Arama sonuçlarınız

1. rapcib

Koruma Ekipmanları Büyük Sorun Rüyalarıma Girer Oldu artık YETER (detaylı anlatım)

Herkese tekrardan merhaba ; Elimden geldiğince detaylı anlatıp yardım isticem sizlerden ... ehliyetimi 6 şubatta elime alıcam. Günler kısalıyor ve zaman geçtikçe iyice strese girmeye başladım gerçekten, rüyalarımda bile kask mont vs. bakıyorum kullanıyorum. Kaza anında hangisi daha iyi değil...
  2. rapcib

ZEUS ZS 1200 A CARBON MATT WHITE N 12 KASK

konuyu hortlatıcam ama olsun o kadar yeni bir konu açmak istemedim .. Şu an kullanan kullanmış veya bilgisi olan lütfen yazabilir mi 400 liraya bıraktı ortaköyde hudson leather ne yapsam alsam mı carbon fiber diye tutturdu , 2 tane alıcam bir de şimdi ben 1180gr bir ağırlığı var gerçekten rahat...
  3. rapcib

28 Şubat’ta Eurasia Moto Bike Expo fuarı , sorular ve yardım..

Herkese tekrardan merhabalar ; Bana çok yararı olucaktır cevaplarınız hep kendim için hem başkları için .. :cat: Forumda en azından 3-5 kişi açtığım konulardan beni tanıyordur.. :) CBR250R alıcam ama nasıl ne şartlarda ekipmanları ne olucak hepsi beynimi kemirmeye başladı artık son 1 2...
  4. rapcib

15 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları vs.

İyi geceler mi demeliyim yoksa günaydın mı bilemediö.. :) Neyse fazla uzatmadan konuya gireyim ben , foruma şöyle bir baktım da sınava girmeden önce herkeste bir heyecan bir şans dilekleri falan , sınav sonuçları açıklandı belki bilmeyenler vardır diye hem yardımcı olmak için hemde...
  5. rapcib

Arada kaldım kask tercihinde..

Merhaba herkese ; Gerçekten koruma ekipmanlarıyla ilgili bir çok araştırma yaptım ama dpğrudan bilgiye ulaşmam sınırlı sayıda .. varsa tam olarak bildiğiniz önerebilceğiniz lütfen buyrun .. kız arkadaşımla kendime alıcam motorsikleti 2-3 ay içersinde alıcam kısmetse onun için şimdiden alıcam ve...
  6. rapcib

Honda CBR 250 ( 2011 - 2012 arasında kı fark ? )

Merhaba .. Sevgılı arakadaslar ve abılerım .. Gercekten bana dogru ve net cevaplar lazım.. Hangı model ıyı hangısınde problem yasamam. Demek ıstedgımım problemde 2. El olarak dıyorum , ne yapıcagım arasında kararsız kaldım arasında kı farkları bılenler yazabılır mı ılla kı detay farkları...
  7. rapcib

Motosiklet Sevdası Başa Bela :)

Merhaba; Motosiklet için yazdığım bir yazımı sizlerle paylaşmak istedim . Sizler sayesinde yazdım zaten onuda ... :) http://burakraga.blogspot.com/2012/10/motosiklet-sevdas-git-gite-artyor.html Göz ardı etmezseniz sevinirim .. :bounce:
  8. rapcib

Uyum sağlar mı yoksa farklı bir anlama mı çıkar ...

Öncelikle günaydın herkese... Ben Honda Cbr 250 R ( Siyah ) alıcam ondan önce ekipmanları tamamlamak istiyorum .. Mont olarak hoşuma giden Yamaha'nın R ceket'i.. O motorda bu mont gider mi acaba yorumlarınızı görüşlerinizi bekliyorum...
  9. rapcib

Bir bakın lütfen yardım lazım kask...

Merhaba .... http://www.hudsonderi.com/?urun-1079-1200-ZEUS-KASK-LINEUP.html Yardımcı olursanız sevinirim bayagı bir indirim söz konusu ... kask ( beyaz ) ve revit beyaz bir mont almak istiyorum aynı kalite ve görüşe sahip ( racing ) bilgilendirirsenz sevinirim. herkese teşkkler...
  10. rapcib

Elinizde varsa kullanmadığınız bir bakın isterseniz... ( İSTANBUL )

Merhabalar herkese.. Full koruma alıcam kendime Boy : 1.82 Kilo : 70 mont bedenleri nasıl oluyor bilmiyorum ama tişortlerim falan Large -Kapalı Kask ( Beyaz ) -Racing Mont ( Siyah Hariç ) -Deri Eldiven vb. Elinizde fazladan vardır kullanmadığınız veya satmak istediğiniz , gerçek anlamda...
  11. rapcib

İzlemenizi tavsiye ederim :)))

Polise harbiden ayarı vermiş .. :) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WaxnkN8a07I :king:
  12. rapcib

Kask Tercihi Cbr250 İçin Tavsiyeler

Merhaba ; Dış Kısım Teknopolimer ve fiberglas malzeme Havalandırma Çene ve üst kısımda hava kanallları Kilit Sistemi Çabuk bağlanabilen kask kilidi Beden XS-XL Renk Siyah/Mavi - Siyah/Gri Diğer Özellikler Çizilmez, pinlock lense uygun çift kıvrımlı, geniş...
  13. rapcib

Kampanyaya Bak Egzantirik Geldi Bana

Merhaba Herkese ; Öncelikle ben kendi derdimi anlatıyım CBR250R Alıcam renklerinde sıkıntı lduugundan Siyah renkte olucak bunun için koruma almak istiyorum işte kask, mont, pantolan(dizlik vs. olabilir ) ayakkabı tarzında Onay almış olucak tabi güvenli sürüş şart , biraz karıştırırken şöyle...
  14. rapcib

CBR 250 R İçin Giyim Kuşam Yardım Gerekiyor.

Merhaba Arkadaşlar.. - Giyim kuşam hakkında inanılmaz konular açıldığının farkındayım. Tam bir bilgim yok öyle ama şu an CBR 250 R için spor bir koruma takımı almak istiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz bana tamam farkındayım can güvenliği için paraya kıyacağız ama her şey üst üste...
  15. rapcib

Çok ama Çok Acil Yardım...!!!

Merhabalar; Konuyu aradım ama tam istediğim bir şekilde bulamadım . kilit değilde taşınırsa sevinirim. Motor CBR250 ve bunun için önerebilceğiniz koruma ekipmanlarını bekliyorum. -Kask -Mont -Pantolon -Ayakkabı -Eldiven Gerekli olabilceğini düşündüğünüz şeyler varsa da paylaşın çok acil...
  16. rapcib

CBR 250 R konuyla alakası olanlar lütfen bir bakın...

Herkese Tekrardan Merhabalar :) Forumda bayağı bilgi edindim büyük ihtimalle Cbr 250 alıcam yüzdeye vurursak %95 ya da hiç :) -Şimdi siz kullanıcalara soruyorum - Modellerde fiyatlar oynuyor ben 1 sene kullanıcam bu motoru sonra arabaya geçicem anlıcağınız motoru 1 sene sonra elden çıkarıcam...
  17. rapcib

Başlangıç Moturu Olarak ve Kalite için Neden CBR250R - İşte cevabı sizlerle..

Merhabalar, Ben çok araştırdım başlangıçta sıkıntı çekmeyelim iyi bir kalite parça servis vs. olarak hangi motorsiklet diye .. Bir çok kez kararsızlık içinde kaldım ve son karırımı herkesce bilinen cıbırlara yönelttim.. :) Aslına bakarsanız ben değilde bu konuyu bırakalım asıl bilenler...
  18. rapcib

Acil Yardım Gerekiyor... !

Bir kaç sorum olucaktı yardımcı olurmanızı istiyorum.. 1- Motorsikleti sıfır veya ikinci el mi alırsın? ( Neden ? ) 2- Vergileri ne kadar ? 3- Cbr250R Almayı düşünüyorum herhangi bir problemle karşı karşıya gelir miyim ? 4- 2012-2013 model düşünüyorum sence değer mi seneye araba alıcam...
  19. rapcib

İstanbul Levent'ten Herkese Kucak Dolusu Sevgiler.. :)

Herkese Merhaba.. Aranızda uzun zamandır bulunuyordum şimdi sanalda bir kaç ay sonra ise tamamen motorsikletimle aranıza katılcağımdan şimdiden onur ve mutluluk duyuyorum. O kadar sıcak ve yardımsever olmanızdan dolayı burdayım ve git gide kalabalıklaşıyoruz.. :) Daimi ve kalıcı bir üye...
  20. rapcib

Siz Abilerimin Değerli Bilgilerinizi Bekliyorum ..

Herkese Merhaba .. Bir süredir burada sizlerleydim misafir olarak artık aranıza yavaş yavaş katılmak istiyorum.. Bir racing motor istiyorum en azından büyük iskeletli hafif bana yetebilcek kadar. scotter kullandım ama vitesliye ilk geçicem . 600rr den başlamayı düşünüyordum ilk olarak sonra...