Arkadaşım resimdeki adam sensen ve saç sakal halen böyle birbirine karışık vaziyetteyse senin durumun vahim.İnşallah tutuklamazlar.:cherry:
+1 :mrgreen:
Arkadaşım resimdeki adam sensen ve saç sakal halen böyle birbirine karışık vaziyetteyse senin durumun vahim.İnşallah tutuklamazlar.:cherry:
2 gün önce çevirip ehliyet ruhsat sordular, bugün 2 sefer çevirdiler ya bana özelmi yoksa aradıkları bi suçluyamı benziyom nedir bu ya. ehliyeti ruhsatı cebime koymuycam elimde dolaşıcam adamlar işi gücü bırakmış benimle uğraşıyolar sanki.hayır hızda yapmıyorumki arkadaş ya. bikeresinde motor park halindeyken gelip ehliyet ruhsat sordular işi okadar abarttılar yani napıcamı şaşırdım ya
bak guzelim açıklıyım;
kurallara uymuycaksın. uyarsan, adam gibi gidersen ehliyeti yok sanıyorlar. uymazsan.. kimin umurunda...
2 gün önce çevirip ehliyet ruhsat sordular, bugün 2 sefer çevirdiler ya bana özelmi yoksa aradıkları bi suçluyamı benziyom nedir bu ya. ehliyeti ruhsatı cebime koymuycam elimde dolaşıcam adamlar işi gücü bırakmış benimle uğraşıyolar sanki.hayır hızda yapmıyorumki arkadaş ya. bikeresinde motor park halindeyken gelip ehliyet ruhsat sordular işi okadar abarttılar yani napıcamı şaşırdım ya
+1
aslına ii bir örnek değil ama arkadaş doğru söyluyoale:
bende ehliyet yoktu carsıda falan gezerken adam gibi geziyodum..habire polisler durduruyolardı...defalarca kactım ama sonuncuda cezayı yedim...cezayı yediğimde kaskımdan ayakkabılarıma kadar herseyım tamdı.r:
sonra ehliyet aldım...çarsıda polis göruyorum..nasılsa ehliyetim varya adamın ustune ustune gidiyorum..bu sefer polis cekılıyo :bounce: polisi gorunce motorun onunu falan kaldır sağa sola laf at bidaha durdurmazlar :queen:
yazılanlara koptum yaa :mrgreen: adamı 2 dk da seri bir katile dönüştürdünüz helal vala![]()
bak guzelim açıklıyım;
kurallara uymuycaksın. uyarsan, adam gibi gidersen ehliyeti yok sanıyorlar. uymazsan.. kimin umurunda...
o bereyi çıkarmadığın sürece durdururlar seni gibime geliyo :queen: her an berenin ucunu aşağı doğru çekip '' herkes ellerini kaldırsın bu bir soygundur bende soyguncu mmnun oldum'' diyecek gibi duruyosun .:mrgreen::mrgreen:
napıyım eftelya motor kullanırken polis şüpelenmesin diye etrafıma gülücüklermi saçıyım bumudur.
Evraklar tamam ve korumalar tam ise ve alkollü degilsen neden çekiniyorsun akşama kadar 10 defa durdursunlar.Korkacak bir durum yok.
Unutmayın Polis bizim için var.
bizim burdada çeviren çok adamların işi gücü yok sokak arasında devriye geziyorlar abi kask takıyorsan pekte umursamıyorlar yine çeviriyorlar![]()
::xs06::::xs06::::xs06:: albendende okadar![]()
arkadasların hepside benzer yorumlarda bulunmus .
ustad memleketın ıcınde bulundugu sıkıntılı durumdan ve yakın zamandakı sınırotesı harekatın ardından guvenlık guclerı su an ıcın bombalama ve teror eylemlerı konusunda yuksek hassasıyet moduna gecmıs durumda.
Yanı kolluk kuvvetı gorevını yapıyor ve gayette ıyı yapıyor , sen cok canını sıkma bu duruma ; iyi sürüşler dilerim.