- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar 1 buçuk ay önce aldığım bir mont hakkında düşünenlere bilgi olması açısından test ve görüşlerimi paylaşmak istiyorum aldığım DAINESE G.AIR FRAME TEX YAZLIK FİLELİ MONT ürünü izmir Motomax dan S beden peşin 490 TL ye aldım. Üründen önce Revit Air modeline bakıyordum oda çok güzel bi üründü ama dainese yi görünce tabiki tartışılmaz fiyattan önce güveliği ön planda tutup bunu aldım üründe omuz ve dirseklerde Knox marka CE onaylı korumalar var korumalar hiç rahatsız etmiyor öyle taş bağlamış gibi değil, sırt kısmında sırt koruması için fermuarlı kısım var sol yanda iç cep var gayet hoş ve kullanışlı dış tarafta da 2 adet fermuarlı cep mevcut ayrıyetten diğer daines pantonlar için bel kısmında fermuar mevcut ve bel kısmında bel darlık ayarı kollarda ve boyundada darlık ayarı mevcut ayrıca ürünün sırt logosu ve kollar ve bileklerde gece görüşü kolaylaştırmak içni reflektörler mevcut. Ürün içirisinde yazlık olmasına rağmen birde ince astar geliyor ve fermuarla kolayca takılıp söküle biliyor yazın 30 derecede püfür püfür terletmeden yolculuk yapabiliyorum sabah ve akşam hafif soğukta astarını takıyorum çok faydası oluyor ama güneş altında ışıklarda bekleyince haliyle sıcak oluyor ama bu her montta olur. En büyük artılarından biri etrafdan okuduğuma göre korumaları söktülermi takamamaları tam oturtamama şikayetleri olmuştu ama bu üründe korumaları sökmek çok çok rahat bugün makinada kısa programda yıkattırdım omuz korumaları cırt cırt lı dirsek korumaları kol içerisinden fermuarlı cep içersinde yazlık için çok iyi ama biraz soğuklarda giyilmez üşürsünüz 
biraz resimlerden inceleyelim... :bounce:
biraz resimlerden inceleyelim... :bounce: