Arama sonuçlarınız

1. hayat2teker

Elektrikten Anlayanlar Yardımcı Olur musunuz

Arkadaşlar merhaba, bir konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Motorum ybr 250, mevcut farın aydınlatmasından memnunum ancak neden daha iyi olmasın dedim ve uzun kısa mercek ve buna uyumlu H1 led ampul aldım. Motor çalışmadığı zaman far yanmıyor, ancak kontağı açıp selektör yapabiliyorum...
  2. hayat2teker

Fanlı/Fansız LED far kullananlar??

Başlıkta belirttiğim gibi LED ampul kullananların görüş ve önerilerini almak için açıyorum konuyu. Aliexpress'te, şu an motorumda takılı olan H4 ampulün flamanı ile aynı konumda ledleri olan birkaç ürün belirledim. Ancak bunların bazıları arkası fanlı modeller, kafama takılanlar: 1. Fanlı...
  3. hayat2teker

34 UR 2306 ER 6 N si çalınan konuya..

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim plakalı motosiklet çalıntı. Motorun sahibini tanıyan çıkabilir diye konu açmak istedim. Motor Tekirdağ da. Polis, aracı çektirdi. Koruma altında, o konuda endişeniz olmasın.
  4. hayat2teker

Traktöre kaçak geçiş cezası !

Daha önce haberlerde falan da görmüştüm, bugün bizim de başımıza geldi. Babamın köyde kullandığı traktöre bugün kaçak geçiş cezası geldi, 272 TL. Mevki olarak İstanbul-Ankara otoyolu görünüyor, ceza 30.10.2014'te kesilmiş ve tebligat bugün geldi. 15 gün içinde itiraz hakkımız olduğu yazılı...
  5. hayat2teker

Çizgilerle ayrılmamış yolda motosikletin şeridi???

iyi geceler MT Bu soruyu sorma nedenim geçen gün seyir halindeyken yaşadığım ufak bir tartışmadır. Çizgilerle belirtilmiş yolda ister şeridin sağından ister solundan gidelim, kanunen o şerit bize aittir değil mi? Asıl soru şu: şerit çizgisi yoksa durum ne olur? Dar bir araç olduğumuz için...
  6. hayat2teker

Yol verme kavgası cinayetle bitti...

Olay 20.04.2014 Pazar günü, Düzce Beyciler Kavşağı'nda silahlar yaşandı. Araçlarını sağa yanaştıran biri polis iki sürücü arasındaki tartışma kanlı bitti. 20 yıllık polis memuru Cevdet Ataseven göğsünden aldığı kurşunla hayatını kaybederken diğer sürücü ayağından yaralandı. İddiaya göre olay...
  7. hayat2teker

YBR için Bi-xenon Montaj (yardım)

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle. Motorumun aydınlatmasından memnun olmadığım için xenon far takmaya karar verdim. Şuradaki ürünü satın aldım, şu an kargoda... Bildiğiniz gibi ybr'nin standart far düzeneği motor çalıştıktan ve devir biraz yükseldikten sonra akım verecek şekilde tasarlanmış...
  8. hayat2teker

Bu ürün nasıldır? (darbeli tornavida)

Bilirsiniz, ayda yılda bir lazım olur, o olmadan da o vida çıkmaz, yalama olur vs. Sonunda almaya karar verdim. Kalite ve fiyat olarak nasıldır? Bilen, daha önce kullanan, eline alan herkesten yorumlarını rica ediyorum. ürün bu...
  9. hayat2teker

Elektronikten anlayanlar ledli devre yardım

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle.. Motorumun (ybr125) farının altına ledli bir devre yaptım ancak direnç konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Aşağıdaki fotoğrafta göründüğü üzere 48 adet mantar led ile bir devre yaptım, devreye seri olarak direnç bağlamak istiyorum. Akımı park lambası...
  10. hayat2teker

Teşekkürler tomass

İyi akşamlar arkadaşlar tomass kardeşimizin açtığı konuyu hatırlayanlar vardır.. Hiç tanımadığı, ve hatta forumdan bile görüşmediği birine (bana :) ) bu iyiliği yapması, çöpe atmak yerine zahmet edip paketleyip kargo ile uğraşması bu camiada gerçekten bir kardeşlik olduğunu gösterir. Kendisine...
  11. hayat2teker

YBR yolda giderken far söndü, sebepleri?

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle.. Dün akşam evden çıktım, yaklaşık 200-300 m yol gittim ki far birden kapandı, acaba kısalar mı kesildi diye anahtara dokundum; uzun huzme de yanmıyor.. Gösterge panelinde ise anahtar ne konumda olursa olsun uzun far yanıyor görünüyor. Yarın iş dönüşü vakit...

Yeni mesajlar