Çalıntı olma ihtimaline karşı 2 YBR ..(Sahibinden)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-satilik-2011-tane-satisi-olmayan-motorlar-120019923/detay

Adamlar hemi Çalmış hemide İlan vermişler
Korkmuyorlarmı yav bunların sahibi görürde bulur bizi diye :silent:

Sahibinden satılık ama satışı yok.
Bunun çalıntı dışında nasıl bir açıklaması olabilir ki?

Aslında arayıp görmeye geliyoruz motorları diye gideceksin 10-15 motor. sonra bir güzel evire çevire kıracaksın kolunu bacağını sonra ekibi çağıracaksın yakalatacaksın ertesi gün de gazetelere haber verip ibreti alem yapıcaksın başka türlü laftan anlamazlar. İnş. sahipleri motorlarını bulabilir. :(

gerçekten çalıntıysa ve sahipleri bu forumdaysa elimizden geleni yaparız ders vermek lazım

Aslında arayıp görmeye geliyoruz motorları diye gideceksin 10-15 motor. sonra bir güzel evire çevire kıracaksın kolunu bacağını sonra ekibi çağıracaksın yakalatacaksın ertesi gün de gazetelere haber verip ibreti alem yapıcaksın başka türlü laftan anlamazlar. İnş. sahipleri motorlarını bulabilir. :(

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum yapmak lazım aslında hırsızlara ders olur

bırak bidaha motor çalmayı yanına yanaşıp km saatine bile bakamazlar kaç basıyo bu lan diye

ilanı sahibindene şikayet ediniz.ilan verilen ip den bulunabilir eğer çalıntıysa hırsızlar.

kardeşim arayın 155 i telefonlarını verin. ben yurt dışında olmasam ben arardım.

Siyah ybrnin arkasında plaka var. Büyük ihtimalle çalıntı. İstanbul'da olsam yapışırdım enselerine. Zaten dayak atmaya yer arıyorum. :)

aslında çalınan araçları yazıyolar ama etrafımızda orda burda sahibindende çalıntı olduğu düşünülen araçlar yazılsa böyle bir başlık olsa en azından plakasına bakan arkadaşlar çalınan araçlarını bula bilirler çünkü öyle yada böyle her motorcunun yolu bu siteden bi şekilde geçiyor böyle bi başlık olmalı

Ybr 125 resimide temsili beyler victorist in motoru mavi olan.

http://www.bikepics.com/pictures/2025225/

merhaba.arkadaşlar herkes çalıntı üzerine konuşuyor.bence değil .o kadar aptal olamazlar.
bence motorlar banka kredisi ile alınmış.fakat ödemesi yapılmadığı için satış veremezler.
rehinli motorlar.2011 motor 2 yıl gez üç kuruşa sat.benim düşüncem bu yönde .

Öyle olsa bile kimse bu fiyata vermez, eğer öyle ise alayım plakayı atar dağda bayırda sürerim. 900 tl bişey değil. Ama kesinlikle bir bit yeniği var işin içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar