Shark Speed-R İnceleme

Merhaba arkadaşlar uzun süredir kask araştırıyordum herkez birşey söylüyo yok nolan, yok shark, yok marushin ,arai, subert, agv, scorpion vs vs .... uzayıp gitti birini iyi dediğine biri şikayet ediyordu kimisi çok ses alıyor kimisi çok rüzgar çarpıyor kimisi çok büyük kimisi sharp testlerinde zayıf gibi gibi ben bu kaskların çoğunu küçük şehirde olamam rağmen büyük şehirlere gittim denedim kask olayı gerçekten içinize sinmesi gerek birde kafa yapısı çok önemli mesela M beden AGV taktım eh iş rahattı malzeme kaliteside iyiydi ama bi yok ya bu olmaz dedim çok büyük geldi sanki sonra Scorpion taktım tasarımları çok güzel ama içime sinmedi ve M bedeni kafamı sıktı L bedenide bol geldi :sunny: Nolan kullananların alanların da %80 i şikayetci ses ten rüzgar girmesinden ona hiç sıcak bakmadım ve bi Anes motordan Bi shark S900C aldım kask ı takınca gerçekten farkı anlıyorsunuz anes M kalmadığı için L yolladı L büyük geldi ama dedim o an ben shark almalıyım gerçekten malzeme kalitesi ve rahatlığı içime sindi M bedeni olmadığı için ve bana var dedikleri için Sağolsun Beşiktaş şubesi hakan abi çok yardımcı oldu ve hata iiçin defalarca özür diledi balaklava hediye yolladı falan bugünlerde öyle esnaf arkdaş bulmak zor neyse uzatmicam sonrasında Aşık olduğum Speed-R ı güzel bi indirimle M beden aldım ve dış malzemesi ve iç kısmı s900c den çok daha şık ve kalite ama bunun almasam o paraya kesinlikle s900c alırdım ama speed-R gerçekten işte bu dedirtti bana her yönüyle. en seviğim şeyi gözlük takılabilmesi için ince yanlar bıurakmışlar ama kendi güneş gözlüğü okadar iyiki rayban ı kullanmıyorum :) ve merak edenler güneş gözlüğü kesilikle önünüze falan düşmüyor askısı yukarda çok orjinal arkada arabadaki gibi rüzgar sörfü var ses sorunu yüksek hızlarda rahatsız etmicek kadar pakedin içerisinde çene altı pedi çıkıyor ve birde piknot buhu yapmıyor ön camda cam kilidi mevcut açarken bazen sinirleniyorum eldivenle zor oluyor :) görüpte kaskı beğenmeyen görmedim dediğim gibi parasını hak eden bi kask

şimdi resimle incelemelere geçelim.

9997IMG_3355.jpg

2115IMG_3356.jpg

6969IMG_3360.jpg

8821IMG_3361.jpg

2845IMG_3366.jpg

1458c.jpg

4197IMG_3373.jpg

Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Ben de Schuberth SR1 almayı düşünüyorum bir ara, onun için iyi kötü bir şey söyleyen oldu mu hiç?

Hayırlı olsun, çok güzel bir seçim :cat:
Bende kask araştırması yaparken her yeri gezdim en son anese gitmiştim, shark kaskları görüp deneyince dedim gerisi hikaye.
Gerçekten ben çok beğendim.
Alacağım kask kesinlikle shark olacak :cat:
Şimdilik arkadaşımın hediye ettiği kaskı kullanıyorum.

kardeş güle güle kullan. kaça aldın ?

Şu rengi benim hoşuma gitti. 300 £ yurt dışı fiyatı

speed-r_redding_side_kyw__00569_zoom.jpg

aynı kaskı bende almak istiyordum taki 800 küsür fiyatı olunca istemekten öte geçmedi. bide vizörü aşırı yağış olmadığı sürece kapatmayan biriyim ve vizörü açıkken rahatsızlık verecek derecede bir uğultu yapıyor

Fiyati soylemem yakisik almaz bana yapilan hata yuzunden guzl bi indirim oldu fakat besiktas subesi esnafligini begendim. Vizor acikken gunesi gozlugunu indriyorum bende hizli olursak tabiki ugultu yapacaktir cunki cam acikken hangi kask olsa genede ugultu yapacagini dusunuyorm sehir icinde bnde kapatmiyorum vizoru :) sadece gunes gozlugnu indriyorm hem hava aliyo hem gunes gozlugu oluyo hem sinek carpmio

Bu kasktan arkadaşımda var, ybr 125 kullanıyor, gerçekten çok güzel bir kask, oda 700 küsüre almıştı sanırım.
Ben deneme fırsatı bulamadım, kendisi çok titiz balaklava olmadan takmaz, motorun üzerinde bırakmaz hep elinde taşır :)

bende çok kıl biriyimdir fakat balaklavayı yazın o sıcagında hiçte takamam :) kışın eywallahta boğuyor adamı zaten uzun yolda havalandırması iyi kaskın su gibi terletmiyor ama terlediğimdede çıkardığım yerde camı açık havalandırıyorum kirlenirsede pedleri çıkıyor yıkarım ama çok yıkama iyi değil sünger özelliğin yitirmemesi için ama kesinlikle jöleji falan takmam kask berberden sonra takmam ve motorun üzerinde bırakmam :) buna rağmen arkcılar tak die arkmdan tokuşturuyo kaskı baktım geçen kılcal ufak bi cizik var hay dedim ya olcak illa ne kadar dikkat ederseniz edin :D

Bende aynı kaskı kullanıyorum 800tl ye aldım.Süngerleri yumuşayında tam olur diyerek biraz sıkı aldım normalde bişe yok ama intercomdan konuşunca yanaklarım ağrıyo.120km üzerinde intercomdan konuşulmuyo.karşı taraf beni duyuyo ama ben duyamıyorum rüzgardan.Normaldir diye düşünüyorum.Ama genel anlamda güzel bi kask.Millet o kask çok sessiz bu daha sessiz diyoda nekadar sessizler merak ediyorum valla.AGV K serisi kullanıyodum daha önceden ondada vardı rüzgar sesi bundada var olmasıda normal rüzgarla direk çarpışıyosun sonuçta.

Bende dün Anes motor beşiktaş şubesinden speed-r 2013 üretim mat siyah modelinden aldım. Denizli'ye dönünce motor üstündeki izlenimlerimi paylaşırım. Anes motordaki bahsettiğini personel ilgisini ben göremedim. Sanki lütfetmişler zorla ben kask almaya gelmişim gibi bir izlenim yarattılar bende. Tipimi beğenmediler heralde ilk başta alıcı sanmadı sonra ilgilenmeye başladı hiç hoşuma gitmedi zorunda olmasam hayatta alış-veriş yapmazdım.

Bende dün Anes motor beşiktaş şubesinden speed-r 2013 üretim mat siyah modelinden aldım. Denizli'ye dönünce motor üstündeki izlenimlerimi paylaşırım. Anes motordaki bahsettiğini personel ilgisini ben göremedim. Sanki lütfetmişler zorla ben kask almaya gelmişim gibi bir izlenim yarattılar bende. Tipimi beğenmediler heralde ilk başta alıcı sanmadı sonra ilgilenmeye başladı hiç hoşuma gitmedi zorunda olmasam hayatta alış-veriş yapmazdım.
Bu başınıza gelen sanırım hemen hemen her mağazada oluyor, benimde alışveriş yaptığım bir mağazada çalışanlardan biri on numarayken diğeri alacaksan al havasında

Bu başınıza gelen sanırım hemen hemen her mağazada oluyor, benimde alışveriş yaptığım bir mağazada çalışanlardan biri on numarayken diğeri alacaksan al havasında

Aynen öyle oluyor. Geçenlerde feyizoğlundan tank pad sipariş ettim ellerinde model yokmuş siteden bir türlü gönderilemedi aradım bin tane özürler hemen ilgilenip başka model beğenmemi istediler vs. ertesi gün aradım başka birisi uyuz bir sesle açtı yine bütün hevesim gitti ama karttan geçmişlerdi birkere parayı onada katlandım.

bu kaskın mat yeşil olanına bittim hayırlı olsun başınızda eskisin :)

Herdeseni ayrı güzel motorunuza hangisi uyuyorsa onu alın bence yad siyah seçin hepsiyle kullanırsınız ;)

Merhaba, Konuyu yeni gördüm daha önce bende kask alırken forumdan bilgi almaya çalıştığım için başka arkadaşlarında bilgi almasını istediğimden bir kaç cümlede ben yazayım. Anes motor beşiktaş şube vede hakan bey benim gördüğüm gerçekten diğer satıcılardan çok daha iyi. Shark speer R a gelirsek kesinlikle sesli bir kask. Enduro gibi dik oturduğunuz makinelerde daha sesli başınızı öne eğerseniz yada racing gibi makinelerde yatasanız biraz ses düşüyor ama dik konumda kesinlikle sesli. Ses yüzün üzerinde artıyor 120 üzeri çoğalıyor 140 üzeri çıldırıyor öyle 180+ da bir süre kullanırsan durdunmu kulakta uğuldama oluyor. Bağlantı kayıştaki iki demir halka şeklinde bağlama çok iğrenç hele benim gibi eldiven takan biri için eziyet. Eldivenle söküp takamazsın çok uyuz ediyor. Kısa mesafelerde eldiven takasın gelmiyor. Güneş vizörü çok başarılı. Korumasına bir şey diyemiyeceğim hiç ihtiyaç çok şükür duymadım. Şunu belirteyimki kaskları koruma özellğinden dolayı takıyoruz. Sadece hafta sonları uzun yollar giden biri olarak akşam eve dönüşte ses basıncından oluşan rahatsızlıktan dolayı kaskımı schubert marka kaskla değiştim. Aralarında inanılmaz fark var. En az %50 seste azalma var istediğim hızlara çıkıyorum ses artık rahatsız etmiyor. Yeni kaskımın kötülüğü seyir suratim arttı. Kayıştan bezdiğimden dolayı bu seferki açılır çene ama sharktan daha hafif. Bence o parada daha sessiz takıp çıkarması kolay diğer markalarda daha başarılı kask var ben modeli ve renginden tercih etmiştim 6 ay dayana bildim. Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar