Çivilerin delemediği motosiklet tekerleği

yorum bekliyorum efemmm,bence güzel bişey vede mantıklı

Son düzenleme:
Forumda verildi diye biliyorum. İzlediğimde etkilenmiştim baya.

Yorumu hak eder zaten :) daha hiç basıma gelmedi gelsin de istemem ama bunlar daha mantıklı tabi :)

ben teker kolay kolay patlamaz snaıyorudum. Taki yolda kaçınılması mümkün olmayan cam kırıklarının içersinden geçene kadar. Teker patladı ve her yerinde de yarıklar var hem ön hem arka bu yarıkla küçük tefek ancak tekeri mahfetmiş bi durumdalar.
Patlamayan teker güzel bir icat tutupta biz çivilerden geçecek değiliz elbet. patlamayacağını bilmek güzel bir duygu

valla güzel lastik yapmışlar adamlar.. helal olsun.. almak lazım bunlardan.. 3 er 5 er tane :mrgreen: :mrgreen:

valla çok süper bişi her motora lazım böyle tekerlek fiyatları ne kadardır acep

valla güzel lastik yapmışlar adamlar.. helal olsun.. almak lazım bunlardan.. 3 er 5 er tane :mrgreen: :mrgreen:

Lastik özel değil ki!
Lastiğin iç kısmına tatbik edilen özel bir jölemsi kaplamada işin sırrı!
Jöle sertleşmiyor ve ( zaman belli değil ) homojen kalarak oluşan deliklerin içine nüfuz ederek havanın sıvışmasını engelliyor!

Kesiklerde ne olur? o tartışılabilir tabi.

Yinede harika bir icad:cat:

bu lastiği yada içine sıkılan maddeyi türkiyede bulabilirmiyiz gerçekten çok iyi yaa

Bende Denemiştim 6 7 Sene önce ama hiç bir Faydası oLMadı ama TeknoLoji geLişiyor Hergün aLıp denemek Lazımda Nerden ve nasıL temin edecegiz ayrıca Fiyatıda ayrı Bir Sorun... Ayrıyeten Ben bugunLerde LastikciLerde Cok Sık görmeye basLadım Ama arabaLar için Diodu MotorLara Faydası oLurmu biLmiyorum ama Ben Bi Sorusturayım biLgiLendirmeye caLısırım SizLeri..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar