Arama sonuçlarınız

1. Desvandi

Bu kilidi nereden bulabiliriz çok iyi !

Merhaba yabancı bir forumda dolaşırken bu disk kilidine rastladım hem koltuk altına sığıyor hemde alışılmışn dışında biraz güzel ve sağlam bir kilide benziyor nereden bulabiliriz ne diye aratacaz bunu :silent:
  2. Desvandi

Ortaca - Muğla gazlaması

Ortaca motosiklet grubu hafta sonu muğla gazlamasından ufak bi intro gezi dönüşü pek iyi bitmedi 3 ark radar a girdi ama önemli olan sapa sağlam döndük güzel bir gazlama oldu ama biliçsizce değil iyi seyirler :cat:
  3. Desvandi

App pleksi plaka hakkında ?

Merhaba arkadaşlar resimdeki plakadan yaptırdım çok hoşuma gidiyor muğlada yaşıyorum turislik yer fazla karışmıyorlar orjinal plakayıda kıltuğun altına koydum karışan olursa gösterirm die kıl birine denk gelirsek illa motoru bağlarmı yani noluer en fazla orjinal plaka yanımda genede bağlaya...
  4. Desvandi

Egsoz borularındaki lekeler ?

Merhaba ardaşlar 2013 model 4 silindir makinamda bu zamana kadar tek bir leke yoktu egsoz borularında şu 2 haftadır lekler oluşmuş hep bakarım sanki bi anda oldu pas mı ne anlayamadım titiz biri olduğum için içimi gıcıklıyo :) nasıl geçirebilirim meguards ın nikelaj temizleme setlerine kadar...
  5. Desvandi

koruma olduğu halde okadar asfaltta sürünmeyle bile yırtıldı !

arkladaşlar korumalar dainese de olsa alpinde olsa dikkt edin eldiven içide deri olan modelleri seçin üstündeki yarı deriydi sanırım hjemen yırtılması şaşırttı beni http://www.youtube.com/watch?v=B5PhwIxVnck
  6. Desvandi

600RR - R6 - Z800 ?

Arkadaşlar Hyo gt250r dan 600rr R6 yada Z800 e geçmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim sizlerdne yorum ve yardımlarınızı bekliyorum şimdi çoğu kişi Z800 naked çok farklı ne alaka ss lerin içinde diye düşünüyor olabilirsiniz evet Hyonun o rahatsız oturuş pozisyonundan sonra naked...
  7. Desvandi

Motoshow 2014 hk.

Beyler motor kyafetleri alicam daines dusunuyorm racing botuda tcx alicam simdi 23-27 nisandaki MOTOSHOW 2014 fuar icn ucak bileti aldm fuarda giyim olucakmi ??? Eger olmassa istanbulda daines revit ve tcx satan buyuk bayiler nerede var yani fuarda yoksa mutlka aksama kdr bulup deneyip almam lazm :/
  8. Desvandi

MTS Alarmlı Disk Kilidi Test ve inceleme

Merhaba arkdaşlar bu baktım kilit olarak en mantıklı disk kiliti almak geldi ve gene bir çok araştırmalar sonucu ya çok ucuzları var ya uç noktalarda fiyatlar var incelemem sonucu MTS Alarmlı Disk Kilidini buldum ve aldım ürün çin malı fakat diğer çin malları gibi dandik değil bozulursa atarım...
  9. Desvandi

UFO Çift Mafsallı Dizlik Test ve İnceleme

Merhaba arkadaşlar 1 buçuk ay önce aldığım UFO Çift Mafsallı Dizliklikleri sizler için test edip görüş ve tecrübelerimi paylaşmak istedim Almadan önce çoook kez araştırdım şu prosev venom un var 50 tl ye onlardanmı alsam pahalı birşeymi alsam dedim çoğu kişi 50 tl lik bu markadalardan almış buda...
  10. Desvandi

Dainese G.Air Frame Tex yazlık fileli mont

Merhaba arkadaşlar 1 buçuk ay önce aldığım bir mont hakkında düşünenlere bilgi olması açısından test ve görüşlerimi paylaşmak istiyorum aldığım DAINESE G.AIR FRAME TEX YAZLIK FİLELİ MONT ürünü izmir Motomax dan S beden peşin 490 TL ye aldım. Üründen önce Revit Air modeline bakıyordum oda çok...
  11. Desvandi

Shark Speed-R İnceleme

Merhaba arkadaşlar uzun süredir kask araştırıyordum herkez birşey söylüyo yok nolan, yok shark, yok marushin ,arai, subert, agv, scorpion vs vs .... uzayıp gitti birini iyi dediğine biri şikayet ediyordu kimisi çok ses alıyor kimisi çok rüzgar çarpıyor kimisi çok büyük kimisi sharp testlerinde...
  12. Desvandi

Revit Air Yazlık mont kullanan varmı nasıldır ?

Arkadaşlar bundan almayı düşünüyorum kullana yad tanıdıgnız varmı nasıldır sizce
  13. Desvandi

Son zamlardan sonra CBR 125 Mi GT250R mi?

Merhabalar yazın ayda 1000 tl kenara atıcam suan sezonluk çalışıyorum ay sonunda 6 7 bin tl elimde olur saırım yeni honda cbr125 2012 lerde 6.900 olmuş bin tl zam gelmiş ya acaba 10.000 e falan hyo 250r mi almak mantıklı olur 7000 e cbr 125 mi 6 senedir motor kullanıyorum scootr trafikte refleks...

Yeni mesajlar