[Eskişehir - MT]

valla leon tango ve tangonun yanında kı ,palmiye , zevkü sefa ,tarçın .............................neo alısverıs merkezı .d

he anladım herhangi biyer olabilir yani topu topu kaçtane kafe varki sagol eray yinede ben halısaya odaklansam daha süper olcak bu arada halı saha diyip duruyom bu muhtalibin çim sahasında yapmıçazmı yoksa yeni halısahmı var? yada ben mi bilmiyom

he anladım herhangi biyer olabilir yani topu topu kaçtane kafe varki sagol eray yinede ben halısaya odaklansam daha süper olcak bu arada halı saha diyip duruyom bu muhtalibin çim sahasında yapmıçazmı yoksa yeni halısahmı var? yada ben mi bilmiyom

muttalıp ıyı yaa yabancı degıl hıc degılse valla 2.5 yıldır sahalara cıkmıyorum ıyı olacak bıraz dalagım sısecek ve bıraz cigerım yanacak ama 30. dakıka sonrası fırtına gıbı olacam

uyuma eskişehir mt mterayes26 ve gripi var sadece

Son düzenleme:
valla leon tango ve tangonun yanında kı ,palmiye , zevkü sefa ,tarçın .............................neo alısverıs merkezı .d

++++Varuna Gezgin'de olabilir...Hem iç dizaynı güzel hemde alt katta rezervasyonla hepimiz sığabiliriz...Konsept olarakta uygun :cherry: Gezginler :wiinkk: Fiyatlarda uygun...Ve en güzelide eğer canınız sıkılırda birşeylerle oyalanmak isterseniz bolca çok kişili oyun seçenekleride var...Gidenler bilir,gitmeyenleride bir götürüp göstermek lazım :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 6 nisan pazar günü 4 motor İznik e gitmeyi düşünüyoruz katılmak isteyen olursa burdan forumdan bildirirse sevinirim...Tel:0 530 310 25 83

eğer İznik gezisi olmazsa maça yada cafeye bende gelebilirim...:rendeer:

++++Varuna Gezgin'de olabilir...Hem iç dizaynı güzel hemde alt katta rezervasyonla hepimiz sığabiliriz...Konsept olarakta uygun :cherry: Gezginler :wiinkk: Fiyatlarda uygun...Ve en güzelide eğer canınız sıkılırda birşeylerle oyalanmak isterseniz bolca çok kişili oyun seçenekleride var...Gidenler bilir,gitmeyenleride bir götürüp göstermek lazım :wiinkk:

gidelim göster o zaman olum bilardo falan da varmı

eğer İznik gezisi olmazsa maça yada cafeye bende gelebilirim...:rendeer:

Tabi hocam bekleriz. :cat:

@just_hmz_26; doluşuruz odalardan birine :mrgreen:

20073yamahamugelloguintwe0.jpg

Son düzenleme:
gidelim göster o zaman olum bilardo falan da varmı

Bilardo ne yazık ki yok...Ama Monopoly'den tutunda Jenga vb... oyunların neredeyse hepsi var...

Tabi hocam bekleriz. :cat:

@just_hmz_26; doluşuruz odalardan birine :mrgreen:

Abi odalara geçmeyelim ben kendimi evde gibi hissediyorum o zaman uykum geliyor :mrgreen:

Alt kat(bahçe önü) bize uyar bence...Rahat 20-25 kişiyi sığdırırız alt kata ama önceden rezerve ettirmemiz gerek yoksa alt katta yer bulamayız :pale: Aklına başka mekan gelen varsa yazsın...Şöyle değişik güzel yerlere gidelim ya :wiinkk: Hadi herkese iyi geceler Eskişehir MT...Biraz uzanıp film seyredeyim sonrada yatarım...Bu arada son çıkan DVD-VCD türü filmlerden tavsiye edebileceğiniz bir film var mı yada sinemada gösterimde olan güzel bir film???Ben size bir film tavsiye edeyim:HİTMAN...:bounce::cat: Film bol atraksiyonlu ve güzel bir film...Neyse sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum :wiinkk:

hav263zf0.jpg

Pazar günü yağış diyor.

"Gerçek motorcu yağmurda da motor sürer! , Nolcak şeker misiniz? , Banane yağmurdan..."

haricindeki görüşlerinizi alalım :cherry:

Yağmurda ben çekerimm gelmeyebilirmm :queen:

Tam terside olabilir gelebilirsem ya gidonu yamuk RX le gelirim yada (süprizz:p)

@Hamza HİTMAN'in pc oyunu vardı eski ve zevkli oyundu filmide ona uyarlanmış bişimi ?

herkeze gunaydın bazen şu metoraloji şaşırsın ıstıyom neyse herkeze hayırlı işler bol kazançlar

değil:) pu 277.................

herkese günaydın bu arada...............

Hmmmm :cat: Dün Süleyman Çakır'ın orada '08 Cbf 150 gördümde sensin sandım :wiinkk: Daha koltuğun üstünde naylonu falan durunca Emin abi olabilir dedim ama emin olamadım :cherry: O yüzden gitmedim yanına iyi ki gitmemişim :mrgreen:

@Hamza HİTMAN'in pc oyunu vardı eski ve zevkli oyundu filmide ona uyarlanmış bişimi ?

Aynen öyle...Valla ben oyununa hastaydım filminede ayrı hasta oldum :cat:
Bu arada bugünde Krallık diye bir film izledim..Bilindik alışılagelmiş ABD'nin kahraman olduğu filmlerden...Ama bundaki fark Müslümanları kötülüyorlar...Yani teröristler sadece Müslümanlardan çıkıyormuşta ABD'nin FBI'ı hem ABD'yi hemde Suudi Arabistan'ı teröristlerden kurtarıyormuş gibi gösteriliyor:pr::pr:Kurtlar Vadisi Irak'a ABD resmen propaganda uyguladı ama biz böyle filmleri ülkemizde yayınlıyoruz :pr:Bilsem almazdım filmi ama konusunu tam bilmeden aldım....

@Umut@ Motorcu motorcunun kardeşidir :mrgreen: Örnek:Video :queen: Ne güzel vurdu enseye ama :mrgreen:

Hmmmm :cat: Dün Süleyman Çakır'ın orada '08 Cbf 150 gördümde sensin sandım :wiinkk: Daha koltuğun üstünde naylonu falan durunca Emin abi olabilir dedim ama emin olamadım :cherry: O yüzden gitmedim yanına iyi ki gitmemişim :mrgreen:

yok ya dün aksam sakarya caddesi tarafındaydım

naylodnu çıkarttım ben üstüne üstlük ön çamurluğu bile kırdırdım:mrgreen:

Beyler bayanlar acil bişey sormak istiyorum!

2 haftadır yakından takip ediyorum motor 10 ytl benzinle 40-45km yol yapıo bujilere baktım hawa filtresine baktım castrol 15-40 kalite yağ koydum bi sorun yok en fazla 10 liraya 45km yol yapıyor Allah rızası için bana bişey söyleyin yoksa balyoz bulup bahçemde parçalıcam motoru.

Beyler bayanlar acil bişey sormak istiyorum!

2 haftadır yakından takip ediyorum motor 10 ytl benzinle 40-45km yol yapıo bujilere baktım hawa filtresine baktım castrol 15-40 kalite yağ koydum bi sorun yok en fazla 10 liraya 45km yol yapıyor Allah rızası için bana bişey söyleyin yoksa balyoz bulup bahçemde parçalıcam motoru.

Motoru yüksek devirlerde kullanmamaya özen göster.7000 devir gibi vites yükselt.motoru fazla bağırtma. uzun süreli beklediğin ışıklarda(30 saniye ve üzeri) veya trafik sıkışıklığında motoru stop et. Motora sürekli 2 kişi biniyorsan buda yakıt tüketimini artırır. lastik basınçlarını kontrol et. düşük basınç tüketimi artırır, motoru yorar.Jikleyi açık unutup , uzun süre jikle açık gitme.Sürekli şehir içi kısa mesafe kullanım yakıt tüketimini uzun yola göre ortalama % 40 artırır,bunuda gözardı etme. Baktın hala çok yakıyor ,iyi anlayan birine karbüratör ayarı yaptır.

İyi sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar