valla leon tango ve tangonun yanında kı ,palmiye , zevkü sefa ,tarçın .............................neo alısverıs merkezı .d
he anladım herhangi biyer olabilir yani topu topu kaçtane kafe varki sagol eray yinede ben halısaya odaklansam daha süper olcak bu arada halı saha diyip duruyom bu muhtalibin çim sahasında yapmıçazmı yoksa yeni halısahmı var? yada ben mi bilmiyom
valla leon tango ve tangonun yanında kı ,palmiye , zevkü sefa ,tarçın .............................neo alısverıs merkezı .d
Arkadaşlar 6 nisan pazar günü 4 motor İznik e gitmeyi düşünüyoruz katılmak isteyen olursa burdan forumdan bildirirse sevinirim...Tel:0 530 310 25 83
++++Varuna Gezgin'de olabilir...Hem iç dizaynı güzel hemde alt katta rezervasyonla hepimiz sığabiliriz...Konsept olarakta uygun :cherry: Gezginler :wiinkk: Fiyatlarda uygun...Ve en güzelide eğer canınız sıkılırda birşeylerle oyalanmak isterseniz bolca çok kişili oyun seçenekleride var...Gidenler bilir,gitmeyenleride bir götürüp göstermek lazım :wiinkk:
eğer İznik gezisi olmazsa maça yada cafeye bende gelebilirim...:rendeer:
gidelim göster o zaman olum bilardo falan da varmı
Tabi hocam bekleriz. :cat:
@just_hmz_26; doluşuruz odalardan birine :mrgreen:
![]()
Pazar günü yağış diyor.
"Gerçek motorcu yağmurda da motor sürer! , Nolcak şeker misiniz? , Banane yağmurdan..."
haricindeki görüşlerinizi alalım :cherry:
Ben büyük ihtimalle araba ile geleceğim için fark etmez :cherry:
**Emin abi senin plaka PU 880 miydi???
değilpu 277.................
herkese günaydın bu arada...............
@Hamza HİTMAN'in pc oyunu vardı eski ve zevkli oyundu filmide ona uyarlanmış bişimi ?
Hmmmm :cat: Dün Süleyman Çakır'ın orada '08 Cbf 150 gördümde sensin sandım :wiinkk: Daha koltuğun üstünde naylonu falan durunca Emin abi olabilir dedim ama emin olamadım :cherry: O yüzden gitmedim yanına iyi ki gitmemişim :mrgreen:
Beyler bayanlar acil bişey sormak istiyorum!
2 haftadır yakından takip ediyorum motor 10 ytl benzinle 40-45km yol yapıo bujilere baktım hawa filtresine baktım castrol 15-40 kalite yağ koydum bi sorun yok en fazla 10 liraya 45km yol yapıyor Allah rızası için bana bişey söyleyin yoksa balyoz bulup bahçemde parçalıcam motoru.