evet arkadaşlar...hayalim gerçek oldu sonunda yunuslardayım:D:D

öncelikle işin hayırlı olsun. Amir olduğuna göre motor kullanmayacaksın. Yada kullanacaksan artçımı sürücümü olacaksın?

Sen bizim gezilere gel arada bi.. Ehliyetsizleri filan toplarsın :mrgreen:
Tatlı buluşması yap mesela kuzumla bende geliyim.. Ama o artçı olur, ehliyeti yok çünkü :cherry:

hayırlı uğurlu olsun.

genç ve idealist polislere imreniyorum ne yalan söyleyeyim. farkındayım idealist ve doğrular. yanlışların farkındalar ve inanıyorum ki bozuk düzeni düzeltmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

arkadaşlar yaşı tutupta ehliyet almayanları anlayamıyorum.

150 ytl ehliyet

600 ytl artı çekilen cefa ehliyetsiz yakalanma

değer mi yaa. rüşvet olayında veya ceza yemede ben kusuru olmadan bunlara muhatap olmuş kişi tanımadım henüz. tamam rüşvet almak kötü. ama unutmayalım ki vermek daha az kötü değil.

ve şunu da belirteyim ki, ceza konusunda tecrübeli biri olarak. polislerimiz oldukça anlayışlı konuşmasını bilirsek. neticede onlarda bizden biri..

herkese kazasız belasız günler.

Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım
vatana ve millete hayırlı olsun
hedefine ulaşmana çok sevindim dikkatli ve korumalı sürmeyi unutma
kasksız ve ehliyetsizlere alkollülere ve bizleri sıkıştıranlara acımaman dileklerimle

olmaz mı gece,feci ihtiyaçlarım var da 15inde maaş yatınca inşallah:) nerede mağazan dostum?sana ehliyet alırız bi de temmuz döneminde evraklarını tamamlarız tam olur hehe

bu arada arkadaşlar izleyin http://youtube.com/watch?v=m370nUClApk&feature=related

Hayırlı uğurlu olsun Alllah kaza bela vermesin. Videoyu izledim ve gururlandım.. (Adana'da tanıdık varmı.? :queen::queen:)
Bu arada videoda fonda çalan müzik nedir necidir bilen var mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun.. iş hayatın boyunca mutlu olmanı temenni ederim.

Şimdiki polis teşkilatı eğitimli ve elit kişilerden oluşturulmaya başlandı. Eskiden olsa yaşadığım pek çok deneyime dayanarak polisler hakkında kötü düşünceler dile getirebilirdim; ama artık durum böyle değil, güvenilir bir emniyet teşkilatımız var.Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun. Allah her türlü kaza, beladan, uğursuzdan- şerefsizden sizleri korusun...

hayırlı uğurlu olsun yeni görevinizde başarılar dilerim :rendeer:

tebrik ederim...yeni görevinde başarılar dilerim...bende her maltepe ilçe emniyetten geçerken '' ah bende yunus olabilsem '' diyorum içimden...:) tabi peder bey motora karşı..neyse kendine dikkat et aman ha...

tebrikler .. görevinizde başarılar dilerim...
ilk cezalarınızdan birisini ,kaskını kavuk gibi kafasının üzerine takıp sigara içenlerden birine keserseniz, benim burda zevkten yağlarım eriyecektir, eminolun...

tebrikler .. görevinizde başarılar dilerim...
ilk cezalarınızdan birisini ,kaskını kavuk gibi kafasının üzerine takıp sigara içenlerden birine keserseniz, benim burda zevkten yağlarım eriyecektir, eminolun...

BU tam 10 numara olmuş:mrgreen::cat:.

Hayırlı olsun Ender arkadaşım.Benim gözümde en sempatik memur tipidir Yunuslar.Genelde durduğumuzda muhabbet falan ederiz.İyi çocuklar yani.Yeni görevinde Allah mahçup etmesin:cat:.

Yeni görevinizde başarılar dilerim, bu arada bende şuan dua ediyorum yemek için benide sayın :mrgreen:, herşey bir tarafa harika bir haber bu... Yunus' lara katılmak gerçekten harika bir duygu olsa gerek.

asm

Hocam hayırlı olsun yeni göreviniz. Allah yardımcınız olsun.

Başarılar

arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:

15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar

Merhaba kardeşim,
daha önce açtığın tpic'i okuma şansım olmadı fakat şuanda okuduğum gerçektende harika:wiinkk:
Allah görevlerinde sağlık,zihin açıklığı ve şansı eksik etmez inşallah.

Allah rızası için, yapacağın o güzel görevlerden meslektaşlarınada sözet!
Hatalı olan herkimse muhakkak laik olan cezayı almalı.
mesele iki teker olunca tehlike %100 ama otomobil sürücülerini aklının ucundan dahi geçmiyor tehlikenin varolduğu.
Bugün eşimle birlike şehir merkezine indik ve allah inandırsın enaz 2-3 tehlike atlattık!
bozuk zeminde ilerliyoruz ve emniyetli olsun diye en 4mt solunda olmama rağmen,çukurdan kaçmak için 30cm dibime geldi aniden :pr:devir artırmasam kesin altına alacaktı:silent: Ayna kullanma alışkanlığı yokki! bir saksıya dikse, inan saksı dahi ne yapacağını bilir o ayna ile.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni görevin:rendeer: Tanışmak nasip olacak olursa,demli bir çay'ını içeriz artık....

öncelikle işin hayırlı olsun. Amir olduğuna göre motor kullanmayacaksın. Yada kullanacaksan artçımı sürücümü olacaksın?

selam beyler bir süredir girememiştim,yunuslarda amir memur yoktur,motosikletin üzerinde herkes şöfördür :cat:
amirler normalde motosikleti tek sürerler,yani ona bir moosiklet zimmetlenir ve onun sürücüsü odur.o motosikelti başka birisi sürerken bir amir görürse veya kaza vs.olursa soruşturma geçirir,sıkıntı yaşar,yani o motoru zimmetlenen kişiden başkası kullanamaz.çünkü devlet malıdır.amirler isterse diğer bir memurun arkasına artçı olarak da binebilir.ya da tek motosiklete kendisi biner,yanına sağına soluna 5-10 tane motor alır o şekilde de yola çıkabiliriz.değişiyo yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar