[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyy ne şaka bea tam 1 nisanlık. akşam eve gelince hemen mt yi açtım hafta sonu gezileri yüklenmiştir onlara bakayım drken böle bi şaka ile şoke oldum. neyse harbi şaka imiş.

MT kadrosunu tebrik ediyorum her giren uye icin otomatik acılan bu baslıgı hem dusunmus olması hemde hayata gecirmesi acısından.:mrgreen:

baslıkta atılmıstır yazısını gorunce nedense cokta sasırmadım tahmin ettim :)

Anam anam başlığı görünce şooooook geçirdim Erhan varya bitirdin beniiiiiiiiii
varya ooffff yaaa vallla Nisan 1 akılmada gelmedi şoktan hee hanım sölemese
puuuuffffffffff::sos::::sos::::sos::::sos::::sos::::sos::

ya erhan abi valla helal ulan dedim ne yaptımda atıldım iyi yedirdin tekrardan helal olsun arkanı kolla intikamını alcaz valla bizim ekiple :queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

Oh beee beklenen olduuu.

Allahım duvalarımı kabul ettiiiiii................. ihihiii ihi:queen:
İlk defa ismim ana sayfada yayınlandı. Şükür Allahıma.. ehehh üüühhüüü:salut:

Ama sevincim kursağımda kaldı yaw. İzmir Expo gibi oldum.:salut:
Bekliyordum.

duyunca şaşırdım şakadır dedim çünkü nisan 1 olduğunu biliyordum yinede güzel bir anı teşekkürler:salut:::koop::

Kısmet bu kadarmış. Bidakine bir nisanı ben yapiim. Allah davul etsin emeği geçenleri. Tebrik ederim.

Herkes sana teşekkür etmiş olmaz ki böyle :cherry:

Oysa ki Mert kullanıcı isimli üyeyi moderatör yapalım diye o kadar lobi çalışmasında bulunuyorum :queen:

oy oy oyy duruşun olurum karizmetikk Gürkan abimmm :mrgreen::mrgreen:

Allah ne muradın varsa versin komtan abeyy bundan iyisi olamazdı zaten teşekkürler sanada güldürdünüz bizi :mrgreen::mrgreen:

az kaldı yiyodum yane bunuda helal olsun sizee saolun varolun unutylmıyacak bir gün oldu :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
helal sıze yaa zaten net o kadar sitenin sayfalarını cok yavas geziyorum: oda ne,ne goreyım "fearlesboyy kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir" bu ne dedım ya naptım sımdı ne yazdım sıteye dedım ınan 1 nısan falan kalmadı aklımda valla ınandım : ))))))))

GKN

ben sabah gelen telefonlar üstüne şaşkoloz oldum:p
meğer herkes kendi ismini görüyomuş:p
ii şaka, helal valla:mrgreen:

Oha dedim ya nooluyo ulan akşama kadar zaten öğrencilerin 1 nisan geyiğini dinldim. bide akşam bunu görünce şok oldum.

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
cevabı gayet basit

sudabatmayanadam kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile sudabatmayanadam kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve sudabatmayanadam kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

sizde subatmayan adam şakası adını verirsiniz olur biter nede olsa nisan şakaları sudan olur bilirsiniz ayrıca ismimi kullanmanızdan dolayı isim telif hakkı istemem buda size 1 nisan hediyem olsun ayrıca ismim bile sitede prim yapmasından gurur duymadım desem yalan olur ayrıca herşey gölnünüzce olsun

asm

Bende diyorum " herkes bizden bahsetmiş ama ruhumuz duymamış" :)

Zekice bir şaka. Tebrikler :)

varya görür görmez aha bu ne dedim,sayfa açılana kadar ter bastı bu ne yaa

Ödüm koptu valla birdaha ayağımı denk alayım bari :) Ama güzel şakaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar