[Kocaeli - MT]

arkadaşlar yalova mt olarak bizide davet etmişsiniz.şimdiden ilginiz ve davetiniz için çok teşekkür ediyorum..bu sapanca tam olarak neresi oluyor? izmitle kaç km arası var? bide buluşma noktası belirlemişsiniz güzel ama ben orayı hiç bilmiyorum ki :queen: sora sora gelirsem geç kalırım.bana yardımcı olacak yada beni karşılayacak biri çıkarsa gelirim kesin.ayrıca arkadaşlarada iletirim 4-5 kişi geliriz.cevaplarınızı takip ediyor olacağım

İzmitten Adapazarı/Sapanca(Sapanca gölü diye bilinir) yarım saat sürer buluşma yerinide geldiğinde İzmit te kime sorsan söyler ......

İzmitten Adapazarı/Sapanca(Sapanca gölü diye bilinir) yarım saat sürer buluşma yerinide geldiğinde İzmit te kime sorsan söyler ......

fuar alanına kadar biliyorum.CENTER diye bir yer felan vardı sanırım.oralara yakın mı bu yer.yada bu bildiğim yerlere yakında oturan varsa beni alıp buluşma yerine gidebiliriz.yada buluşma noktası ile bu yer yakınsa karşılayacak kimse yok mu :salut:

arkadaşlar merhabalar...
detayları mt koymaya çalıştık ama malesef olmadı...gerekli bilgileri bana mail yolu ile ulaşabilirsiniz. yada www.komork.com dan bakabilirsiniz. yerin adresini ve resimlerini. saygılarımla...

playboy 77 dostum eğer gelcekseniz kesin ben sizi GÖLCÜKTE karşılayabilirim..haber werirseniz sewinirim

playboy 77 dostum eğer gelcekseniz kesin ben sizi GÖLCÜKTE karşılayabilirim..haber werirseniz sewinirim

gerekli bilgileri yalova mt az önce yazdım.ordan konuşabiliriz :wiinkk:

arkadaşlar pazar günü sapanca gezisi için meteroloji pek iyi olduğunu söylemiyor.yağmur demiyor ama çok bulutlu diye belirtmiş.iptal edilme gibi bir ihtimali var mı?18 derece diyor gerçi ama.bu konuda fikri olan var mı.

Son düzenleme:
sapanca ile irtibat içindeyim havanın güzel ve sıcak oldugun bildiriyorlar...sizleride aramızda görmek isteriz...

sapanca ile irtibat içindeyim havanın güzel ve sıcak oldugun bildiriyorlar...sizleride aramızda görmek isteriz...

arkadaşlar koca mt'Den ses soluk yok valla..kesin gidiliyor mu? liste çıkarıldı mı?kaç kişiyiz.kesin bişey söyleyin..sonra oralara kadar gelip dönmeyelim.uyumak için bir pazar günüm var o günde erken kalkıcam..boşu boşuna gelmeyelim o saatlerde :silent:

ewet arkadaşlar 13 nisan da bi gezi daha patlatıyoruz haberiniz olsun sapanca kırkpınarda

havlar bu aralr biraz sakat iyileşince bi nokta belirleyip buluşalım derimbi mangal veya bi piknik partisi olabilir mesela . önce şehir içinden bi kortej geçidi gözlere doyum olsunki motorcuları yalnız sanmasınlar biraz göz ziyafeti ve arkadan kendimize mangal ziyafeti
haberleşelim arkadaşlar

havlar bu aralr biraz sakat iyileşince bi nokta belirleyip buluşalım derimbi mangal veya bi piknik partisi olabilir mesela . önce şehir içinden bi kortej geçidi gözlere doyum olsunki motorcuları yalnız sanmasınlar biraz göz ziyafeti ve arkadan kendimize mangal ziyafeti
haberleşelim arkadaşlar
olur dostum bana uyar bu hafta sonu olmaz ama önümüzdeki hafta sonu her etkinlipe açığım bu hafta hem havalar bozuk hemde fuar var:wiinkk:

slm

Bostancı Ziyaretinden Haberim Yok Richy Nezaman

Gelirdim Ama Haberimiz Olmadı Mangal Dedik Fuar Var Dediler

Son düzenleme:
erhan abi 13 nisan kırkpınar güzel olur tahminin 20 motoru geçer.
bu arada benim oğuzhan olduğumu biliyosun herhalde :p

selam millet bende geldim,megadeth, richy ve diğer arkadaşlar nasılsınız,vardiyayı ayarlarsam gezide bende varım.

way ilker abi nerelerdesin ya??? sende bi kere gün ışığına çıkıyorsun he!

slm KOCAELİLİ arkadaşlar 150 JINLUN motor var benim kırmızı önçamurluk kırıldı yardım bayii ve servis orda ben ÇANKIRIDAN arıyorum motor ser vis site yok bilgi verirseniz sevinirim ALONEWOLF

slm KOCAELİLİ arkadaşlar 150 JINLUN motor var benim kırmızı önçamurluk kırıldı yardım bayii ve servis orda ben ÇANKIRIDAN arıyorum motor ser vis site yok bilgi verirseniz sevinirim ALONEWOLF

dostum problemin ön çamurluk mu. Eğer ön çamurluksa ben Jinlun a uğrayıp sorayım. Motorun orada servisde mi tam anlayamadım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar