- Konu Yazar
Merhaba arkdaşlar bu baktım kilit olarak en mantıklı disk kiliti almak geldi ve gene bir çok araştırmalar sonucu ya çok ucuzları var ya uç noktalarda fiyatlar var incelemem sonucu MTS Alarmlı Disk Kilidini buldum ve aldım ürün çin malı fakat diğer çin malları gibi dandik değil bozulursa atarım die aldm ama maşallah taş gibi çıktı ürünü feyizoğlundan 47 tlye aldım. ürün paketinde 2 tane anahtar ve yedek piller geliyor duyduğma göre o piller 2 yıl falan dayanıyormuş elinize aldığınzda sağlam birşey olduğunu hemen anlıyorsunuz. üründe hırsızlar alarm çaldığında silikon sıkıp susturmasnlar diye haporlır kısımını iç tarafa yapmışlar diske yapışıyor yağmurada dayanlıklı en güzel özelliklerinden biri anahtarsız kilitleniyor en sevdiğim yanı hafif bi darbede oynatmada 3 kez ikaz ediyor daha hızlı bi darbe ve oynatmada 105 Desibel sesindekio cıyıltı kopuyor :santa::cherry: bazen unutuyorum disk kilidi olduğunu anahtarı takıp akuyu açıyorum dit dit dit dio
hemen bangır bangır çalmayışı ilk ikaz olayı çok iyi hem alarımlı hem disk kilidi ben tavsiye ederim yok uyere 200 300 tl ler vermeyin bence buda çok iyi iş görür genede tercih sizlerin :bounce:
resimler
resimler