ne bu polislerden çektiğim benim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün önce çevirip ehliyet ruhsat sordular, bugün 2 sefer çevirdiler ya bana özelmi yoksa aradıkları bi suçluyamı benziyom nedir bu ya. ehliyeti ruhsatı cebime koymuycam elimde dolaşıcam adamlar işi gücü bırakmış benimle uğraşıyolar sanki.hayır hızda yapmıyorumki arkadaş ya. bikeresinde motor park halindeyken gelip ehliyet ruhsat sordular işi okadar abarttılar yani napıcamı şaşırdım ya

Arkadaşım resimdeki adam sensen ve saç sakal halen böyle birbirine karışık vaziyetteyse senin durumun vahim.İnşallah tutuklamazlar.:cherry:

edy

motosiklet sayısı 1 milyondan fazla ehliyetli sayısı 200.000(rakamlar kafamdan uydurdum ama o rakamlara yakın) civarında olunca ve ehliyetsizlerin çogu scooter kullanıcı oldugu için devamlı durduruyorlar.

bak guzelim açıklıyım;

kurallara uymuycaksın. uyarsan, adam gibi gidersen ehliyeti yok sanıyorlar. uymazsan.. kimin umurunda...

kask kullanmıyosan avatarındaki resimdeki gibiysen çevirmeleri normaldir:mrgreen:

sorsunlar sorsunlar iyidir bu sekılde suclular kacaklar ortaya cıkarlar benı gudne 10 kere durdursun sesımı cıkarmam bı gbt sorgulaması 2 dakka zararı olmaz... bu sayede calıntı motorlarda bulunur hem:cat:

bak guzelim açıklıyım;

kurallara uymuycaksın. uyarsan, adam gibi gidersen ehliyeti yok sanıyorlar. uymazsan.. kimin umurunda...

+1
aslına ii bir örnek değil ama arkadaş doğru söyluyo :pale:
bende ehliyet yoktu carsıda falan gezerken adam gibi geziyodum..habire polisler durduruyolardı...defalarca kactım ama sonuncuda cezayı yedim...cezayı yediğimde kaskımdan ayakkabılarıma kadar herseyım tamdı.:pr:
sonra ehliyet aldım...çarsıda polis göruyorum..nasılsa ehliyetim varya adamın ustune ustune gidiyorum..bu sefer polis cekılıyo :bounce: polisi gorunce motorun onunu falan kaldır sağa sola laf at bidaha durdurmazlar :queen:

bak guzelim açıklıyım;

Aynen öyle Dün yeşil yandı geçiyodum polis arkası dönüktü sonra bana döndü napıyorsun sen gerizekalı mısn dedi (vali geçecekmiş dur filanda demediki arkası dönük )tartıştım filan az kalsın kavga edecektim..Emniyet kemerim takılyıdı ehliyetsizmi sandı naptı böyle şerefsizlerde var gıcık oldum o polise..

Aynen öyle Dün yeşil yandı geçiyodum polis arkası dönüktü sonra bana döndü napıyorsun sen gerizekalı mısn dedi (vali geçecekmiş dur filanda demediki arkası dönük )tartıştım filan az kalsın kavga edecektim..Emniyet kemerim takılyıdı ehliyetsizmi sandı naptı böyle şerefsizlerde var gıcık oldum o polise..

Polis varsa, ışıklar değil öncelikle polisin komutları dikkate alınır. Arkası sana dönükse durman gerekir.

ehliyetsiz yakalandıkmı cezası nedir

ehliyet sahibine 220 lira civarı ceza kesiliyo(sen neden ehliyetsız adama motor verdin hesabı)..sonra sen mahkemeye sevk ediliyosun..orda sana 60 gun hapis cezası veriyolar..sonra bunu paraya ceviriyolar...1 gunluk hapis 25 ytl sanırım işte yaklasık bi 700 750+220+otopark ücreti+cekici parası+üzüntü+motordan soğuma+evdekılerden fırça yeme+++++
ben 2 kere yedim bu cezayı ii bilirim yanı..bikeresiinde kaza yaptım sonra tövbe etmiştim motora ama sonra yine bindim bu seferde polis gezerken yakaladı...:pr:
ama 3 yıldır ehliyetim var allaha sukur :cherry:
bence ceza yemektense ehliyet almak daha mantıklı..bi ehliyet en fazla 500 milyona patlıyo...hatta bu sitede reklam bile var "ehliyet 150 ytl" diye gerçi yan masrafları falan var ama 1 milyar ceza yiyip kendine uzuntu yapmaktansa ehliyet al daha iyi :cat:

canavar gayet açıklayıcıydı bana genelde çevremdeki motor kullananlar "ben yıllardır ehliyetsiz kullanıyorum daha bişey olmadı " diyorlarsada ben en fazla motorumu aldıktan 1 ay kadar acemiliği atlattıktan sonra hemen ilk iş heliyeti almayı düşünüyorum.

abi ben bıkere parkda oturuorum motor yanımda duruor tabı yanında dıer arkların motorlarıda var 4 yunus geldı kımın bu motolar dedı bı arkadas benım dedı kendısıne cezayı kestıler cekıcıyı falan aradı sonra ban asordu senın motorun hangısı benım motor yok dedım benımkınıde bagladı ama yanlıs parktan 125 ytl odedım A2 ehliyetli enişteme cıkartrdım
en mantıklısı bu zaten gıcık bırıne denk geldın mı bole dıorum

Bizim buralarda da scooter ları durduruyolar hatta bağlıyolar her gün ama büyük tarz motor görünce bişi yapmıyolar ehliyeti wardır sanıyolar sanırım :p

bizim burdada çeviren çok adamların işi gücü yok sokak arasında devriye geziyorlar abi kask takıyorsan pekte umursamıyorlar yine çeviriyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar