kimse yok bu aksam herhalde
aksam aksamda dingiller beni buluyo
en sonunda motoru hayırlattırdık ön camurluk sizlere ömür
adam dar caddede geri manevra yaparken bize çarptı ön çamuluk gitti
Allahtan başka bişey yok
cana gelcene mala gelsin..
Geçmiş olsun Emin Abi...Cana geleceğine mala gelsin dediğin gibi:cat: O da nazarlığı olsun artık motorun :wiinkk: Allah hepimizi daha büyüklerinden korusun :rendeer:
herkeze hayırlı akşamlar aşşa yukarı iki haftadan beri motora binmedim özledim keratayı sınan abi benzin cok pahalı ya 5 ytl lik alıyom 1,5 litre benzin nereye gitcenki daha benim depo hiç fullemedim paslancak valla ondan korkuyom .Eray cekmişin motoru yıkıyodun arabayla servise giderken gördum anlık ,selam da veremedik ama idare et. Sinan abi sende dun akşam sahirfuzuluden cıktın abi ıst alooo dedim duymuyon valla hiç bastın gittin insan kardeşini alır odunpazarına atar neyse alışkınım taban vaya
Emin, geçmiş olsun.
Halı Saha maçı Pazar günü akşamüstü Muttalip Köyünde olacak. (büyük ihtimal)
Yarın gidip köydeki arakdaşlarla görüşecem. Kesin saat ve toplanma yerini buraya yazarım... :cat:
herkeze hayırlı akşamlar aşşa yukarı iki haftadan beri motora binmedim özledim keratayı sınan abi benzin cok pahalı ya 5 ytl lik alıyom 1,5 litre benzin nereye gitcenki daha benim depo hiç fullemedim paslancak valla ondan korkuyom .Eray cekmişin motoru yıkıyodun arabayla servise giderken gördum anlık ,selam da veremedik ama idare et. Sinan abi sende dun akşam sahirfuzuluden cıktın abi ıst alooo dedim duymuyon valla hiç bastın gittin insan kardeşini alır odunpazarına atar neyse alışkınım taban vaya
Emin, geçmiş olsun.
Halı Saha maçı Pazar günü akşamüstü Muttalip Köyünde olacak. (büyük ihtimal)
Yarın gidip köydeki arakdaşlarla görüşecem. Kesin saat ve toplanma yerini buraya yazarım... :cat:
valla aynen dukkan onunde canım sıkıldı motorun camurunu ındırdım
emin geçmiş olsun ,,, valla maç 8 den sonra olursa cok sevınırım ,,, cihat abide yeni aldığı 600 lük naked ile gelecek miş galiba muttalipe buraya yazın ona gore onada haber verecem
![]()
Pazar günü yağış diyor.
"Gerçek motorcu yağmurda da motor sürer! , Nolcak şeker misiniz? , Banane yağmurdan..."
haricindeki görüşlerinizi alalım :cherry:
ne olursa olsun ben ordayım allah kaza bela vermesın yeter cokta geç olmasın saygılar SOLDAN YURUMEYE DEVAMMMMM.
Hava güzel olursa ; Mangal + Halı Saha :cherry:
Yağış vs olursa merkezde bir cafede toplanırız! :cat: