen sen zaptedilemezsin layn:mrgreen:
Cengiz'inde seninde ellerinize sağlık:rendeer: güzel olmuş gerçektende ama için fazla ağır nesneler koyma sonra Ankara'ya kututsuz varırsın :queen::queen: