coq başın sağolsun. çok üzüldüm. motosikleti sokaklarda bekleyen çok riskler var. araba sürücüsüne göre 1000 kere daha dikkat etmek gerekiyor. agresif kullanımıda pistlere taşımak gerekiyor. cadde lerde daha dikkatli olmak gerekiyor.
2 gün öncede 3 şeritli bir yolda giderken. kafamda bıraz dalgındı, bişeyler düşünüyordum. sağ şeritteki bayan beni görmedi ve solada doğru kaymaya başladı. kafam dalgın olmasaydı sola kaydığını daha önceden farkedebilirdim. olayı farkettiğimde çok geçdi. hızlanıp aradan kaçayım dedim ama unuttuğum bir nokta vardı. o gün altımda R6 değil 125 cc bir supermoto vardı. zaten son sürate yakın gidiyordum. gazı açınca gitmedi. soldan bana bir vurdu, sağ şeritteki arabayla solumdaki bayan arasında tenis topu gibi sekmeye başladım. bir sağ bir sola çarpıp durdum. hiç panik yapmadım gaz vermeye devam ettım ve motoru tekrar topladım. durduk ve kadın söylediği tek sey pardon sizi görmedim oldu. iki arabanında aynası kırık ve kapılarında çizik oldu. bende ve motorda hiç hasar olmadı neyse ki. son anda farkettiğim için çarpışmaya hazırlıklıydım. bundan dolayı kurtardım. hiç görmeseydım belkı bir arabanın altında kalacaktım, trafikte hızlı akıyordu ve yok kalabalıktı.
türkiyede pistlere rahatlıkla girebilsek hiç trafikte kullanmam. her hafta giderim piste kurtlarımı döker dönerim evime. malesef bu imkanlar şu anda yok türkiyede. umarım gelecekte değişir.
Erdem'cim sana da geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın; soğuk kanlılık ve tecrübenin faydaları işte.
Söylediğin gibi gerçekten de motosiklet sürerken kafamızın tamamen yerinde olması gerekiyor. Benim kazada da işe yetişmek için acele ediyordum hatırlarsan.