Uyum sağlar mı yoksa farklı bir anlama mı çıkar ...

Öncelikle günaydın herkese...

Ben Honda Cbr 250 R ( Siyah ) alıcam ondan önce ekipmanları tamamlamak istiyorum ..

Mont olarak hoşuma giden Yamaha'nın R ceket'i..
YAMAHA-R-CEKET-SUPER-URUN__64937681_0.jpg

O motorda bu mont gider mi acaba yorumlarınızı görüşlerinizi bekliyorum...

gider niye gitmesin montun parası pulu uygunsa bütçene..çokta güzel olur yani..

hrc ve honda yazıyor ceketin üstünde?

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/yamaha-r-ceket-super-urun-64937681

Bende Çözemedim onu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------

gider niye gitmesin montun parası pulu uygunsa bütçene..çokta güzel olur yani..

Bugün yarın alıyım o zaman .. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

Sanrıım böyle daha ayrıntılı olucak... :)

dcsru.jpg

dcss1.jpg

dcss4.jpg

motorda honda montta yamaha biraz gülünç olabilir bence eğer uzun yıllar hondaya dewam edeceksen ilk resimdeki hondaya bakabilirsin birde siyaha mavili falanda gitmez en son resimdeki beyazlı siyahlı olan gibi tercih etmelisin

Aslında istediğim tarz böyle ama nedense uygun fiyata bu tarzda bulamıyorum , sinirlerimde bir hayli alt üst oldu yardımcı olun lütfen . Honda CBR Racing montu var ilanlarda falan da bulamadım sadece görsel . yardımlarınız bekliyorum ne olurr ...: /

biraz abest kaçabilir ama beğendiysen al.Birde beyaz bişey alma istersen egzost dumanında çok çabuk kirleniyor.

ya öyle ama görünürlük ne olucak peki o daha önemli bir konu değil mi 2 - 3 güne alıcam ne olur yardım arkdşlarım abilerim .. :( daha kafamda bir şey yok.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar