ZEUS ZS 1200 A CARBON MATT WHITE N 12 KASK

konuyu hortlatıcam ama olsun o kadar yeni bir konu açmak istemedim .. Şu an kullanan kullanmış veya bilgisi olan lütfen yazabilir mi 400 liraya bıraktı ortaköyde hudson leather ne yapsam alsam mı carbon fiber diye tutturdu , 2 tane alıcam bir de şimdi ben 1180gr bir ağırlığı var gerçekten rahat taktım falan kalitesinden ödün verir mi dicem ama adam 1 sene garantisi var diye , ve avrupa standertlarından kopmuş geliyor. Alıcağım yerde ki adam sağ olsun bayağı ilgilendi Revit Termac model montunu alıcaktım elinde yok diye aramadğı yer kalmadı :) ama şöyle bir şey var iki tane kalmış elinde ve 400 liradan veriyor piyasası 700 tl dedi madem öyle niye 400'e vermeye çalışıyor :/ Bir de açık kenarları falan çizilmiş sanki kullanılmış gibi bayağı zararı var en azından bana göre .. Sizce almalımıyım ?

Burda daha detaylı bakabilirsiniz ? denediğim kask bire bir aynısı.. Lütfen yardım ediniz.. İyi akşamlar ... :king:

http://www.mototr.com/Default.aspx?_Args=ProductImage,1898,MotoTR,2112

Zamanında hudson dan Zeus kask almıştım modelini hatırlamıyorum fakat son derece memnun ediciydi şimdi ls2 kullanıyorum konfor ve sağlamlık olarak zeus u arıyorum desem yeridir

tşk ederim fiyatı yerinde o zaman almamam için bir şey daha görmedim neden peki kask değiştirip ls2ye geçtiniz ?

fiyatı bayağı uygun gözüküyor piyasasını araştırmadım,sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda yazıyorum, kask teşhir ürünü olabilir,ayrıca dahada dikkat edilmesi gereken şey raf ömrü... çoğu satıcı sallamaz aynı lastikler gibi bunlarında bir raf ömrü vardır,bakmaya çalışın,bayat bir kask olabilir.

Anladım ama nasıl anlıcam ki ben ne zamanın kaskı falan raf ömrü diyorsunuzda , kask olarak nasıldır acaba gayet memnun kalıcağımdan falanbahsetmişti adam sizce nasıldır alınabilir mi ?

tşk ederim fiyatı yerinde o zaman almamam için bir şey daha görmedim neden peki kask değiştirip ls2ye geçtiniz ?
Zeus aldigimda Gt250r kullaniyordum haliyle enduro motora gecince cross kaski almak istedgim ve ls2 yi tercih ettim ama dedigim gibi benim gorusum zeus cok daha gosterisli ve ferahti

Tekrardan soru işaretleri çoğaldı . Lütfen elle tutulcak bilgiler verebilir misiniz acaba ? Zeus' markası sharpta yok tamam ama duydugum kadarıyla kullananlar memnun . sharp için dünyanın parasını veriyorlar o teste sokabilmek için kasklarını belki firmanın o kdar gücü yok veya önem vermiyor o kadarına,bunu bilemeyiz ..

Kullan, bilen, duyan lütfen bir şeyler yazabilir mi ? 350-400 arası kaska vericem ve 2 adet aldıgımdan dolayı bu kadar ayırabiliyorum bir tanesine :/

GÜNCEL TUTULURSA SEVİNİRİM ... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar