[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 6 nisan pazar günü 4 motor İznik e gitmeyi düşünüyoruz katılmak isteyen olursa burdan forumdan bildirirse sevinirim...Tel:0 530 310 25 83

kimse yok bu aksam herhalde

:)

aksam aksamda dingiller beni buluyo

en sonunda motoru hayırlattırdık ön camurluk sizlere ömür

adam dar caddede geri manevra yaparken bize çarptı ön çamuluk gitti

Allahtan başka bişey yok

cana gelcene mala gelsin..

Geçmiş olsun Emin Abi...Cana geleceğine mala gelsin dediğin gibi:cat: O da nazarlığı olsun artık motorun :wiinkk: Allah hepimizi daha büyüklerinden korusun :rendeer:

Emin, geçmiş olsun.

Halı Saha maçı Pazar günü akşamüstü Muttalip Köyünde olacak. (büyük ihtimal)

Yarın gidip köydeki arakdaşlarla görüşecem. Kesin saat ve toplanma yerini buraya yazarım... :cat:

tmm belki izlemeye gelirim
tabi bide haftasonu sınavlar var ...

kafa dağıtırız..

herkeze hayırlı akşamlar aşşa yukarı iki haftadan beri motora binmedim özledim keratayı sınan abi benzin cok pahalı ya 5 ytl lik alıyom 1,5 litre benzin nereye gitcenki daha benim depo hiç fullemedim paslancak valla ondan korkuyom .Eray cekmişin motoru yıkıyodun arabayla servise giderken gördum anlık ,selam da veremedik ama idare et. Sinan abi sende dun akşam sahirfuzuluden cıktın abi ıst alooo dedim duymuyon valla hiç bastın gittin insan kardeşini alır odunpazarına atar neyse alışkınım taban vaya

valla aynen dukkan onunde canım sıkıldı motorun camurunu ındırdım

Emin, geçmiş olsun.

Yarın gidip köydeki arakdaşlarla görüşecem. Kesin saat ve toplanma yerini buraya yazarım... :cat:

emin geçmiş olsun ,,, valla maç 8 den sonra olursa cok sevınırım ,,, cihat abide yeni aldığı 600 lük naked ile gelecek miş galiba muttalipe buraya yazın ona gore onada haber verecem

Son düzenleme:
herkeze hayırlı akşamlar aşşa yukarı iki haftadan beri motora binmedim özledim keratayı sınan abi benzin cok pahalı ya 5 ytl lik alıyom 1,5 litre benzin nereye gitcenki daha benim depo hiç fullemedim paslancak valla ondan korkuyom .Eray cekmişin motoru yıkıyodun arabayla servise giderken gördum anlık ,selam da veremedik ama idare et. Sinan abi sende dun akşam sahirfuzuluden cıktın abi ıst alooo dedim duymuyon valla hiç bastın gittin insan kardeşini alır odunpazarına atar neyse alışkınım taban vaya

duymamışımdır valla. yoksa ayıp ettin :):):) bidahakine sol kaldırımdan git :queen: ordan çağırdılarmı duyabiliyom. sağdan duyulmuyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. bakıyom hep motor yok senin...:)

Emin, geçmiş olsun.

maçtan sonra da mangal olcak. :) volkan amma aradım seni bugun hee. :) arıyom çalmadan kapandı dedi. hattı değiştirdim başka hatla aradım gene olmadı. hatta sorun varmı senin yoksa çarşı mrk oldugu içinmi öle oldu?:silent:

başka işin yoksa akşam benim işim erken biterse 4e kadar benden haber bekle hacı. beraber gidek.:):cat:

valla aynen dukkan onunde canım sıkıldı motorun camurunu ındırdım

emin geçmiş olsun ,,, valla maç 8 den sonra olursa cok sevınırım ,,, cihat abide yeni aldığı 600 lük naked ile gelecek miş galiba muttalipe buraya yazın ona gore onada haber verecem

Cihat abi:silent: Bugün çarşıda 650 cc suzuki vstrom gördüm yoksa o mu...Ya ben yeni gördüm yada motor yeni gelmiş 34 plaka...Ya racinglerden başka motoru gözüm görmez ama hastasıyım şu DL650 VStrom'ların ya:queen: Çok güzel makinalar...
272141964_532359c9a3.jpg

:queen::queen::queen: Güzelliğe Bak Ya :queen::queen::queen:

hav263zf0.jpg

Pazar günü yağış diyor.

"Gerçek motorcu yağmurda da motor sürer! , Nolcak şeker misiniz? , Banane yağmurdan..."

haricindeki görüşlerinizi alalım :cherry:

Son düzenleme:
Ben büyük ihtimalle araba ile geleceğim için fark etmez :cherry:

**Emin abi senin plaka PU 880 miydi???

yok hamza 277 olması lazım :)

hav263zf0.jpg

Pazar günü yağış diyor.

"Gerçek motorcu yağmurda da motor sürer! , Nolcak şeker misiniz? , Banane yağmurdan..."

haricindeki görüşlerinizi alalım :cherry:

vay anasını yaa.:salut::salut:tamda o gün kuvvetli diyo hee. sağnak filan dese gene oynardım ben :cherry:

muhtemel maç kadromuz´isimli üyeden Alıntı
1.digi_boy26 (sinan)
2.mterayes26(eray)
3.setwkan(hakan)
4. as_doper (durmuş)
5.viravira26 (ali)
6.woxter (taha)
7.oldcityboy(ismail)
8.umut_utu (okundugu gibi)
9.halidbin (cüneyt abi)
10.viper_1 (volkan)
11.just_hmz (dersaneden vakitli çıkarsa)
12.cbr125 (şafak) ?
13. pessimistyle (uğur) ?
14.ozi2002 (oğuzhan emr.). ?
15. eminn26 (emin) ?

güncelleme yapalım yine de:pale::salut:

eğer maçtan sonra mangal olacaksa ona gore davranalım ytl olarak ve ac gelelım mac 8 den sonra olur inş

ne olursa olsun ben ordayım allah kaza bela vermesın yeter cokta geç olmasın saygılar SOLDAN YURUMEYE DEVAMMMMM.

ne olursa olsun ben ordayım allah kaza bela vermesın yeter cokta geç olmasın saygılar SOLDAN YURUMEYE DEVAMMMMM.

öğle saatleri düşünüyoruz arkadaşlar. öğleden sonra da hava artları elverdiğince mangal planımız var.:mrgreen:

annadım taha seni :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen:

Hava güzel olursa ; Mangal + Halı Saha :cherry:

Yağış vs olursa merkezde bir cafede toplanırız! :cat:

Hava güzel olursa ; Mangal + Halı Saha :cherry:

Yağış vs olursa merkezde bir cafede toplanırız! :cat:

uyar ama bu hafta hep yagıs oldugu ıcın cafe yolu gozukuyor

arkadaşlar aöf sınavına girecek olan varmı cumartesı gunu ögü iktisadi idari bılımler fak b blok pazar gunu a.ü porsuk myo

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar