Arama sonuçlarınız

1. fatih.

Domimar 250 yetkili servis bakım fiyatı.

edit: konuyu facebook'a açmıştım, Kuralkan tafafından iletişime geçildi ve servis tarafından 2000 TL geri ödeme yapıldı. motora sübap ayarı falan yapılmadı...
  2. fatih.

sadece hangi tarihte kaç km'de bakım yaptığı gözüküyor.
  3. fatih.

sadece bakım geçmişi gözüküyor. parça değişimi vs gözükmüyor.
  4. fatih.

selamlar, Bugün izmir'de yetkili serviste 14.000KM bakımı yaptırdım, Fakat fiyat bana çok gibi geldi. 9.000 TL normal mi? https://hizliresim.com/3mhzy34
  5. fatih.

Forumda neden beğenmeme butonu yok

Merhaba arkadaşlar Başlıkta belirttiğim gibi Forumda neden beğenmeme butonu yok? Veya sadece neden beğen butonu var? Hani şöyle bir durum olsa, bazen konuların içinde alakasız saçma sapan mesajlar olabiliyor Bu mesajlar kullanıcılar tarafından eksilense örnek veriyorum konu içinde bir mesaj...
  6. fatih.

R25 çakması RZ35 buyrun

ALINTIDIR Xgjao’nun büyük ilgi duyan Xgjao’nun XGJ300-6 kodlu RZ35 modelini Türkiye’de ilk defa sizlerle paylaşıyoruz. Yamaha YZF R25 / R3 modeli’nin birebir benzeri. R25 & R3’den ayıran farklar ise motorun 250,300,350cc olması, tek ve çift silindir modellerinin bulunması, sağ ve soldan çift...
  7. fatih.

Pakistan da motor kazası

2: link liveleak kaza sonrası +18 dir 2'si çocuk 3 kişi ölmüş ben pek fazla söz bulamadım. http://www.liveleak.com/view?i=b82_1474195645
  8. fatih.

Izmir'de radar

Ödedik artık biraz yogun çalıştığım için ilgilenecek vaktim olmuyor şimdi mahkeme falan kasar beni. Altınyolu 4 seneden beri Kullanıyorum Yoldaki çukurları bile tanıyorum Hız sınırı 82 olması lazım hiç bir yerde 70 levhası görmedim açıkçası benim anlamadığım olay aynı araçla sürekli denk gelmem...
  9. fatih.

Izmir'de radar

Merhaba arkadaşlar son 2 haftadır altınyolda gezici radara denk gelmekteyim 96km hıza 420tl ceza geldiği için yolda baya bir dikkatli olmaya başladım ve bana ceza yazan aracı sonunda keşfettim=) Beyaz renault megane arka cam filmli sağ üste mini kamera var arkayı gören. plakası 35 SN 223 biraz...
  10. fatih.

Motosikletli Genci Öldüren Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz, Serbest!

http://www.haberler.com/ahmet-sulusoglu-nu-vuran-emniyet-mudur-yardimcisi-7625440-haberi/ [/url][/IMG]
  11. fatih.

full face kask faydası

Merhaba arkadaşlar geçen gün izmir karşıyaka sahil yolunda bir kaza meydana geldi söylenenlere göre motorcu arkadaş kırmızı ışıkta geçmiş ve kaza oluşmuş kaza geçiren arkadaşın çene kısmı baya bir yırtılmıştı kendindeydi araç şoförü baya bir ilgilendi arkadaşla o yoldan hergün geçerim...
  12. fatih.

motorcuya saldırdı dayak yedi

konu başlığını düzgün seçemedim kusura bakmayın=) 50 saniyeden sonra başlıyor
  13. fatih.

150cc köylü motoruyla honda 600rr kafa tutuyoruz

Buyrun :cherry: Konu link http://forum.donanimhaber.com/m_107128693/tm.htm [/url][/IMG]
  14. fatih.

Motosiklet garaj son nokta

15. fatih.

Uçan motorumuzda oldu

Buyrun ((Hoverbike))
  16. fatih.

Motosiklet sevdası bu olsa gerek

17. fatih.

Motocross VS Koç

ne güldüm yaa
  18. fatih.

trafikten motor sildirme yardım lütfen

arkadaslar merhaba konu benim birkac sorunum var sorunum eski motorum 100cc lik zealsun cup bi turlu elden cıkaramadım kime satmaya kalksam bi aksilik oldu motorun 5 senelik vizesi var yani hic yapılmadı=) ama vergi sıfır=) emenet verdigim arkadasta ruhsatın bir parcasını polis amcaya kaptırmıs...
  19. fatih.

zealsun 100 cup

arkadaslar merhaba benim birkac sorunum var sorunum eski motorum 100cc lik zealsun cup var bi turlu elden cıkaramadım kime satmaya kalksam bi aksilik oldu motorun 5 senelik vizesi var yani hic yapılmadı=) ama vergi sıfır=) emenet verdigim arkadasta ruhsatın bir parcasını polis amcaya kaptırmıs...

Yeni mesajlar