Acil Yardım Gerekiyor... !

Bir kaç sorum olucaktı yardımcı olurmanızı istiyorum..

1- Motorsikleti sıfır veya ikinci el mi alırsın? ( Neden ? )
2- Vergileri ne kadar ?
3- Cbr250R Almayı düşünüyorum herhangi bir problemle karşı karşıya gelir miyim ?
4- 2012-2013 model düşünüyorum sence değer mi seneye araba alıcam zaten satarken sıkıntı olmıcak model hangisi uygun olur ? neye ne kadar ücret verilir..
5- Cbr250R & Ninja arasında nasıl farklar doğurur..?

Aklıma gelirse konu altına yazarım ama gerçekten detaylı bilgi almak istiyorum .. :( Ne zamandır araştırıyorum bilgiler kopuk kopuk tam lazım bana :/ :flower:

konuyla ilgili kimsenin bilgisi yok mu ? Lütfen esirgemyin bilgilerinizii..... :pale:

2. el bi cbf 150 al satarken zorluk çekmessin,vergiside yıllık 96 lira gibi birşeydir,cbr 250 de bi bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olurlarr

eğer seneye satacaksan sıfır almanın mantığı yok.. 2 el almalısın... hondanı satışı her zaman hızlıdır..........

seneye satacaksan yapıştır bi 2. el cıbır 250 satarken kolay olur.uzun sure dincek olsan ninja derdim ama ninja al sata gelmez zarar edersin.bide 250 ccde falan vergi fazla düşünme atla deve deil yani az bişeydir

Bir kaç sorum olucaktı yardımcı olurmanızı istiyorum..

1- Motorsikleti sıfır veya ikinci el mi alırsın? ( Neden ? )
2- Vergileri ne kadar ?
3- Cbr250R Almayı düşünüyorum herhangi bir problemle karşı karşıya gelir miyim ?
4- 2012-2013 model düşünüyorum sence değer mi seneye araba alıcam zaten satarken sıkıntı olmıcak model hangisi uygun olur ? neye ne kadar ücret verilir..
5- Cbr250R & Ninja arasında nasıl farklar doğurur..?

Aklıma gelirse konu altına yazarım ama gerçekten detaylı bilgi almak istiyorum .. :( Ne zamandır araştırıyorum bilgiler kopuk kopuk tam lazım bana :/ :flower:

Merhaba,

1. Ben hep sıfır ürünleri tercih ederim. Nedeni ise ikinciel de sıkıntı yaşamak istemeyişimdendir. Sonuçta ikinciel alacağım motosikletin, nasıl bir kullanıma maruz kaldığını bilemem. Fakat çok temiz ikincieller olabiliyor. Temiz, kupon motosikletler değerlendirilebilir.
2. http://www.motorlutasitlarvergisi.com/
3. Cbr 250r'ı mı bir kaç ay önce sattım. Kullanımı kolay, ekonomik ve performansı tatmin edici bir modeldi. Satma nedenim büyütmek istediğimdendir. Bir çok yazı belirttim yine belirteceğim. Cbr 250r, Türkiye'de sahip olunacak, kendi sınıfın da en mantıklı motosikletlerden biri. Servis yaygınlığı, ikinciel değeri, yedek parça fiyatları derken, honda belirttiğim gibi mantıklı bir seçim olacaktır.
4. Seneye satmayı düşünüyorsanız, temiz ikinciellere bakabilirsiniz. Elden çıkarabileceğiniz en iyi marka yine Honda olacaktır.
5. Cbr 250r torklu bir makina. Şehir içi kullanıcısını üzmez. Benim erken satma sebebim genellikle uzun yola çıktığımdan, hızın yetersiz gelmesiydi. Başkasına 110-130 arası gitmek yeterli gelebilir (kadran da 170'e kadar çıktığım oldu), oda kullanıcının tercihidir. Ninja elbette ki çok daha güzel bir model. En büyük avantajları; Çift silindir olması ve 33 beygire sahip olması. Fakat bunların dışında bana artı gelecek bir özelliği bulunmuyor. Yedek parçaları litrelikler gibi pahalı olması, eskiyen tasarımı, daha fazla yakıt tüketimi (benim için problem olmaz, başkası için olabilir), ikinciel değerinin honda gibi olmayışı, servis ağının azlığı vs. derken, benim tercihim olamaz. Fakat yeni kasası gayet güzel olmakla beraber, fiyatı düşündürücü! Kawasaki'yi kötülemiyorum. Ben de yakında kawasaki'yi tercih edecek insanlardan biriyim. Ben kendimce size artıları, eksileri belirtmek istedim. Tercihinizi ona göre yaparsınız.

Herkese Öncelikle Teşekkürler..

CBR250 sanırım tercihim olucak onun üstüne yönelmiştim zaten bir kez daha tşk. ederim .. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar