ne bu polislerden çektiğim benim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polis bu ne yapacağı belli olmaz ama tedbir olarak sakallı çıkmamak lazım:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 gün önce çevirip ehliyet ruhsat sordular, bugün 2 sefer çevirdiler ya bana özelmi yoksa aradıkları bi suçluyamı benziyom nedir bu ya. ehliyeti ruhsatı cebime koymuycam elimde dolaşıcam adamlar işi gücü bırakmış benimle uğraşıyolar sanki.hayır hızda yapmıyorumki arkadaş ya. bikeresinde motor park halindeyken gelip ehliyet ruhsat sordular işi okadar abarttılar yani napıcamı şaşırdım ya

o bereyi çıkarmadığın sürece durdururlar seni gibime geliyo :queen: her an berenin ucunu aşağı doğru çekip '' herkes ellerini kaldırsın bu bir soygundur bende soyguncu mmnun oldum'' diyecek gibi duruyosun .:mrgreen::mrgreen:

bak guzelim açıklıyım;

kurallara uymuycaksın. uyarsan, adam gibi gidersen ehliyeti yok sanıyorlar. uymazsan.. kimin umurunda...

tamamen değil ama birazcık katılıyorum sana :silent: kısmen haklısın :)

Son düzenleme:
2 gün önce çevirip ehliyet ruhsat sordular, bugün 2 sefer çevirdiler ya bana özelmi yoksa aradıkları bi suçluyamı benziyom nedir bu ya. ehliyeti ruhsatı cebime koymuycam elimde dolaşıcam adamlar işi gücü bırakmış benimle uğraşıyolar sanki.hayır hızda yapmıyorumki arkadaş ya. bikeresinde motor park halindeyken gelip ehliyet ruhsat sordular işi okadar abarttılar yani napıcamı şaşırdım ya

hocam resimdeki gibiysen şimdide ben bile sorarım birader hayırdır ne geziniosun die :p

valla bence sürekli sorsunlar ki ehliyetsiz ruhsatsız yollara çıkılmasın. hatta kasksızlara da ceza kesilsin. belki bu şekilde kaybettiğimiz canlarımıza yenilerini daha az ekleriz.

+1
aslına ii bir örnek değil ama arkadaş doğru söyluyo :pale:
bende ehliyet yoktu carsıda falan gezerken adam gibi geziyodum..habire polisler durduruyolardı...defalarca kactım ama sonuncuda cezayı yedim...cezayı yediğimde kaskımdan ayakkabılarıma kadar herseyım tamdı.:pr:
sonra ehliyet aldım...çarsıda polis göruyorum..nasılsa ehliyetim varya adamın ustune ustune gidiyorum..bu sefer polis cekılıyo :bounce: polisi gorunce motorun onunu falan kaldır sağa sola laf at bidaha durdurmazlar :queen:

:queen::queen: .

sen neden polis ler seni çevirince yalınıyorsunki hiç anlamadım ne güzel işte mutlu olman lazım beni polis çevirince ben seviniyorum denetimin olmasına
en azından ehliyetsiz kişileri yakalarlar bu denetlemeler yapıldıkça....

arkadaşlar açık kapı bırakmayın kask falan eksik olasın evrakta tam olsun çevirsin sorun değil seve seve ehliyet ruhsatı defalarca gösterrim sorun değil onlarda bizim canımız için yapıyrolar görevini unutmayın onlarda keyif almıyorlar yabtıklarından emin olun

Polisin asli görevi vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak. Dolayısıyla ehliyetsiz, kasksız, hatta korumasız dolaşanlara bile (kanunda yeri yok) ceza keserler ve kullanıcıları bıktırırlarsa kullanıcılar ehliyet almanın ve kask takmanın yollarını arayacaklardır.

Ama denetimlerde konuyu abartıp amacı ceza kesmekse vicdanı ile başbaşa bırakmak lazım o insan evladını

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazılanlara koptum yaa :mrgreen: adamı 2 dk da seri bir katile dönüştürdünüz helal vala :p

yazılanlara koptum yaa :mrgreen: adamı 2 dk da seri bir katile dönüştürdünüz helal vala :p

harbiden doğru söylüyosun ha gece, kendimden şüpe eder oldum bu yazılanlardan sonra,zaten arkadaşlar ladin diye çağırıyolar. ama napıyım arkadaş polis çevirmesin diye jilet kaydı olup küpemi takayım oldu olucak bide konuşmamı değiştireyim ay napıyosooon gibi. yok arkadaş saçı sakalı kesmiycem ehliyeti ruhsatıda boynuma takıp gezicem bundan sonra.adamlar nerdeyse eve gelip ruhsat sorucaklar okadar abarttılar valla.

Evraklar tamam ve korumalar tam ise ve alkollü degilsen neden çekiniyorsun akşama kadar 10 defa durdursunlar.Korkacak bir durum yok.

Unutmayın Polis bizim için var.

bak guzelim açıklıyım;

kurallara uymuycaksın. uyarsan, adam gibi gidersen ehliyeti yok sanıyorlar. uymazsan.. kimin umurunda...

sen öylemi düşünüyosun güzelim. peki söyle bakalım senin ehlıyetin 100/90 vardır büyük bi ihtimalle kırmızı ışıklardada duruyosun ve yine büyük bir ihtimalle kaskta takıyosun, şimdi söyle bakalım güzelim bunlarda bir kural sen bunlara uyuyosun ama bana uyma diyosun nolcek şimdi.

not=güzelim lafı hiç hoşuma gitmedi

o bereyi çıkarmadığın sürece durdururlar seni gibime geliyo :queen: her an berenin ucunu aşağı doğru çekip '' herkes ellerini kaldırsın bu bir soygundur bende soyguncu mmnun oldum'' diyecek gibi duruyosun .:mrgreen::mrgreen:

napıyım eftelya motor kullanırken polis şüpelenmesin diye etrafıma gülücüklermi saçıyım bumudur.

Son düzenleme:
: ))

Arkadaşım resimdeki adam sensen ve saç sakal halen böyle birbirine karışık vaziyetteyse senin durumun vahim.İnşallah tutuklamazlar.:cherry:

valla ömürsun arkadas yaaa ınan akşam akşam avrupa yakasını bile izlerken bu kadar gülmedim aldırma arkadasım sen ona kafalarına esenlerı yapar onlar

Evraklar tamam ve korumalar tam ise ve alkollü degilsen neden çekiniyorsun akşama kadar 10 defa durdursunlar.Korkacak bir durum yok.

Unutmayın Polis bizim için var.

valla airman, öyle gözüküyoki polis sadece benim için var ehliyeti ruhsatı cebimden çıkarmaktan eskidiler valla

::xs06::::xs06::::xs06:: albendende okadar :p

arkadasların hepside benzer yorumlarda bulunmus .
ustad memleketın ıcınde bulundugu sıkıntılı durumdan ve yakın zamandakı sınırotesı harekatın ardından guvenlık guclerı su an ıcın bombalama ve teror eylemlerı konusunda yuksek hassasıyet moduna gecmıs durumda.
Yanı kolluk kuvvetı gorevını yapıyor ve gayette ıyı yapıyor , sen cok canını sıkma bu duruma ; iyi sürüşler dilerim.

Son düzenleme:
arkadasların hepside benzer yorumlarda bulunmus .
ustad memleketın ıcınde bulundugu sıkıntılı durumdan ve yakın zamandakı sınırotesı harekatın ardından guvenlık guclerı su an ıcın bombalama ve teror eylemlerı konusunda yuksek hassasıyet moduna gecmıs durumda.
Yanı kolluk kuvvetı gorevını yapıyor ve gayette ıyı yapıyor , sen cok canını sıkma bu duruma ; iyi sürüşler dilerim.

teşekkür ederim..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar