[Kocaeli - MT]

beyler, izmitte var bi potansiyel ama buluşma zorluğu çekiyoruz anlaşılan. havalarda güzelleşirken iyi geziler yapılır diyorum aslında...
allah hepimizi forumdan uzak bırakmasın...:queen::queen::queen:

ben her zaman hazırım arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum:rendeer::rendeer:pazar günleri hertürlü organizasyona varım:cat:hemen hemen hegün bu siteyi ziyaret ediyorum bi etkinlik olursa gözümden kaçmaz:cherry::wiinkk:

selam millet

herkese merhaba ben izmitten baba regalli emre :cherry: allah kimseye asfalt yüzü göstermesin

parayı bulursam bir gün:cherry:bir cafe acacagım motorculara özel olacak cekeceğiz mekanın önüne makineleri.

Son düzenleme:
herkese merhaba ben izmitten baba regalli emre :cherry: allah kimseye asfalt yüzü göstermesin

parayı bulursam bir gün:cherry:bir cafe acacagım motorculara özel olacak cekeceğiz mekanın önüne makineleri.
inş hocam izmitte gerçekten öyle bi mekan yok gerekli inş bu dileğin gerçekleşir benimde adım emre:rendeer:yaşasın ya bi cruizer ci ben vardım burada bu sene tek olmayacam inş:p:)en kısa zamanda tanışma ümidiyle:cat:

memnun oldum adaş ben genellikle pişkinde takılıyorum arkadaşlar ile orada toplanıyoruz. bu yaz sağlam gezeceğim bütün kış taksitlerini ödemek ile geçti makina 8000 km olmadı parasızlıktan:cherry: acıbadem hastanesinin karşısında oturuyorum.

sevgili motorsever arkadaşlar 9 mart pazar günü düzenlenecek olan sapanca gezimizde sizleride aramızda görmek isteriz
buluşma yeri:halkevi çay bahçesi önü
buluşma saati:11:00
tüm arkadaşları bekliyoruz:wiinkk:

slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz

slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz

Sapanca nereye gidilecek..Koruya....

Son düzenleme:
ben sapancadayim simdi zati on kontrol icin, allahtan sapancayi avucunun ici gibi bilen biri var aranizda, hadi hayirlisi

özkan ben gelemiyorum hafta sonu nişan var kuzenin. herkese iyi eğlenceler.

ehliyetim olsa gelirdim nolcak sizden 45 km daha fazla yol yapmış olacaktım ama napalım ehliyet yok ama ben genede gelmeye çalışırım büyük bi ihtimal gelemiyicem için şimdiden size iyi geziler

arkadaşlar yalova mt olarak bizide davet etmişsiniz.şimdiden ilginiz ve davetiniz için çok teşekkür ediyorum..bu sapanca tam olarak neresi oluyor? izmitle kaç km arası var? bide buluşma noktası belirlemişsiniz güzel ama ben orayı hiç bilmiyorum ki :queen: sora sora gelirsem geç kalırım.bana yardımcı olacak yada beni karşılayacak biri çıkarsa gelirim kesin.ayrıca arkadaşlarada iletirim 4-5 kişi geliriz.cevaplarınızı takip ediyor olacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar