Revit Air Yazlık mont kullanan varmı nasıldır ?

Arkadaşlar bundan almayı düşünüyorum kullana yad tanıdıgnız varmı nasıldır sizce
44377Al.jpg

44377Bl.jpg

Ben de kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Sadece bu montun değil diğer montların da incecik süngerden bel korumalarına güvenmeyin. Bir tane bellik alın.

Sırt koruması acayip sağlam.4tane ped var.
Bütün korumaları Knox markadır.Çok güzel bir monttur.

anladım fuarda denediydim bnde ama kalabalıktan adm gibi bakamadımki M oldu gibiydi şimdi internetten sipariş etcem sanırım ama L dahamı iyi olur acab bu montlarda tam oturmasımı önemli biraz rahat olsa dahamı iyi Giyen arkdaşlar boy kilo omuz göğüs kaç bi yardımcı olurmusunuz Ben 1.80 boy 70 kiloyum M oldu gibi hatırlıyorm ama giyen arkdaşlarda durum nasıl ?

bende mont araştırırken bu montu gördüm internetten sipariş vermeyi düşünüyorum.175 boy 75 kiloyum M bedeni olur mu acaba

ben geçen yaz almıştım tüm yaz kullandım tavsiye ederim çok kullanışlı içindede knox sırt ve gögüs koruması giyiyorum

bende m beden kullanıyorum. eğer oturmuş kilon buysa S beden de olur hatta tam oturup daha şekilli durur ama 75 kg den sonra olmaz.

bu monta ek revit scoop yelek var wind stopper onuda alman gerekecek ilerde bunuda hesaba katarsan M al derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar