ER-5 İn Çanta Taşıma Demirini İmal Ettik

10 numara olmuş dicek bişi yok elinize kolunuza fikrinize zikrinize sağlık harika olmuş:cat:
Siz işleri biraz daha ilerletin ben size alırım 3-5 boy ferforje banada bir makina toplarsınız artık:flower:

Burda görülen 2. çift te karmacoma adlı Mustafa arkadaşımızın.... Yani 2 tane yaptık........ :cat::cat::cat::cat:

Yakında seri imalata da geçicez...... :queen::queen::queen:

resimlere bakmaya başlayınca demirleri saymaya başlamıştım zaten :)
içinde sizin emeğiniz olunca bunlar kappası mappasından çok daha kıymetli benim için, elleriniz dert görmesin üstadlarım:rendeer::rendeer::rendeer:

ben çalışıyorum sizce bunun bedeli nedir mangalmı ? :p

Sen bana ısmarlıyacan mangalı.... :wiinkk::bounce::bounce:

mangal itiniz olur :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
10 numara olmuş dicek bişi yok elinize kolunuza fikrinize zikrinize sağlık harika olmuş:cat:
Siz işleri biraz daha ilerletin ben size alırım 3-5 boy ferforje banada bir makina toplarsınız artık:flower:

Motoru sen bulursan sana şasi yaparız...Ne demek...Gayet de süslü bişey olur..... :queen::queen::queen::queen:

ben yapım asamasını bılıyorum yardım adıye gıttım hıc bısey yapmadan gerı geldım gayet hos olmus yapılırken ben hıc bıseye benzetememıstım ama bıtınce ne olduu ortaya cıkmıs helal olsun sıze abılerım sevıyorum sızı:rendeer::rendeer:

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Fakat ferforje seçiminiz çok yanlış :) hatta komik

Boru profiller hem hafif hemde işleme yönünden daha kolaydır. Ayrıca çok da sağlamdır değil çantayı üstüne birde adam taşır. Ha bide kromlanabilir.

Ferforje demir dışındaki görüntülerle er-5 in sade çizgisini bozmuş.

Eğer eleştiriye açık değiise hemen silerim.

Saygılar..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Fakat ferforje seçiminiz çok yanlış :) hatta komik

Boru profiller hem hafif hemde işleme yönünden daha kolaydır. Ayrıca çok da sağlamdır değil çantayı üstüne birde adam taşır. Ha bide kromlanabilir.

Ferforje demir dışındaki görüntülerle er-5 in sade çizgisini bozmuş.

Eğer eleştiriye açık değiise hemen silerim.

Saygılar..

Yok ...Kesinlikle eleştirebilirsiiniz....

Boru profiller sağlam oluyor fakat ilerleyen zamanda vibrasyondan kırılma yapıyor...

Er5 çizgisinin bozulduğuna katılmıyorum çünkü baya bi durdum inceledim... O kadar da kötü durmuyo yaaa...

Benim için sağlamlık önemliydi...Görüntü 2.planda... Sağlamlığı aldım görüntü önemli değil.... :cat::cat::cat:

Eleştirin için teşekkür.... :rendeer::rendeer:

ben yapım asamasını bılıyorum yardım adıye gıttım hıc bısey yapmadan gerı geldım gayet hos olmus yapılırken ben hıc bıseye benzetememıstım ama bıtınce ne olduu ortaya cıkmıs helal olsun sıze abılerım sevıyorum sızı:rendeer::rendeer:

Bende seviyom seni.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Saol teşekkürler iltifatların için.... :rendeer:

Son düzenleme:
Elinize sağlık abi çok güzel olmuş,ferforje demir bencede çok mantıklı çünkü boru profil bükmelerde ezilebilir bu hiç iyi olmaz benimde eleştirim bu saygılar....

çok güzel fevkalade olmuş ... emmeeee burgulu demir olmasaymış birde siyaha boyansaymış daha bi süper olurmuş sankim (((:) ellerinize saglık

02042008ad3.jpg

Abi şimdi anladım arabayı na'aptığını :queen:

Elinize sağlık o çanta nerden önceden varmıydı yauv:silent:

Cengiz abim eline koluna sağlık:rendeer: eli öpülecek adamsın.. dün kolalar çaylar börekler benim dükkanda seni bekledi ama malum bu işin varmış gelemedin :)

Alp_tunay güle güle kullan. yakışmış bence. yakında yan çantalarda eklenirse şaşırmam

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cengiz abim eline koluna sağlık:rendeer: eli öpülecek adamsın.. dün kolalar çaylar börekler benim dükkanda seni bekledi ama malum bu işin varmış gelemedin :)

Alp_tunay güle güle kullan. yakışmış bence. yakında yan çantalarda eklenirse şaşırmam

Yok artık daha neler.... Yan çanta olurmu lem.... :bounce::bounce::bounce:

Gaziantep İl Temsilcisi
Gecen pazar bizde benim motora yaptık kendi imkanlarımızla ( erkengel ) niçk li ali kardeşim bir koruma demiri yaptı bizimkide fena olmadi...

teşekürler ali ellerine saglik:cat::cat:

s7300970we3.jpg

s7300968yu8.jpg

sizinki de güzel olmuş alp msn den senınle irtibata geçmek istedim ama olmadi ::saad::::saad::

cengiz kardeşim de işin hakkını vermiş ellerine sağlik

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel olmuş elinize sağlık....

Ama 3. desteği atıp motorla olan mesafeyi açsaydınız keşke..... Hem motoru korurdu hem de depoyu..... :cat:

İşte bu ya.... 130 euro vermeye ne gerek var.... Herkes kendi yapsın.... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet işte olay budur. Tebrikler bu tür girişimler çoğalırsa belki haddinden fazla yüksek fiyatlarda düşer. Sanırım bu çanta demiri piyasada 100 yuro civarındadır :cat:

Bende zaten sakinleşsin diye taktım çantayı....... :p:p:p:p

ulen sen zaptedilemezsin layn:mrgreen:

Cengiz'inde seninde ellerinize sağlık:rendeer: güzel olmuş gerçektende ama için fazla ağır nesneler koyma sonra Ankara'ya kututsuz varırsın :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
evet işte olay budur. Tebrikler bu tür girişimler çoğalırsa belki haddinden fazla yüksek fiyatlarda düşer. Sanırım bu çanta demiri piyasada 100 yuro civarındadır :cat:

120 yuro yaaa.... Valla yazık verilen paraya..... :pr::pr::pr::pr::pr::pr:

Koruma demiride 130 euro.......

Kar oldu 250 euro..... :cat::cat::cat:

Motorun komple bakım parası.... :cat::cat::cat:

bişey sorucam o çanta çok yüksekte olmuş artçıyı rahatsız etmezmi:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ulen sen zaptedilemezsin layn:mrgreen:

Cengiz'inde seninde ellerinize sağlık:rendeer: güzel olmuş gerçektende ama için fazla ağır nesneler koyma sonra Ankara'ya kututsuz varırsın :queen::queen:

Dün denemesini yaptım..Pazar alışverişini doldurdum.... Bişey olmuyor.... Ama izmirin bu yollarında değil çanta motor dayanmaz yaaa... :queen::queen:

elinize emeğinize sağlık abi güzel olmuş Allah kaza bela vermesin
yalnız demir şekilli değilde düz olsa daha güzel olurdu bence:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar