MTS Alarmlı Disk Kilidi Test ve inceleme

Merhaba arkdaşlar bu baktım kilit olarak en mantıklı disk kiliti almak geldi ve gene bir çok araştırmalar sonucu ya çok ucuzları var ya uç noktalarda fiyatlar var incelemem sonucu MTS Alarmlı Disk Kilidini buldum ve aldım ürün çin malı fakat diğer çin malları gibi dandik değil bozulursa atarım die aldm ama maşallah taş gibi çıktı ürünü feyizoğlundan 47 tlye aldım. ürün paketinde 2 tane anahtar ve yedek piller geliyor duyduğma göre o piller 2 yıl falan dayanıyormuş elinize aldığınzda sağlam birşey olduğunu hemen anlıyorsunuz. üründe hırsızlar alarm çaldığında silikon sıkıp susturmasnlar diye haporlır kısımını iç tarafa yapmışlar diske yapışıyor yağmurada dayanlıklı en güzel özelliklerinden biri anahtarsız kilitleniyor en sevdiğim yanı hafif bi darbede oynatmada 3 kez ikaz ediyor daha hızlı bi darbe ve oynatmada 105 Desibel sesindekio cıyıltı kopuyor :santa::cherry: bazen unutuyorum disk kilidi olduğunu anahtarı takıp akuyu açıyorum dit dit dit dio :) hemen bangır bangır çalmayışı ilk ikaz olayı çok iyi hem alarımlı hem disk kilidi ben tavsiye ederim yok uyere 200 300 tl ler vermeyin bence buda çok iyi iş görür genede tercih sizlerin :bounce:

resimler

45951Al.jpg

3716IMG_3390.JPG

4163IMG_3391.jpg

602IMG_3392.jpg

aynı ürünü bir yıldan fazla süredir bende kullanıyorum cok pratik ve kolay kullanımlı bir ürün, alarmsızda kullanabilirsiniz, pilleri cıkartmanız yeterli, yada alarm mekanızması bozulursa sade olarakda kullanılabilir
kullanıslı bir ürün, ben garanti olsun diye 13 ay sonra pillerini değişti,m

bende 11 aydan beri kullaniyorun. gayet kullanisli bir urun. ilk pilleri hala bitmedi. bi kac kez yagmurda kaldi bozulmadi. sonuc olarak is goruyor. sesi de gayet yuksek

Bir de kordonu olsa tadından yenmezmiş... Ama kolay siz de ekleyebilirsiniz.
45218Cl.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

Gün içinde park ettiğinizde kullanışlı, ama geceleri pek güvenmeyin derim.

DiskKilidi.jpg

kordon ipi satılıyo isterseniz alabilirsiniz ama sonuçta hırsız bu kafaya koydumu kaldırır götürür bu bi caydırıcılık sokakta burakmayın zaten garaj kapalı otopark fln bişi bulun böyle aletlere

roadlok derim başka bir şey demem :)

gold_blowout.jpg

fren kaliperine monte ediliyor, motoru hareket ettirmek için kaliperleri ve diski kırmak zorundalar :p

[yt]8oNu1awYByQ[/yt]

ben ktm duke 200 e aldım MTS Alarmlı Disk Kilidini.Ama bizim diske uymadı delikten geçmiyor :)

Arkadaşlar bende bu kilitten kullanıyorum fiyat performans oranı iyi olmasına rağmen sadece caydırıcı amaçlı olduğunu düşünüyorum.

Kullanan arkadaşlara önemli bir sorum var. Bu aralar nedendir bilinmez birilerinin benim motorun elcikleriyle bi alıp veremediği var hergün elciklerle oynanmış buluyorum motoru acaba bu alarm o kadar hassas mı elciklerle oynarken öter mi yani alarm?

Hassaslığı bazen beni şaşırtıyor ama herzaman aynı duyarlılıkta değil diyebilirim.. yada takma ve diske değme şekline bağlı olarak titreşimi hissetmesi değişiyor olabilir.. Bazı günler motosikleti arkadan zincirle bağlarken ötmüyor.. bazen yanından kamyon geçse zemin titrediği için olsa gerek ötüyor.. rüzgar esiyor ötüyor..yağmur yağıyor ötüyor... kargocu el arabasını motorun yanına hızlıca bırakıyor.. hemen 3 defa uyarı için ses veriyor..

bi arkadaş daha aldı ama onun ses seviyesi benim alarma kıyasları biraz daha düşük çıktı...

Hepinize teşekkürler arkadaşlar ben bundan bir tane alayım tez vakitte :)

ben 2 adet almıştım birine öne birini arka tekere takıyorum gerçekten fiyat performans ürünü :) gerçi ben 40 tl ye almıştım ama başka yerlerse demek daha pahalı satılıyor :) kesinlikle 2 adet almaya bakın :) bu arada bilmeyenler için geçen fark ettiğim özelliğini yazayım şimdi ilk uyarı sinyalini verdikten sonra hala zorlama varsa hemen beklemeden ötmeye başlıyor. Bir de ilk sinyali verdi diyelim meraklı bir arkadaş motoru kurcaladığı farz edelim sesi duyunca tırtı ve gitti diyelim sanırım 1 dk sonra tekrar cihazı sıfırlıyor yani 1 dk sonra başka biri yanlışlıkla kurcalarsa hemen çalmaya başlamıyor tekrar uyarı veriyor bence bunu çok iyi düşünmüşler :) Ayrıca bu kilidi özellikle bagaja sahip arkadaşlar varsa kilidi aktif edip fazlan 1 tanesini bagaja atsınlar yani kolay kolay susturamasınlar çok faydasını görürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar