Arama sonuçlarınız

1. kanmix_x

Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz ?. :]

Slm arkdşlr Ehliyetimi 2 haftaya kadar alıyorum Breton S e bindim ve benzerleri Ybr 125 beni tatmin etmiyor Şehir dışına çıktığımda kendimi çıplak gibi hissediyorum :santa: bu 125 liklerle :] Bu yüzden bu modellere yöneldim tork bakımındanda bir nebze olsa daha güçlüler Yardımlarınızı...
  2. kanmix_x

Xp perfect vista görünümlü xp Youtube sorunsalı

Şu xp perfect vista görünümlü xp formatla windowsa kurdum fakat Youtube ya giremiyorum Motosiklet.net te youtube ile ilgili başlık açtığımda videonun olması gereken yer boş :pr: Denedeğim Dns adresleri 8.8.8.8 ------------ 4.2.2.3 --------- 4.2.2.2---------208.67.222.222 8.8.4.4...
  3. kanmix_x

Dünyanın En Pahalı Motosikleti

Dodge Tomahawk V10 Superbike Fiyatı:555.000$ Bu yarım milyon dolarlık makine, maksimum 675 km hıza çıkabiliyor! Bu hız canavarı 10 silindirli 8277 cc'lik dev bir motra sahip. 0'dan 100 km hıza yalnızca 2.5 saniyede ulaşan Dodge Tomahawk V10 Superbike, adındaki "süper"...
  4. kanmix_x

Hangi renk Görsel Anlamda

hangisi göze daha hoş sizce :king:
  5. kanmix_x

Selam Dostlar ufacık bir paylaşım

Slamlar Herkese iyi forumlar Kanuninin yeni bi modeli dikkatimi çekti varsa kullanan görüşlerini yazsn Almayı düşünüyorm link http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=Phantom&Id=100&k=1

Yeni mesajlar