Arama sonuçlarınız

1. DALGIC_800

2 günde 2 kaza (Depo tokatlama)

Arkadaşlar hiç gelmiyecek şeyler başıma geldi bugünlerde kafam da çok karışık nereden başlıcam bilemiyorum biraz uzun olabilir ama faydalı da olabilir kusura bakmayın .. Eski motorumu satıp beni ege turunda üzmücek yeni kasa tvs aldım hersey çok güzeldi yıllık izniminde bitmesine 2 gün kala...
  2. DALGIC_800

Prohel 8181 polar kullananlar varmı aramızda ?

Arkadaşlar neopren yelek alma ihtiyacı duydum fakat bunun tipi çok güzel içi POLAR ve rüzgar geçirmez yazıyor bunu kullanan arkadaslar yorum yapabilir mi ? Yada direk neopren mi alsam ? :silent: http://www.feyizoglu.com/8181-Ruzgar-Gecirmez-ust-iclik_47040.html#2
  3. DALGIC_800

Çalıntı olma ihtimaline karşı 2 YBR ..(Sahibinden)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-satilik-2011-tane-satisi-olmayan-motorlar-120019923/detay
  4. DALGIC_800

Değişik bir lastik kitleme sorusu? (ybr esd)

Merhaba arkadaşlar dün acayip bir sorunla karşılaştım belki burada bir fikir yürütebiliriz. ybr esd kullanıcıyım 14200 kmde ve 2 hafta önce ağır bakımıda yapıldı.. ön-arka balata,hava filtresi,buji,ufak tekef aksesuarlar,yağ vs.. dün mt gezisinden sonra gemliğe döndüğümde arkadaşla beraber...
  5. DALGIC_800

Yakıt tasarrufu yapan cihaz Buyrun :)

Merhaba arkadaşlar bundan 1 hafta öncesinde bir firma aradı ve doğalgaz konusunda şöyle yakıt tasarrufu sağlandıgı söylendi .. firmayı araştırdım olumlu gördüm ve sipariş verdim haftaya gelecekmiş kapıda ödemeli .. Şimdide bu linke rastladım bana gelcek cihazın aynısı ve benzinli,dizel vb. tüm...
  6. DALGIC_800

Anne ve Baba Hakkında Çok Güzel Bir Yazı.. (Okumanızı tavsiye ederim)

O zamanlar sobalıydı evimiz. Sabah soba yanana kadar çıkamazdık yataktan annem benim nasılda üşüye üşüye yakardı sobayı oğlum ısınsın diye. Babam zaten işe erken giderdi ekmek parası işte. Soba yanardı kalkardım. Sobaya tükürür tükürümüğün zıplaya zıplaya kaybolmasını beklerdim. Annem evde...
  7. DALGIC_800

Pantolon Önerisi ?

Arkadaşlar malum kış geldi sayılır ve dizlik takmakta yetmiyor artık .. 2 pantalon arasında kaldım bunlardan hangisi daha iyidir veya başka alternatifler varsa onlara açığım.. aradıgım özellikler ; 1- Dizlik takmak istemiyorum artık o yüzden, alacağım pantolonun korumalarına güvenmem...
  8. DALGIC_800

windy s konjektor sorunu?

Arkadaşlar windy s uyumlu konjektor lazım cok acıl motoru satıyorum model degiştirmek için müşteriye giderken akunun bittiğini farkettim rezil oldum bi nebze birde konjektorun linkini alabilirsem varsa çok iyi olur akuyu değiştirdim adha dün bugun yine teklemeye başladı .
  9. DALGIC_800

motor kısmından zırıltı geliyor yardımcı olabilirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar kanuni windy s 125 kullanıcısıyım 1 aydır 850 kmye yaklaşık yol yaptım fakat bugünlerde tuhaf sesler geliyor.. motorum 17binde ve ilk motosikletim.. yolda 3bin devirde giderken ses yok ama 4-ve 6bin devir aralarında motor kısmından bir rahatsız edici bir zırıltı geliyor...
  10. DALGIC_800

Benzin fiyatlarında indirim savaşı..(önemli mutlaka okuyun)

Merhaba arkadaşlar facebook'ta şöyle bir başlık buldum ve forumu bilgilendirmek aklıma geldi.. direk linki atıyorum..faydasının olabileceğini düşünüyorum .. kazasız sürüşler... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=370818069648664&set=a.370818042982000.87448.162903033773503&type=3&theater
  11. DALGIC_800

subap ayarından sonraki hava ayarı..

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım diyemem uzun zamandır takip ediyorum en sonunda bu soruyu sormak zorunda kaldım olayı anlatıyorum.. başlangıç olarak kanuni windy s 125 almıştım şuan 17 bin km'de ve aldıgımda sürekli stop etme durumu yaşıyordum .. usta subay ayarı istiyor dedi 30 tl...

Yeni mesajlar